Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (25)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Citat:
citat din mesajul lui eladea2005

mai la noi cu tot Osanit-ul si Alinan-ul, noptile sunt la fel...nu mai pricep nimic...sa nu fie dintii? ce sa fie daca se trezeste urland de n ori pe noapte????

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Nu stiu daca e valabil si la voi,dar in cazul NOSTRU,trezirile dese si cu urlete erau de la titi si aerul prea uscat in camera.

Off tare greu e sa nu dormi o noapte intreaga cap-coada fara nici o trezire.
Tare mi-e dor de acele nopti,de acele week-end-uri cand mi se parea o crima sa ma trezesc la ora 9.Iar acum la ora aia deja sunt satula de viata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ludmila_p85 spune:

Oana, Vladut al meu a papat ciuperici si nu a avut nimik, chiar ii plac,zici ca-i carne!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Eu sunt in stare de soc.
Pot spune ca sunt cea mai denaturata mama din lume:Paul are 2 molari primari,bine iesiti,iar eu nici nu stiu cand au aparut.
Ce fel de mama sunt eu daca nu am stiut niciodata cand ii ies dintii copilului???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ludmila_p85 spune:

Btz de ce te invinuiesti? au iesit ei dintii intr-o noaptea cind tocmai tu te chinuiai cu puiul,nu e neaparat sa-i vezi,important ca-i simti(noptile albe)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Eu sunt in stare de soc.
Pot spune ca sunt cea mai denaturata mama din lume:Paul are 2 molari primari,bine iesiti,iar eu nici nu stiu cand au aparut.
Ce fel de mama sunt eu daca nu am stiut niciodata cand ii ies dintii copilului???

Ptiu, fata, ca mi-a sarit inima... am zis ca s-a intamplat ceva

Pai esti o mama care nu sta toata ziua sa se uite in gura cupilului

Nu mai stiu daca ti-am zis, dr. kineto si neonato au subliniat cat de important a fost pt dezvoltarea lui Bea faptul ca are o surioara mai mare. Sa va faceti bine repede ca sa reluati cresa. Sa inteleg ca l-ai intarcat definitiv si irevocabil pe Paulica fara frica?

ludmila, eu o sa mai astept cu ciupercile, in primul rand pt ca exista riscul de intoxicatie, in al doilea rand pt ca sunt greu de digerat.

Este pus link pe prima pagina, grafice lunare de introducere a alimentelor in functie de varsta

Elise se uita la desene "banane in pijamale". Este vb despre doua banane care se numesc B1, respectiv B2, imbracate in pijamale si care mananca nectarine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Eu sunt in stare de soc.

gabitzaaaaaaaaaaa....esti o fericita in cazul asta... as vrea sa ii apara si la al meu peste noapte fara sa stiu de asta...

la noi trezirile sunt cred si pt tzitzi....plange, bag tzitzi, suge si adoarme...pana la urmatoarea tura de urlat...cand am nervi si ma uit la ceas, pot sa spun ca se trezeste cam la 2 ore, plus / minus...cat despre aerul uscat...e drept ca merge caldura de la calorifer...o sa masor si umiditatea in camera, o sa pun si vas cu apa...sa vedem daca rezolv ceva...
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Crispro, multumesc pentru grija cu medicul. Am vazut intrebarea si data trecuta, am avut impresia ca am raspuns. Scuze ca nu, oricum mi-a picat bine ca m-ai intrebat.
N-am mai fost la alt medic, astept sa termin tratamentul ,mai dureaza vreo 2 saptamani, pe urma ma hotarasc daca mai merg la alt medic sa repet pap-ul sau astept sa merg la inceputul anului la doctorita mea. Inca nu stiu cum sa fac, oricum cand imi amintesc de asta imi cam sta inima in loc de frica.

Am inceput sa schimb alimentatia, oricum postul pica bine si din punctul asta de vedere. Am facut si eu lapte de soia, m-am mai informat de hrana sanatoasa si incerc sa schimb alimentatia pentru tot familionul. Azi le-am dat sa guste lapte de soia, le-a placut asa pentru prima data, lui albert mai mult, lui teo mai putin. Am pus baton de vanilie si fructoza.

Si am facut si chiftele de naut. Au mancat de au spart cu totii.

Pai povestesc frumos ca am doi copii absolut minunati, mai ales de cand mai doarme si albert mai bine noaptea si e toata lumea mai odihnita si mai receptiva la ce-I in jur.

Victo, cand povestesti de baietii tai, ii vad si eu pe ai mei, teo e to timpul in miscare, e un copil foarte destept, foarte receptiv, precoce pe toate palirele de dezvoltare, dar si foarte solicitant si plin de personalitate, daca nu stii cum sa-l iei ai pierdut din start.

Si simte nervozitatea noastra sau cand ceva nu e in regula, ceva de n-am vazut, Si atunci brusc e nervos, asa aparent fara explicatie, dar daca-l iei cu binisorul si prin joculete descoperi ca tot noi astia mari eram cauza nervisorilor lui. E un copil fff sensibil din punctul asta de vedere, daca ma vede ca nu rad ma intreba imediat, mami esti trista, esti suparata, de ce nu razi. Instantaneu si nu atunci cand sunt suparata si stie si el, chiar cand sunt serioasa sau somnoroasa. Acum ca i-am explicat, ma intreaba esti seriaosa sau suparata? E un copil minunat, ce sa zic, eu am zis asa inainte sa am copii si cand eram gravida cu el, imi doresc un copil, frumos, vesel si vioi. Si daca asta am cerut asta am, acum vreau sa fie sanatos si echilibrat si fericit.

Gata, trec la treburi. Merg sa le fac baita, sotu face un ghiveci reteta din cartea copilul vegetarian, ce mai, revolutie in familie cu mancarea.

Pupam. O seara buna. N-am citit din urma, sunt pe la pagina 3, sper sa apuc dupa ce-i culc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Btz, si Raisa are gurita plina de dinti si masele, nu stiu cand au aparut, am pierdut sirul pe la nr 8. Acum avem si maselute dar nu stiu cand au iesit. Nu ne lasa sa ne uitam, mai aruncam un ochi cand rade tare si o tin in brate.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Cristina, noi mergem la neurolog , la Cluj, miercuri. Daca vrei si se poate trec programarea mea din 22 decembrie pe numele tau.
Gabita, nici eu nu stiu cand i-au iesit masele lui Raul. Are perioade cand e mai balos, ca si acum...nu pot sa-l tin fara o basma la gat, ca tb sa-i schimb bluza la 5 minute. Si asa am 3 basmalute pe care le tot rotesc la 10 min si le usuc pe calorifer. E mai rau decat cand era mic. Dar nu ma lasa nici pe mine sa ma uit in gura lui. Sa fie sanatos!!!

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

Poze mare-partea aII a

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Fete, m-ati ucis cu puiul la rotisor! In week-end asta fac de mancare! Mai faceam si eu mai demult pui pe sticla, dar parca a trecut o vesnicie de cand nu am mai gatit asa ceva.

Nici pe mine nu ma lasa sa ma uit in gurita Raducu. Azi nu a mai facut febra. Viroza(?) lui a durat 2 zile jumate, din care muci curgatori doar in prima zi. Sa nu ma bucur prea repede, sa mai vedem cateva zile cum evolueaza.

Se trezeste aproape in fiecare noapte o data, plange putin, il iau in brate si adoarme imediat. Of, de-ar iesi o data incisivii aia de jos!

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput