Palatoschizis si formele sale (10)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_oana spune:

Buna fetelor,
Vreau sa va rog de la inceput sa nu va descurajati cand lucrurile nu se intampla asa cum dorim. Incurajati-va pentru ca avem un Creator maret care stie mai bine cand e timpul pentru fiecare lucru in parte.
Noi am fost cu Raisa la control dupa operatia de reconstructie a luetei de acum o luna si am primit numai vesti bune. S-a vindecat frumos si domnul doctor ne-a spus sa tragem tare in continuare cu logopedia si numai dupa un an, daca nu se vad progrese in vorbire, sa ne gandim la faringo-plastie. Eu sper sa nu mai aiba nevoie de aceasta operatie si sa isi imbunatateasca vorbirea cu exercitiile logopedice.
Va astept si pe voi numai cu vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns myhaela_25 spune:

buna ziua fetelor astazi la 11 jumatate a luat-o pe fetita simonei la operatie din cate am inteles din ce am vorbit cu raluca.multa sanatate si suntem alaturi de tine simonape David din cate am inteles nu il va opera astazi sunt tare rabdatori sa scape odata si ei.
nina imi pare rau ca Andrei a racit tocmai acum dar va faceti voi bine.noi am cam fi scapat ,am mai avea o operatie de narioplastie si implant de grefa osoasa daca va fi nevoie dar nu stiu exact cand,la contol ne-a chemat tocmai in martie aprie fiinca operatia nadirei se prezenta f bine si trebuie sa mergem la un dentist din bucuresti din echipa asta de medici sa vedem ce spune si el.
de pregatit pe naddira tot am inceput sa ii spun ca vom merge sa ne faca frumose si pe ea si pe mami si chiar a inteles acum ne si spune lasatima in pace ca sunt operata atunci cand face prosti.
cu mancare e o adevarata problema,chin chiar totul trebuie f terciuit,blenduit si ea nu vrea vrea ,cere mancare normala ii dau lapte cu nescuic,iaurturi,supa strecurata,pireu mai zemos,si cam asta cred ca alceva nu vrea a si banana pisata,mar si para pe razatoare.daca mai ai intrebai intreabama k mie acum nu imi vin in minte toate.sanatate multa mai tarziu am sa o sun si pe simona sa vad ce face cea mica,cum este.

Mihaela,mami deNadira-Mihaela(23.10.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coryna_k spune:

La ora 10 David a intrat in operatie. Doamne ajuta

Mergi la inceput

buna fetelor pe David la luat la operatie la 10 o rugaciune pt elcand mai aflu cate ceva vin sa spun .
cu simona nu am reusit sa vorbesc ieri ca stiu cum este dupa operatie nu prea poti vorbi la telefon dar azi am sa o sun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_tutza spune:

Recuperare grabnica puiutii David si Claudia! Sa avem doar vesti bune de la voi!Doamne ajuta copiii nostri sa treaca cu bine!
Noi ne-am programat pe 8 decembrie pentru o consultatie la doamna doctor Bratu, la Medlife.

Mergi la inceput

Am vorbit cu taticul lui David, in general e OK, un picut a reactionat mai rau decat la prima operatie, in sensul ca a fost mai agitat, dar a trecut de starea aia, bea multe lichide cu canita cu cioc, deci e BINE! Pe sambata ar trebui sa-i lase acasa.
Si de Claudia am inteles ca a fost mai agitata, bea si ea acum, e BINE si ea!
Insanatosire grabnica si MOSUL sa le aduca tot ce si-au dorit!

Mergi la inceput

multumim corina ca ne ti la curent cu ce se intampla cu David si Claudia si recuperare cat mai repede si mosu sa vina cat mai incarcat.
La multi ani celor care isi sarbatoresc astazi ziua numelui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaolah spune:

Buna mamicilor, ma numesc Ramona si ma alatur si eu celor care au bebei nascuti cu malformatia numita cheilopalatoschiezis (sper ca am scris corect). Din pacate am aflat si noi ca bebele nostru are aceasta problema. Eu sunt insarinata in 25 de saptamani si ne-am dorit foarte mult acest baietel si a fost un bebe cat se poate de programat si dorit de mine si de sotul meu. Nu descriu ce bucurie a fost cand a iesit testul de sarcina pozitiv, cum ne minunan la fiecare ecografie cum creste bebele si vedeam manute si picioruse si cum a fost cand am simtit primele miscari. insa bucuria noastra a tinut pana saptamana trecuta cand a fost umbrita de veste ca bebele are aceasta malformatie fara sa aiba medicul o explicatie clara si nici acum nu avem raspuns la intrebarea "de ce ni s-a intamplat tocmai noua?". Am trecut printr-o perioada foarte grea cu mult plans, dezamagire si multe intrebari fara raspuns dar incurajata de sotul meu si parinti incercam sa trecem peste si sa acceptam lucrurile asa cum sunt. Ma bucur ca am dat de acest forum unde vad ca mai multe mamici au adus pe lume bebei cu aceasta problema si as avea nevoie de cat mai multe sfaturi cu privire la spitalele unde se fac operatiile (ideal ar fi sa fie de stat unde se da doar mita) sau daca este clinica privata sa ni se spuna si un pret cat mai aproape de cel real. Mai multe detalii despre operatii, daca bebeii vorbesc dupa, daca au probleme cu auzul asa cum scrie pe net. Lucru care ma ingrozeste este gaura din cerul gurii si cu gingia...ce fac va avea gingia despicatura care se opereaza si asta inseamna ca copilul meu nu va avea pe portiunea aia dinti ci se vor face implanturi...sau se pot face si mugurii dintilor astfel sa ii creasca natural? Va rog frumos celor care ati trecut prin asa ceva daca se poate sa imi dati cat mai multe detalii care ne-ar fi de mare ajutor. Va multumesc mult si va doresc multa sanatate voua si bebeilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_tutza spune:

Buna Ramona! Eu am renuntat sa mai citesc pe net despre aceasta malformatie, sunt multe informatii eronate. Uite de exemplu in maternitate baietelului meu i s-a facut test de auz, test pe care nu l-a trecut.Am ramas cu impresia ca asistenta care i-a facut testul a facut asa pentru ca nu i-am dat spaga. Batetelul meu are acum doi ani si opt luni, aude perfect, este sanatos si-l iubim din tot sufletul. Este puiul meu frumos si destept. Sunt niste copii absolut normali. Noi am operat la Timisoara, clinica privata dar nu sunt multumita si am decis sa mergem la doamna doctor Niculina Bratu de la Budimex.
Incearca ca nu ma fi stresata, bebe simte tot.

Mergi la inceput

Buna Ramona!

In primul rand TE ROG nu te mai STRESA pt ca ce are bebelusul tau se rezolva 100%. Mi-e ciuda acum pe mine cat m-am stresat in primele lui luni de viata, asa am pierdut si laptele si cat e el de important pt bebe, laptele de mama!!! Deci, o sa-ti trebuiasca o pompa de san, iar sticluta poate avea tetina normala cu gaurica putin mai mare de ex nu o sa iei tetina de nivel 1, ci 3 sau 4 pt ca majoritatea pot bea cu tetine normale. Mai sunt tetine speciale de asemenea.
Nici eu nu mai citesc de pe net nimic, se cam exagereaza.
NU UITA:
BEBELE TAU E CEL MAI FRUMOS, CEL MAI DESTEPT, CEL MAI SMECHER; PT CA ESTE AL TAU!!!
PROBLEMA LUI SE REZOLVA 100%!!!

Orice intrebari, nelamurire, posteaza aici. Cand ai timp, citeste si din urma. Te-am pupat.

Mergi la inceput