Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (25)
Raspunsuri - Pagina 11

crispro spune:
Of, toti mucii lui v is in gat, nimic nu are in nas, nu am ce sa aspir. Azi a mancat greu,,respira greu, plus un pic de febra-38.3.
Sa-l ajutam pe Alex

crispro spune:
Paula, da la cine mergi in cluj, tot la Benga? As vrea daca se poate sa merg mai repede, iti dai seama. La ce ora esti pe 22? Sa sun eu maine sa vad daca se poate.
Sa-l ajutam pe Alex

ramonavlas spune:
In week-end m-a cam durut burta, dimineata dupa ce ma trezeam. Acum iar ma doare, nu e o durere mare, mai degraba un discomfort. Eu am programare la ginecologul meu, abia pe 8 decembrie. Nu prind nicaieri loc de azi pe maine. Totusi, dimineata incerc undeva.
Am motive de ingrijorare?
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

crissteo spune:
Ilinca, supertare cu sanii, asa e, cand nu-I gasesti nu stiu cum e, dar cand ii gasesti, sunt mari si vorba ta, pe langa buric e nasol rau.
Ca tot vorbim de sani, copilu meu asta mare de ziceam mai devreme cat de minunat e, zice acu la culcare- mami nasica mica- fata nasilor de 10 ani mi-a zis sa o pup pe prietena ei cea mai buna – tot 10 ani si am pupat-o si apoi nasica mica a zis – scarbos- incerc eu sa-I explic ce-I cu scarbos asta si in final ii spun- e un cuvant pe care noi nu-l folosim. Si ma intreaba- atunci de ce exista?
Alta- in pat, clasicul loc al adevarului, zice teo in seara asta- eu sunt dezbracat, fac plaja. Si zic, da, o vreme excelenta de plaja. Zice maine nu-mi iau pantofi la gradi si nici haine, gradinita s-a transformat in loc de tatele- eu- adica? El- adica toate fetitele sunt in tatelele goale si e plaja. A auzit el ca la plaja danseaza tatelele- de la gradi, nu spune de la cine.
VALEU, N-are decat 4 ani jumate, oricum eu cand am fost la sedinta la gradi, acum vreo luna si am auzit ca fetitele se pupa cu baietii pe gura si se baga pe sub paturi unul la altul sa-si arate ce au in chilotei, mi-am adus aminte ca educatia sexuala incepe de mici

ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Oana, zi-mi te rog ce mese aveti, la ce ora. Ca as incerca si eu varianta cu supa inainte de somn, si felul 2 la trezire. Stiu ca si la tine e lp-ul seara, pe la 8 si inainte ultima masa e pe la 5-6, nu? ![]() Of, sinupretul nu il ia V, in rest orice. |
7.00-8.00 LP
9.00-9.30 paine cu unt/cascaval/almette/zacusca/vinete etc sau iaurt sau ou fiert - neaparat si un fruct, de preferat primul aliment (anti-constipatie)
12.00-12.30 supa sau ciorba - carnea si morcovul feliute separat sa se serveasca el
17.00-17.30 felul II care contine carne sau mamaliga cu branza Fagaras, paste cu cascaval
20.00 - LP si 3 masuri de cereale
Sinupretul e groaznic la gust mai ales ca are alcool!
citat din mesajul lui crissy77 ooana, l-ai tras inteapa adica ai pus puiul pe sticla? Cristina cu ![]() |
hai ca m-am exprimat de nota 10

cuptorul meu are rotisor, il invarte acolo o ora de il ameteste de cap

inainte cand nu aveam, faceam pe sticla si asa e tare bun

citat din mesajul lui btz_ovi Ce fel de mama sunt eu daca nu am stiut niciodata cand ii ies dintii copilului??? ![]() ![]() ![]() ![]() |
la 4 luni si jumatate am descoperit in gurita lui Matei cei doi incisivi de jos iesiti bine de tot - nu ma asteptam sa ii iasa atat de rapid plus ca nu a plans absolut deloc - no' ce sa mai zic...
acum imi e tare tare greu sa ma uit, ca nu ma lasa
azi am vazut ca ne-a mai iesit un premolar, pana acum avea dor 1 colt - avem 8 dinti si 2 masele

mi-am luat umidificator, daca intereseaza pe cineva la Practiker, e 90 lei si acum e 20% reducere - abur rece, capacitate de 3,5 l si dureaza pana la 16 ore - garantie 2 ani, la pretul asta l-am luat ca fie ce-o fi si de ma tine 2 ani tot se amortizeaza

ma tot uitam la unele de cateva milioane dar pana ma hotarasc e bun si asta

1an +

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

paula_m spune:
Cristina, da , tot la Benga. Stai linistita, ca atunci vb miercuri si spun sa te treaca pe tine, in data de 22 decembrie. Cred ca de la 11. Ma uit maine unde mi-am notat si iti spun mai exact. Sa stii ca Sinupretul ne-a ajutat cu mucii. Cum nu vrea Vlad sa-l ia? Pai fa cumva sa nu vada sticluta. 10 picaturi nici nu le simte cand ii merg pe gat. Sau pune un pic de miere de albina in lingurita(metoda Andreei). Eu asa ii dadeam medicamentul, care era cu adevarat amar...
Ramo, daca retin eu bine, si pe mine m-a durut burta in primele sapt de sarcina. Era o durere vaga, ca de ciclu. Care ma enerva rau. Nu cred ca e cazul sa te ingrijorezi. Mai pb e daca ai sangerari, dar si alea sunt normale, intr-un fel...
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!
Poze mare-partea aII a

crissteo spune:
Ooana, mamaaaaa, cum arata vinetele alea- si cred ca-s delicioase si mai merg si la dieta mea. Multumesc de idee.
Aoleu, fetele, ce experiente urate, adica dramatice de-a dreptul sunt astea cu spitalele si dac in orasele mari mai ai de unde alege, in cele mici, Dumnezeu cu mila. Noi acum vreo 3 ani am vrut sa ne mutam la vatra dornei dar cand am auzit cum e acolo cu medicii, mi s-a facut asa o frica ca n-am mai demarat proiectul.
Crissy si teo m-a innebunit de cateva zile cu carotoonito si cand apar bananele deja nu aude, nu vede. Ce sa zic, mi-au placut si mie.
Si eu am mai gasit azi niste inceputuri de masele prin gura lui albert, cat am rezistat ca m-a capsat imediat. Balea, ceva de nu-i adevarat si azi a fost cu fundu-n sus, el care e cumintenia intruchipata, in comparatie cu fratesu. Dar doarme mai bine noaptea, o fi de la camomila? I-am dat in fiecare seara, de cand ii dau doarme bine. Si el are iar muci, dar vad ca-i merge foarte bine cu imunorezistan junior, adica e singurul la care se vede foarte repede efectul. Ne-am facut provizii de la DM- unde e cu 50% reducere si la cum se duce o sticluta de aia la amandoi, cred ca am luat prea putine 2. Si noi mergem dupa schema lui racusor, cu o luna imunice, o luma imurezistan.
Sa va faceti bine cu totii!

ramonavlas spune:
Mersi Paula de raspuns. Sangerari nu am . Intr-adevar durerile sunt ca inainte de menstruatie. Cumva, cred ca ajung maine la 13 la un control.
Ma ingrijoram mai tare pt ca imi amintesc perfect, cu Raisa nu am avut nicio durere, greata, nimik.
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

crissteo spune:
Ramo, cred ca esti foarte bine, insa pentru linistea ta nu e rau sa mergi la doctor. Si eu am avut manifestari de astea la albert si la teo nu.