Palatoschizis si formele sale (10)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ramonaolah spune:

Buna Liliana, eu sunt in 32 de saptamani jumate insarcinata. Buzita se vede foarte clar ca e unilateral parca pe dreapta ca martea asta am fost la doctor si bebe avea fata cat se poate de libera si am vazut pana si eu fara experienta cat de clar se vede buza. De aflat de palat si buza am aflat la prima morfologie fetala pe care am facut-o la 24 de spatamani...intr-adevar s-a vazut foooarte greu pt ca bebe avea atunci manutele pe fata dar a avut rabdare doctorul si a stat cu mine intinsa o ora si 10 minute pana bebe si-a dat manutele de la fata si apoi a deschis si gura si a vazut in interior...atunci ne-a confirmat ca este si buza si palatul. Ce nu a putut sa vada foarte clar a fost gingia pt ca dupa ce a deschis gura cat a apucat sa vada in gura ca dupa aceea isi sugea un deget si in acea directie nu putea vedea gingia clar daca este sau nu afectata. Sper si eu sa nu fie grav dar sincer incerc sa ma obisnuiesc cu ce e mai rau macar sa nu mai am un soc la nastere...ce o fi o fi. Intr-adevar asa ne-a zis si noua ca e foarte greu sa vada palatul daca gurita e inchisa sau nu vrea sa stea ...la noi de exemplu poate ca vedea mai repede doctorul problema dar bebe nu statea deloc intr-un loc...nici macar atunci cand ar fi putut sa ne zica ce este...noi am aflat abia la 20 de saptamani ca e baietel tot pe motiv ca statea cu funduletul la noi. Acum este la fel de neastamparat de imi stramba mie burta in toate directiile mai ales seara cand vreau sa ma pun la somn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellia78 spune:

Buna dimineata!
Deschid subiectul si ce vad? Lumea face copii! BRAVO!

Eva, felicitari! Sa te tina Domnul sanatoasa, pe bebe la fel, sa ai sarcina usoara si pana la termen si bebe sanatos tun si mancacios!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cellia78 spune:

Roxa, BRAVO!

Ma bucur enorm pentru voi!

Din pacate, nu a fost sa fim in acelasi timp, ne incurajam reciproc!

La noi s-a asteptat putin, sa se elibereze doamna doctor. Mi-e necaz ca nu am stiut ca erai in spital zilele trecute; noi miercuri seara am fost la doamna doctor, apoi am mers joi si i-am facut Frusinii EKG si ecografie cardiaca in policlinica, alaturi. Mor de necaz ca nu am nr tau!!!!!!!
Am intrebat pe dna doctor de voi miercuri, dar nu stiam numele de familie; ca ce era sa spun? Roxa-boxa. Am detaliat io, dar era dna doctor dupa o zi grea si nu-i pica fisa; a zis ca, dc vreau luam impreuna saloanele la rand; am zis ca nu, nu-s asa deplasata...
Chiar si asa, cred ca voi miercuri seara erati la Terapie.
Of!

Maine mergem si noi. Doamne-ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ewy

Buna ziua tuturor

Acum sa va spun si eu noutatile: sunt o viitoare mamica de septembrie, asta dupa ce nici prin cap nu-mi trecea sa mai am vreun copil, desigur influentata fiind de stresul prin care am trecut cu Eduard. Dar uite ca Dzeu are alte planuri cu noi :)

Felicitari! O sarcina usoarasi un bebe sanatos si la termen! Ma bucur mult pentru voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxa82 spune:

Neatza!

Bai Ceci ce rau imi pare:((((((((yo aveam nr tau k mi l-ai dat atunci....cum nu il ai pe al meu bre?:((fata aveam de gand sa te sun dupa operatei ca ma asteptam sa ne tina cateva zile dupa...nu prea am avut timp sa ma dezmeticesc...duminik am sunat,marti ne-am dus...ia luat sange pt analiza..miercuri operata....miercuri seara eam intors la ora 17 in salon ...seara am vb cu d-na doctor si cik dk e totul bine maine dim puteti pleca....ma uit la cipri...el la mine apoi amandoi o data....maine putem pleca??????:))))))))ziceai k suntem batuti in cap:)))))nu ne vedea sa credem...eram asa de fericiti...si am plecat:)))asa ca...vrau sa iti spun k nici nu mai stiu ce am vb cu Ralu....ziceai k sunt aeriana...stiu doar k ala mic al ei s-a facut super mare si super dulce si aia mik e o scumpete de copil!dar ce am vb cu ea nu mai stiu...dusa rau am fost:))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nina_ada spune:

Sal Raluca
Ma bucur ca sunteti bine.
Te rog daca poti sa ne dai detalii despre logoped, ce v-a spus sa faceti, cum sa aprocedati......
Numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaserban spune:

Citat:
citat din mesajul lui roxa82

Neatza!

Bai Ceci ce rau imi pare:((((((((yo aveam nr tau k mi l-ai dat atunci....cum nu il ai pe al meu bre?:((fata aveam de gand sa te sun dupa operatei ca ma asteptam sa ne tina cateva zile dupa...nu prea am avut timp sa ma dezmeticesc...duminik am sunat,marti ne-am dus...ia luat sange pt analiza..miercuri operata....miercuri seara eam intors la ora 17 in salon ...seara am vb cu d-na doctor si cik dk e totul bine maine dim puteti pleca....ma uit la cipri...el la mine apoi amandoi o data....maine putem pleca??????:))))))))ziceai k suntem batuti in cap:)))))nu ne vedea sa credem...eram asa de fericiti...si am plecat:)))asa ca...vrau sa iti spun k nici nu mai stiu ce am vb cu Ralu....ziceai k sunt aeriana...stiu doar k ala mic al ei s-a facut super mare si super dulce si aia mik e o scumpete de copil!dar ce am vb cu ea nu mai stiu...dusa rau am fost:))

Iubita, ma bucur tare mult ca nu v-a tinut mult in spital, pentru ca recuperarea este muuult mai rapida acasa, printre ai tai si cu totul la indemana... Mai ales pentru copil, ca intra repede in rutina de zi cu zi si isi revine numaidecat!
Sper sa ne mai revenim si noi si prin primavara poate mai stam si noi prin Campulung, sa ne vedem si sa vorbim mai pe indelete! noi ne-am intors victoriosi de la Bucuresti, totul este bine si cu David si cu Rebeca, dar si cu mine...
Va pup dulce si sper sa ne vedem cu bine, sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucaserban spune:

Citat:
citat din mesajul lui nina_ada

Sal Raluca
Ma bucur ca sunteti bine.
Te rog daca poti sa ne dai detalii despre logoped, ce v-a spus sa faceti, cum sa aprocedati......
Numai bine

Iubita, ce sa-ti spun, a zis ca exercitiile propriu-zise de logopedie incep de la 3 ani, 3 ani si jumatate si ca noi practic, acum il pregatim pentru acea perioada. Acum suflam in bucatele de hartie, aburim geamul, facem bulburuci in cana cu apa cu paiul, coloram, decupam, desenam, lipim, punem zahar, miere, dulceata pe buza superioara ca sa dea cu limba, zicem toate vocalele si cuvinte usoare prin compunerea lor, etc.
Voi in ce stadiu mai sunteti si ce mai faceti, ce lucrati in domeniul asta?
Pupici dulci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_tutza spune:

Trimis la: - 22/01/2012 : 09:15:45
Buna dimineata!
Deschid subiectul si ce vad? Lumea face copii! BRAVO!

Suuuper! Eva, Liliana, felicitari !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_tutza spune:

Am dat copy/paste,tare mi-a placut ce a zis Cecilia!
Raluca, trebuie sa lucrati cu logopedul din Bucuresti?
Cum se descurca David? Scoate aerul pe gura?
Stiti ce am observat la Radu? Spune cuvantul si la sfarsit cuvantului scoate ceva aer pe nas. Asa si noi, spunem toate vocalele, consoane M, N si H. Sufla bine aerul pe gura, bulburici in apa, sufla in fluier, sufla in lumanari(asta il incanta cel mai mult) dar trebuie mereu sa-l atentionez sa sufle pe gura. Facem in joaca tot felul de exercitii cu limba, seara este concurs de strambaturi la noi in casa.

Mergi la inceput