Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (25)
Raspunsuri - Pagina 20
tina_80 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui crispro Tinaaaa, super!!! Si Raducu a fost la viza? Ce fain!!! Ia zi, a fost greu? ca si noi vrem sa mergem cu V. Ma bucur mult pt voi! ![]() Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)Poze Sa-l ajutam pe Alex |
Cand am sunat la Call Center sa ma programez, mi-a spus ca nu e nevoie sa aduc si copilul, in schimb sa am o procura notariala de la sot(m-am inscris doar eu si R, Catalin nu a vrut sa aplice pt ca el acu 5 ani a stat peste viza 10 luni si i- a fost frica sa nu ne dea viza la toti din cauza lui, urmeaza sa aplice si el, la anul)
s-a uitat f atent pe acte, a citit cuv. Cu cuv. Procura, m-a intrebat si de sot ce face, unde e, ce lucreaza, noi am avut invitatie de la fini si m- a intrebat de ce merg, i-am spus ca vreau sa le botez finutza. m-a intrebat si cine plateste si atunci i-am aratat tot suportul financiar( extrase de la 2 conturi si de la fini adev de salariat ) durata interviului a fost de 15 min. Dar daca vrei sa vb mai multe despre asta te sun si iti povestesc tot

Oana, asa spune si fina mea ca ar fi pe 10 ani, dar eu nu cred pt ca e posibil sa se gandeasca ca-s tanara si pot sa emigraz. Va zic maine
tina_80 spune:
Puiutz, nici eu n-am stiut pt ce este Apis, m-a lamurit Andreea.noua ne-aspus dr homeopat sa-i dau doar 2 zile Apis, iar restul remediilor pana ii trece raceala plus inca2 zile.
I-a trecut destul de greu si dupa o sapt iar mi-a racit.....e posibil sa nu fi fost tratat cum trebuie sau sa fi luat de la cineva.
am renuntat la dr homeopat din Gl, pt ca mi-am facut intrarea la o dr pediatru f f bun din Braila(dr. Chiriacescu) Nu merge pe antibiotic si de fiecare data R a raspuns la tratament.
Multa sanatate si pofta de mancare
puiutz_mic spune:
Tina, m-a lamurit si pe mine tot Andreea :)
Ce bine ca ai gasit un pediatru de care esti multumita! Multumim de urari!
...sunt in pauza de spalat vase, astept sa se incalzeasca apa in boiler 
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
laurika1982 spune:
Neata fetele!!
Dau cafeluta!M-am trezit devreme ca am avut invitati si trebuiau sa plece devreme :).acum s-a trezit si piciul, dar e adormit si mai se frichineste prin pat.
Rody: tablia noastra magnetica e tot cat o coala A4.s-a jucat nitel cu ea apoi a lasat-o, acum am ascuns-o si o mai scot din can in cand , sa para interesanta ![]()
Alice: deci e clar ce e cadoul vostru de Craciun pe acnu asta 
Sper ca ati avut o noapte linistita.
Fug ca a venit piciul la alint :)
Laura
de
Cristian Alexandru 10.08.2010
rodyka spune:
Žneatza delfinariu
mai dau si eu o
si un capuccino, pe langa a Laurei
si plec repede-repede la munca. o zi buna sa aveti!!
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
ciristina_serban spune:
Neata si de la noi.
Dau si eu cafea, calda cu lapte si buuunnaaa...
Am cam lipsit in utima vreme, dar nu-i bai ca n-as fi fost o aparitie prea placuta. Simt ca abia acu ma paleste depresia post-natala...
In alta ordine de idei, vreau sa urez La multi ani
pentru lauri_ca. Sa ai parte de sanatate, bucurii si multe impliniri, si sa-i ai mereu alaturi pe cei dragi.
Despre noi ce sa va mai spun, in general suntem bine, Riana acum cu ceva mucisori. Trece enorm de greu timpul stand prin casa. De cand are muci char nu am mai scos-o la plimbari, doar daca am plecat o fuguta cu masina la cumparaturi. Si iaca asa, e jale prin casa. Se plictiseste, e maraita.... nu stiu cum sa umplu timpul ca nu are rabdare sa se joace prea mult cu o chestie...
Cam atat despre noi.. Va pup si va urez sanatate si o zi frumoasa.

(17.07.2010)