Cleaningfornication (7)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

kari, multumesc. Aici e permis sa aiba card de la 13 ani. E cardul ei, nu al meu . In care pun eu cati bani negociem ca primeste lunar. Nu poate face plati din cont, decat sa scoata bani la bancomat sau sa plateasca din contul ei cu cardul. E card de debit. Nu e niciun pericol .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

schimbari la orizont. Tanti Z e noua rata moderatoare pe aici, sau pe acolo....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Tanti Z felicitari! Te facusi moderator! Te-ai dat cu puterea, asa-i? Fetelor aveti grija ce vorbiti ca Tanti se dadu cu cei de sus.

Aici eu gasesc brinza de vaci, se numeste cottage cheese si e brinza de vaci cu smintina, scurg smintina si fac papanasi. Prin Suedia nu aveti?

Mergi la inceput

Aha Tanti, felicitatiuni! Si la mai mare!

Letitia, e si pe la noi cotage cheese. Eu nu am incercat din ea, fac branza acasa, se face usor si mereu am lapte care se "iaurteste" in frigider. Dar am sa incerc, sa stii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Tanti..felicitari...meriti acest lucru...si sper sa ramai asa cum esti..si cu noua titulatura la purtator!

29+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Tanti de cand imi esti moderator?

Alina nu sunt suparata

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167469&whichpage=1

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Kari..numele fiicei tale suna bine!Pe bune!Cum de nu i-ai frantuzit si luiza?In Louise

Cat despre al tau...bine ca nu-i Ana-Karenina..dar ar fi sunat la fel de bine!Karina..e forma scurta.Iar mie imi place Kari

29+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Mihaela..de ce nu iti place numele tau?

Eu am doua nume.Pe unul il urasc...si al doilea e comun rau..in scoala...mai erau cel putin 5 pers cu nume ca ale mele..in diverse combinatii..deci..de aici pasiunea mea pentru nume care sa individualizeze..si sa rezoneze cu personalitatea individului

29+
Citat:

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gusta

Tanti de cand imi esti moderator?

Alina nu sunt suparata

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167469&whichpage=1

Marilena si Mara Augusta

Bun.Si sper ca ai inteles mesajul meu.Si ca o intarire a spuselor mele..."galceava din poienita" a fost inchisa...deci..nu te mai stresa!

29+
Citat:

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

Mihaela..de ce nu iti place numele tau?

29+
Citat:

Pentru ca suedezii il porcesc, spun Mihuaela caci in sueedza h se citeste hu. Va spuneam ca H&M se spune huem. Si degeaba le spun ca imi pot spune Mikaela, asta e nume in suedeza, ei sa incapataneaza. Multi imi spun si Mishaela, crezand ca se scrie Michaela...pentru ei e imposibil h-ul acela :). Ei, dar se poate si mai rau...pe sotul meu in cheama Ovidiu. O in suedeza se citeste U. :))

Mergi la inceput