Palatoschizis si formele sale (10)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxa82 spune:

Deci nu stiu unde sa iti las msg privat cu numarul:)))))m-am benoclat pe aici si tot nu vad:))))help

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonaolah spune:

Buna Roxana, multumesc mult de ajutor dar nici eu nu stiu cum se trimite mesaj privat ca nu am mai facut asta si nici nu am mai avut vreodata cont pe vreun forum...te rog sa ma bagi tu in lista ta de messenger cu id ramona.olah@yahoo.com sau tot pe adresa asta poti sa imi trimiti email iar eu le citesc aproape zilnic. Iti multumesc inca o data de ajutor si voi lua legatura cu acel baiat pt a comanda asa cum ai zis tu 2 tetine si 2 biberoane pt a fi pregatita cu strictul necesar. Iti multumesc mult inca o data si sa treceti cu bine peste operatii

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nina_ada spune:

Buna
Eu am mers pe site la sensiblu si am dat cautare dupa produs, am aflat la ce farmacie aveau, am dat tel si am mers direct la sursa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ewy spune:

Buna ziua tuturor

Ma bucur mult sa vad ca este activitate pe forum, asta dupa o perioada in care era liniste :)

Liliana felicitari ! Sa ai sarcina usoara si un bebe sanatos tun !!!

cecilia va doresc sa treceti cu bine peste operatie si recuperare rapida micutei tale

Roxa ma bucur ca ati trecut cu bine peste operatie, un pupic mare Karlitei

Acum sa va spun si eu noutatile: sunt o viitoare mamica de septembrie, asta dupa ce nici prin cap nu-mi trecea sa mai am vreun copil, desigur influentata fiind de stresul prin care am trecut cu Eduard. Dar uite ca Dzeu are alte planuri cu noi :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coryna_k spune:

EVA FELICITARI!!!!
Ma bucur pentru voi , Eduard o sa aiba un fratior sau o surioara!!! SUPER

Sa ai o sarcina usoara!

Mergi la inceput

Multumesc mult de ideea cu sensiblu...am dat cautare dar din pacate mi-a aparut ca nu este tetina nuk pt palat fisurat la nici o farmacie din Brasov. Voi merge la o farmacie si voi intreba daca nu pot aduce din tara in cazul in care le dau un avans. Oricum multumesc mult...daca nu le voi comanda online cum mi-a spus Roxana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaserban spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ewy

Buna ziua tuturor

Ma bucur mult sa vad ca este activitate pe forum, asta dupa o perioada in care era liniste :)

Liliana felicitari ! Sa ai sarcina usoara si un bebe sanatos tun !!!

cecilia va doresc sa treceti cu bine peste operatie si recuperare rapida micutei tale

Roxa ma bucur ca ati trecut cu bine peste operatie, un pupic mare Karlitei

Acum sa va spun si eu noutatile: sunt o viitoare mamica de septembrie, asta dupa ce nici prin cap nu-mi trecea sa mai am vreun copil, desigur influentata fiind de stresul prin care am trecut cu Eduard. Dar uite ca Dzeu are alte planuri cu noi :)

Felicitari, sa va dea Domnul un bebe sanatos si voios! Bravo!

Mergi la inceput

Eva felicitari pt bebe si iti doresc sa ai o sarcina cat mai usoara si un bebe snatos tun si sa fii optimista ca totul va fi bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliana26 spune:

Multumesc,Eva!Felicitarisitie si sanastate!Eu prin iulie nasc...

Ramona,dar tu in cate saptamani esti?Ti s-a spus la eco ca bebe are si la buzita si la palat despicatura,ca si eu am facut o gramada de eco,dar la palat mi-au zis ca nu se poate"vedea"?

Mergi la inceput