Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (25)
Raspunsuri - Pagina 4
paula_m spune:
Paula, bine ca s-a terminat week-end-ul!! Tu esti o mamica super power!!Eu vad ca (,) cu un copil, iti mai iesi din minti, daramite cu 2, din care 1 nu are stare deloc!!
Cristina, nu doarme Raul. S-a trezit la 6. Acum l-am pus in patut si stau sa-l pazesc. Eu i-am pus sinupret, si astept efectele binefacatoare. Dar cred ca oricum e o idee mai bine decat ieri. Raul nu prea face febra, din fericire!! Aia mai imi lipsea si mergeam in lume.... O singura data a avut 38,3(rectal)...cand a avut episodul de enterocolita.
Saddie,super!! Sa ne pui poze cu tine...sa te admiram slaba!!
Andreea, pe mine ma intereseaza chestia aia pt imunitate. As vrea sa stiu cum se da...
Va doresc o noapte buna si cu putine treziri
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
Poze mare-partea aII a
bumblebee spune:
Oana, sanatate bunicului!
Saddie, cu kg-ele date jos! Criminala si cu jucariile . Poate pui ce ai tu de la monti pe mailul comun.
Crisu', ce we fain! Noi asteptam tratatia!
Victo, iubita, esti un monument de putere si de sinceritate. Esti o femeie, o mamica tare tare faina, inveti, lucrezi, copii, casa si tot incerci sa intelegi simtamintele celor din jur si sa faci sa fie totul bine pt ei. Un brat de si multi !
Paula, eu il tot chinui cu sterimar, dupa care aspir ce pot si dup-aia vibrocil. Chiar si asa se mai trezeste pe timp de noapte din cauza secretiilor.
O noapte usoara delfinasi bolnaviori si mamici dragi!
[size=3]Sa-l ajutam pe Vlad!!
Alice_Elena spune:
Si mara era miscareata dar nici chiar asa. Asta mic e mai agitat. Cred ca avem si nume Radu Cristian. Ma mai gandesc :)
Oana.. Eu am fost cu maicamea de 3 ori in doua zile la urgenta ca ii amorteau majnile si picioarele. Au zis cadere de calciu, i-au pus perfuzie si ne-au trimis acasa. Apoi ne-au trimis la neurologie si doc de acolo a zis ca e nebuna, ca nu are nimic e totul in capul ei. Iar ne-a trimis acasa. A3-a oara cand am ajuns la urgenta o asistenta a zis " v-ati cam invatat sa veniti la noi". Am avut noroc ca am dat de o doc pe care o cunosteam si ne-a trimis ea la alta neuroloaga si de aici alta poveste. La fel, punctie, CT, RMN. Nu stiau ce are. Pana la urma a diagnosticat-o o rezidenta . Sindrom guillan barre ( adica fara tratamentul de care am facut rost cu greu si mari interventii, paraliza si apoi murea). Sunt lucruri din alea 3 saptamani pe care nu mi le amintesc
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 32+
paula_m spune:
Alina, asa facem si noi, aspiram si apoi vibrocil. Dar vibrocilul are efect cam 1,2 ore si apoi o luam de la inceput. Eu vreau sa scapam de mucii aia care nu se lasa dusi, pt ca sunt acolo cam de 2,3 sapt. Cand stranuta ieseau, desi nu-l deranjau noaptea...dar uite ca daca nu am scapat de ei, am dat-o in bronsiolita, si mi-e frica si de otita...sunt tare pacatosi. De aceea am zis ca nu plec de la dr pana nu-mi spune tratamentul pt muci. Stiu ce efecte pot avea...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
Poze mare-partea aII a
racusor2010 spune:
Buna seara, va mai aduceti aminte de noi
am citit doar capitolul asta, sunt in urma rau
dar din ce am citit sa va zic repede....andrei dupa o saptamana inca mai avea muci si era infundat, dar nu foarte tare si asta este tratamentul nostru
timp de 0 saptamana:
dimineata 12 picaturi de extras de coacaz negru de la plantextract
(12 picaturi ca are 12 kile)
15 picaturi de sinupret
10 picaturi de vitamina C natural
3 ml de imunorezistan
la pranz 12 picaturi de extras de mesteacan pufos
15 picaturi de sinupret
3 ml de imunorezistan
seara 12 picaturi de extras de macese tot de la plantextract
3 ml de imunorezistan
deci picaturicile astea de la plantextract si sinupret o saptamana
vitamica C trebuie sa luam 2 saptamani
imunorezistan 1 luna, dupa care trecem iar pe imunice 1 luna
si cat a fost racit, a luat 4 zile, cate 3 granule de 4 ori pe zi, de alium cepa (homeopate)
si zisese pediatra si de oscilo, dar am uitat si de asta
acum andrei deja e bine, dupa doar 2 zile de picaturicile de mai sus...
Oana sanatate multa bunicului tau
eu mi-am pierdut bunicul din cauza sistemul sanitar din Romania, iar bunica a suferit atacac cerebral sub supravegherea medicilor si au lasat-o o zi pe un pat, singura, sa se duca...ca cica nu au ce sa ii mai faca, ca e deja batrana!si fara sa ne anunte am luat-o acasa si cu ingrijire, dupa 2 ani e inca viata, slabita intr-adevar!!!
Rodi trebuie sa citesc din urma, sa vad de ce pleaca mama ta
Cris mercic pentru aprecieri!!
Saddie, Ilinca nu imi dati si mie lista voastra de pe amazon si eu acum fac liste de craciun
am notat ce am gasit de la andreea acum....
bumbleebee
victo si spor la invatat!! la mine merge asa de greu...
eu sunt intoarsa cu fundu'n sus, cu invatatul stau prost, la serviciu am o gramada de treaba, totusi joi si vineri am ajuns repede acasa si andrei a fost extra super fericit!!!! dar maine o iau de la capat...azi am fost la Biserica, la parintele meu, m-am gandit macar sa ne vada, si surpriza ca l-am impartasit pe puiul de zmeu cu urlete, desigur, dar ma bucur mult ca l-am impartasit! si ieri am fost la o aniversare si puiutul a fost foarte simpatic !
ma duc sa mai citesc un capitol si la nana, ca sunt extenuata, andrei se trezeste de cateva zile din ora in ora, indiferent ca doarme in patut sau langa noi,iar dimineata la 7 jumate e in picioare!!
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
baby78 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui eladea2005
of Gabi, sanatate lui Paulica...teoretic n-ar trebui antibiotic...mergi pe Imunogrip, Panadol/Nurofen, iar pt tuse, indiferent de tip, Prospan/Stodal/Grintuss (toate homeopate).... www.amazon.de/Eichhorn-100002235-Holz-Spielcenter-Motorikschleife-Z%C3%A4hlrahmen/dp/B000CSQ71G/ref=sr_1_67?m=A3JWKAKR8XB7XF&s=toys&ie=UTF8&qid=1321805031&sr=1-67" target="_blank">uite ce ti-am mai gasit ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* POZE CU PRINTISORII... Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... |
EXACT JUCARIA ASTA AM VAZUT_O IN SEARA ASTA LA CAREFFOURE CU 100 LEI
Iuliana mami fericita de minune Tudor
rodyka spune:
noapte buna, delfinariu
maine e sarbatoare (adica azi deja, in Ro), va spun de pe-acum sa stiti si voi, mai incet cu treburile . va doresc o saptamana frumoasa
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
saddie spune:
bumble trimit si pe mail-ul comun. am zis ca poate n-are rost sa stresez pe toata lumea cu ale mele dar trimit sa fie acolo.
paula pun poze cand ajung la 55 . oricum eu ma uit in oglinda si inca nu vad schimbarile. creierul meu inca nu s-a obisnuit cu noua imagine.
crisule suuuuper program ce ai tu acolo cred si eu ca abia astepti!
racusoru' pai ar fi cam asa: (bine n-o sa le iau pe toate dar...)
www.amazon.co.uk/gp/product/B00361F3X4/ref=ox_sc_act_title_1?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE" target="_blank">cort
www.amazon.co.uk/Funtastic-8523-Mookie-Scramble-Yellow/dp/B003BNY8HO/ref=pd_sim_k_h_b_cs_4" target="_blank">Mookie
www.amazon.co.uk/gp/product/B0020K09GI/ref=ox_sc_act_title_5?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE" target="_blank">puzzle 1
www.amazon.co.uk/gp/product/B00272N8H6/ref=ox_sc_act_title_6?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE" target="_blank">puzzle 2
www.amazon.co.uk/gp/product/B000PBWOLW/ref=ox_sc_act_title_9?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE" target="_blank">puzzle animale
www.amazon.co.uk/gp/product/B000EULX9I/ref=ox_sc_act_title_10?ie=UTF8&m=A3P5ROKL5A1OLE" target="_blank">faimoasa zebra
www.crazytoys.ro/jucarii/Jucarii-interactive-24/VTech-95/11821/Scaun-muzical-Play-and-Learn.html" target="_blank">scaun muzical
www.magazinuldejucarii.ro/detalii/88-4012091-1-1/casuta-smoby-educativa-cu-forme-.html" target="_blank">casuta Smoby
matusa77 spune:
Neata!
Dau cafeluta, ca sunt zombie-Ducu a stat treaz de la 3 la 6 si 10 a adomit. Inca e ragusit si are nasul infundat.
Casuta smoby noi am luat-o din Selgros, cred ca am dat pana in 100 lei, e tare draguta, are 4 usi fiecare se deschide cu cheia ei au forme gemotrice si culori diferite si pe acoperis sunt hornuri prin care se introduc animalute(zebra, maimuta, broasca si leu iar ca baza au o figura geometrica) merita, Ducu e inebunit dupa ea.
crissy77 spune:
paula, salata merge si ca garnitura, dar e f buna si simpla. Fetele sunt bine, ms de intrebare. Sanatate lui Raul.
Indata se apropie ziua Elisei si sunt cam in plop cu toate cele. Ieri m-am certat la cutite cu al meu, pe 17 a fost ziua lui si trebuia sa facem masa in familie (a lui, ca a mea e la Barlad). A sunat-o pe maica'sa si a anulat-o, s-a botit bietul ca i-am zis sa-si faca salata orientala. Asa ca de ziua Elisei ma gandeam sa iau fetele, ne urcam in tren si mergem la Sv la mall sa ne distram, m-am saturat de neamuri si nebuneala in casa.
btz, eu stiu ca la muci colorati e musai antibiotic.
ooana, sanatate bunicului. Dezvolta te rog chestia cu puiul la rotisor. L-ai cumparat sa il faci in casa?
Legat de imunitate, avem rezultate vizibile la Elise cu miere si catina.
Roxana_Theo, ca sa pui link pe text scrii asa (sterge doar &):
[&url="COPY/PASTE link de la albumul Picasa"]textul sub care vrei sa ascunzi link, de ex. POZE [/url]
De ex: [&url="https://picasaweb.google.com/114413537026839268296/Surprize?authkey=Gv1sRgCN3pmO6LreS2DA#5676284155038000514"]Surpriza pt Elise[/url]
Daca stergi & iti va aparea doar Surpriza pt Elise (iar la clic pe acest text iti deschide poza)