Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (25)
Raspunsuri - Pagina 5
matusa77 spune:
Bantui, sa ma laut si eu ca de la 81 kg cat aveam dupa ce am nascut am ajuns la 62,5 kg, fara cura, la mine secretul- mesele lui Ducu, ma streseaza atat de tare incat imi "usureaza greutatea".
eladea2005 spune:
Neata iubitelor!
va invit la cafeluta buna buna... noi dormim tot prost, cu nspe treziri in plansete...gingia e f umflata jos, in partea premolarului...il mai are pe asta apoi urmeaza caninii... ma duc in lumeeeeeeee!!!!
Eric e putin ragusit, in rest Slava Domnului inca ne tinem bine...eu deocamdata ii dau Imunogrip, 4 zile apoi 4 zile pauza, timp de 4-6 sapt...asa scrie pe prospect...ii dau si Zinc(asta e bun pt intarirea sistemului imunitar) si miere in lapte cate o lingurita,dimineata...cam asta...dar azi cumpar ce va ziceam aseara...
Paula, Colostrum si Multivitaminele se dau exact cum scrie pe prospect, gasesti si pe net prospectele...
cum stau bolnaviorii?
saddie, felicitari pt kilele pierdute!
matusa, la fel si tie!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
histamina spune:
salutare
oana, imi pare rau pt bunicul tau.din pacate asa e.eu am ajuns odata in camera de garda rau de tot, umflata toata si dr imi tot spunea sa ma calmez si sa inchid ochii.nu am rezista si l-am intrabt:de tot?
IMUNOSTIMULATORUL PE BAZA DE COLOSTRU SI PROBIOTICE DE LA SECOM E SENZATIONAL!
il folosesc de 2 luni si sunt super multumita.i-a reglat tranzitul.e mult mai bine c ainainte. mai face fecaloame,dar nu se compara.
pana acum a fost ok. deci chiar sunt multumita.
la Beladona costa 125 de lei.
am un torticolis orilbil.
Victo spune:
neata.
am dormit bine, pana la 7,40 :):) ca pe la 4 cd ne-a invadat Stefan, eu am fugit in birou/ unde nu am ceas desteptator :) (am intins canapeaua, si dorm aici somnul dinspre dimineata, ca altfel nu pot dormi, cu Stefan care suge degetul noaptea si ma dispera cu tocaiala). ei, va dati seama ca toata lumea a intarziat azi...
ma pun sa citesc.bye
racusor, si eu fff greu ma concentrez pe invatat. dar uite ca juma de examen mi-e dat si luat. mai am jumate :)
Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)
Cris2010 spune:
Buna ziua, mamici!
Ce de delfinasi balnaviori! Multa sanatate!
Paula, si eu stau ca pe ace cand e vorba de muci, ca si noi am avut asta iarna bronsiolita si am inteles ca cine a facut o data e predispus la asa ceva.
Puiut noua ne-a prescris pediatra pt raceala de 2 ori pe zi (dimineata si seara) oscilo, cate jumatate de tub, cinci zile (tot un tub pe zi ar veni).
Victo,, hai ca mai ai putin pana pe 14. Spor la invatat! La munca nu poti sa mai arunci un ochi pe carti, ca tot esti mai linistita.
Ainotna, sa-ti traiasca sotiorul!!!
Aliceee!!! Doamne, ce pui vanjos ai tu acolo!!! SN nici pe departe nu se misca asa. Adieri de vant pe langa furtuna ta.
Oana, ma bucur ca e mai bine bunicul tau. Multa sanatate!
de Solnushka Natali - 13.07.2010
Cris2010 spune:
Crispro, ce agenda incarcata ei pt w/e.
Am fost si eu in w/e aceesta la cumparaturi, haine pt birou. M-am intors acasa doar cu un anunt la obiecte pierdute: pierdut sani, recompensa substatiala gasitorului.
btz_ovi spune:
Neatza.
CRISSY eu stiam ca mucii colorati sunt cei de final,in mai,cand a mai fost cu asa ceva,nu i-am dat antibiotic (de fapt,eu nu i-am dat niciodata,doar la nastere atat),pediatra la care am fost ne-a sugerat sa-i aspiram mereu si atat.
Azi ma duc la medic.
CASUTA SMOBY o gasiti in Kauffland,eu am vrut sa o iau in iarna dar nu stiu de ce am ezitat.Mereu o vad la un pret in jur de 70 lei.
SADDIE felicitari pt kg date jos,oau,si slabit mult ,intr-un timp relativ scurt din ce stiu..Sa inteleg ca nu te-ai abatut deloc asa-i?Bravo.Si eu ma laud cu 3 kg .
Oanna multa sanatate bunicului tau,AVC-urile sunt groaznice.Iar despre sistemul nostru sanitar,nimic nu ma mai mira.In noaptea cand a facut mama AVC-ul (maine se implinesc 5 ani ),dr neurolog ii repeta lui taica-mio ca ea de fapt e in coma alcolica si nicidecum sa fi facut atac cerebral.Ca la noi nu e la nimeni.
Noi azi nu servim cresa,asa-i de bucuros
Cris2010 spune:
Saddie, Matusa, felicitari pt kg pierdute!!!
Am salvat si eu link-uri cu jucarii. Casuta Smoby o avem si noi. Cine credeti ca incuie si descuie usi de zeci de mii de ori??? Si se incapataneaza sa introduca toate figurinele pe aceeasi gaura...
Cris2010 spune:
Rody, te inteleg atat de bine! Si eu am fost in situatie asemanatoare cand am inceput munca. Pana la urma a venit mama cu tata la pachet si stau pana in primavara. Din primavara o s-o dam la cresa. Am gasit vreo doua aproape de casa, particulare. Culmea e ca cele de stat tot atata costa... Ma gandesc ca are mai multe avantaje la cresadecat daca sta cu o bona.
P.S. Cum te intelegi cu noul coleg?