Cleaningfornication (7)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Citat:
Mihaela: Letitia, e si pe la noi cotage cheese. Eu nu am incercat din ea, fac branza acasa, se face usor si mereu am lapte care se "iaurteste" in frigider. Dar am sa incerc, sa stii!

Si cum faci brinza? Eu am incercat dar laptele s-a imputzit in loc sa se brinzeasca. Cind aveam baiatul mic si eram in Ro puneam in lapte pastile de calciu il puneam pe foc si se brinzea instantaneu. Acu n-am pastile de calciu si altfel vad ca nu-mi iese.

Cottage chesee-ul asta e, brinza de vaci cu smintina.

Asa arata:

http://shareitfitness.files.wordpress.com/2011/02/cottage-cheese-every-day.jpg

Tanti acu ca esti moderator banuiesc ca o sa-ti angajezi o femeie sa-ti mopuiasca, nu pot sa cred ca o sa te mai cobori la asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

Mihaela..de ce nu iti place numele tau?

29+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Pentru ca suedezii il porcesc, spun Mihuaela caci in sueedza h se citeste hu. Va spuneam ca H&M se spune huem. Si degeaba le spun ca imi pot spune Mikaela, asta e nume in suedeza, ei sa incapataneaza. Multi imi spun si Mishaela, crezand ca se scrie Michaela...pentru ei e imposibil h-ul acela :). Ei, dar se poate si mai rau...pe sotul meu in cheama Ovidiu. O in suedeza se citeste U. :))

pur si simplu...

Hobby

calator de profesie

esti comica si dulce

29+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

Kari..numele fiicei tale suna bine!Pe bune!Cum de nu i-ai frantuzit si luiza?In Louise

Cat despre al tau...bine ca nu-i Ana-Karenina..dar ar fi sunat la fel de bine!Karina..e forma scurta.Iar mie imi place Kari

la scoala copii imi spuneau Anna-Karenina pe copila n-am frantuzit-o, ca eu am vrut Luiza inainte sa am copii.

de Quark ati auzit? e tot o forma de braza dulce, cred ca se gaseste si in Suedia sau in alte tari. e mai buna aia mai grasa, cu peste 50% fett.

gusta, ptr ce faci si cat te implici. am facut si eu acum doi ani o campanie si chiar daca am mai primit tigai in cap, am avut totusi satisfactia ca am ajutat un copil. sa nu mai spun ca m-am si imprietenit in real cu mama copilului si alte cateva fete deosebite care au participat la campanie. suntem si azi prietene, tinem legatura, ne impartasim toate cele. sunt prietene minunate!

edit, cineva ma intreba la ce film ma uit. MR. Popper's Penguins -nu ma incantat, subtire actiunea si previzibila.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Nu pot vorbi acuma azi sunt la pamant de la toate si am plans azi cu sughit.

Mopul la gasit juniorul ca eu mai am un copil numai al olandezului care a venit in vizita si cand a vazut cum plang eu si-a facut mila de mine.

Am bucatarit una bucata lasagna si un brownies.

Si la 8 am sedinta de parinti iar sunt umflata de plans.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167469&whichpage=1

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CorinaDani spune:

Citat:
citat din mesajul lui Letitia1

Citat:
Mihaela: Letitia, e si pe la noi cotage cheese. Eu nu am incercat din ea, fac branza acasa, se face usor si mereu am lapte care se "iaurteste" in frigider. Dar am sa incerc, sa stii!

Si cum faci brinza? Eu am incercat dar laptele s-a imputzit in loc sa se brinzeasca. Cind aveam baiatul mic si eram in Ro puneam in lapte pastile de calciu il puneam pe foc si se brinzea instantaneu. Acu n-am pastile de calciu si altfel vad ca nu-mi iese.

Cottage chesee-ul asta e, brinza de vaci cu smintina.

Asa arata:

http://shareitfitness.files.wordpress.com/2011/02/cottage-cheese-every-day.jpg

Tanti acu ca esti moderator banuiesc ca o sa-ti angajezi o femeie sa-ti mopuiasca, nu pot sa cred ca o sa te mai cobori la asa ceva.

am inteles ca se poate face cu zeama de lamaie in loc de pastile de calciu lactic, insa nu am incercat.
mai poti incerca si altfel : laptele nefiert il lasi la temperatura camerei o zi, sa zicem. apoi il fierbi, vei vedea ca se "branzeste". strecori printr-o sita si branzica rezultata o mai presezi cu lingura in strecuratoare, sa iasa toata zeama.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Gusta, ce-i cu tine?

Branza se poate face si fara calciu. Se pune laptele la fiert si, cand da in clocot, se pun cateva picaturi de lamaie in el. Se branzeste cu siguranta! Apoi se scurge.

Letita, am cerut eu sa fiu moderator pe un subforum anume. Se plangea lumea ca e nebagata in seama si neinteleasa. Incerc sa inteleg eu, deci m-am oferit voluntar

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc

Letita, am cerut eu sa fiu moderator pe un subforum anume. Se plangea lumea ca e nebagata in seama si neinteleasa. Incerc sa inteleg eu, deci m-am oferit voluntar

Do not offend the freaks! Now tell me, who the heck are you? (King Julien-Madagascar)

L-ai fericit pe 3X3

29+
Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Tanti Z am vrut sa vad cat pot plange si vad ca mi-a iesit bine treaba ca nici sa ma opresc nu pot si cred ca merge olandezul singur la sedinta ca eu nu sunt de scos afara.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Mai tanti, mai, adica te-ai dat de 3 ori ori 3 pese cap sa te faci moderator?

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gusta

Tanti Z am vrut sa vad cat pot plange si vad ca mi-a iesit bine treaba ca nici sa ma opresc nu pot si cred ca merge olandezul singur la sedinta ca eu nu sunt de scos afara.

Marilena si Mara Augusta

De ce?De ce ai face astfel de exercitii?

Si eu am avut episoade cand nu ma puteam opri din plans!

29+
Citat:

Mergi la inceput