Cleaningfornication (7)
Raspunsuri - Pagina 9
My_Lady0091 spune:
Ok...Mikaela Christine...asa era prima oara..dar sotu' voia mai simplu.
Sa stii ca Micaela-aceasta forma e latina..cu "c"...
Ai zis Anja..e prea de tot..totusi...
un pic
Ania...Daria..Erica..Anstasia..Ani...Lia..Sophia...Alexa..pe aici ne invartim
29+
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Tanti Zavaidoc spune:
Well, Anja sau Ania e fix acelasi lucru, ca si Mikaela si Micaela. Suna la fel, deci nu e nicio problema.
Si Sofia e un nume frumos, dar cred ca depinde mult cum vreti voi sa o strigati. Eu lui fiu-meu i-am pus un singur nume, ca eu am doua si tot unul folosesc... Si nu, numele nu e Sauron... Deci n-am vazut utilitatea a doua prenume, plus ca stiam ca venim in Suedia si aici formularele au rubrici destul de scurte la numele mic si mai lungi la numele de familie
My_Lady0091 spune:
Sauron?
29+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
mihaela_s spune:
Cum adica nu are fata de Diana? Oare Diana mea are?
Pe Silvia stiam ca o va chema asa de cand aveam 7 ani. Am avut o papusa cu numele asta(tineti minte papusile acelea de la Aradeanca de veneau cu bratara cu numele pe el?) si am zis ca pe fata mea o va chema Silvia. Atunci visam sa am o fata si un baiat. Pe prima nu s-a potrivit, nu s-a vrut...poveste lunga. Asa ca a fost a doua . Si amandoua au si cate un nume de sfanta, chit ca nu are legatura cu asta...asa s-a potrivit. Iar aici toti ma intreaba daca are legatura cu regina Silvia .
Fusei azi la banca, facui cont si card sarbatoritei, sa isi gestioneze singura banii(aici copiii primesc bani lunar, sa invete sa se gospodareasca). Card ID am facut de cateva saptamani...aici se face de la 13 dar nu te amendeaza nimeni daca nu ai card ID. Avea pasaport romanesc ca legitimatie. I-am spus ca se poate marita, ca de gatit stie, cont are.... Acum asteptam tortul sa si halim ceva, pranzul il luaram in oras.
Eu sufar ca ma numesc Mihaela, dar v-am mai zis . Si ca am numai un nume.
Tanti, suedezii au cate 3-4 sau chiar 5 prenume.
alra , am sa incerc.
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc Un spirit din Stapanul Inelelor. E cel mai smecher de pe acolo Do not offend the freaks! Now tell me, who the heck are you? (King Julien-Madagascar) |
Stiu..cine e Sauron..io inca mai astept o continuare la The Lord of the Rings
M-a frapat doar...ca mi-am amintit ca pe un site pe internet..avea si acest nume...ca prenume pt un copil...pe langa alte nume din acest film
29+
Tanti Zavaidoc spune:
citat din mesajul lui mihaela_s Tanti, suedezii au cate 3-4 sau chiar 5 prenume. |
Taci ma, ca pun doar initiala! N-ai vazut cum arata formularele la Skatte? Nu imi incape nici mie ca lumea prenumele in ala...
mihaela_s spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc
Taci ma, ca pun doar initiala! N-ai vazut cum arata formularele la Skatte? Nu imi incape nici mie ca lumea prenumele in ala... Do not offend the freaks! Now tell me, who the heck are you? (King Julien-Madagascar) |
Hahaha, stiu ca pun numai initiale, dar ma distreaza ca au atatea nume. Ai auzit cum o cheama si pe Victoria, cand s-a maritat nu a spus popa initialele....
kariguld spune:
corap, primesti si tu 5 euro.
Lady, de Marie-Luiza ce spui? asa o cheama pe junioara. am fost indecisa chiar si dupace am nascut-o. io sunt Anna cu numele de botez si Karinna e al doilea prenume. acum stie fbi-aiul din umbra si numele, mai ramane sa dam indicii despre adresa.
mihaela, si ii dai cardul copilei pe mana? La multi ani , sa-ti traiasca si sa va aduca bucurii.