Cleaningfornication (7)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Quark am luat si eu, merge excelent la pateuri cu branza, sau prajitura dar pentru papanasi mie mi se pare prea moale. Ai incercat kari sa faci din quark?

Branza eu fac cu un litru de kefir rusesc care are bacterii in el, iese o branza excelenta. Am incercat si cu lamaie dar nu iese la fel. Insa am de gand sa iau cheag de la farmacie cu care fac astia aici branza. Cica e mai bun ca si kefirul, dar mai scump :).

gusta , imi pare rau ca treci prin asa ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

Citat:
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc

Letita, am cerut eu sa fiu moderator pe un subforum anume. Se plangea lumea ca e nebagata in seama si neinteleasa. Incerc sa inteleg eu, deci m-am oferit voluntar

L-ai fericit pe 3X3

e un el sau o ea? sau e transcedental?

gusta, sterge ochii. trimite olandezul la sedinta si tu treci si fa o baie cu uleiuri parfumate. si viseaza ca esti pe o plaja exotica cu un cokteil.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

De la actiune ca sunt un mic pitic amarat -a la mara citire si ca pun suflet si eu pun totul la suflet ca asa e omul fara cap.

Dar totusi ceva e bun in plansul meu a facut juniorul ordine.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167469&whichpage=1

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Gusta, uite 2 .

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gusta

De la actiune ca sunt un mic pitic amarat -a la mara citire si ca pun suflet si eu pun totul la suflet ca asa e omul fara cap.

Dar totusi ceva e bun in plansul meu a facut juniorul ordine.

Marilena si Mara Augusta

Meriti bataie

Deci..e si comic...toata lumea se contraria pe acolo..insa nimeni nu facea referire la actiunea ta ci la actiunea de a dona in general...

deci nu mai plange, Mari...pe bune..uite daca te-am suparat eu..imi cer mii de scuze...

29+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

Citat:
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc

Letita, am cerut eu sa fiu moderator pe un subforum anume. Se plangea lumea ca e nebagata in seama si neinteleasa. Incerc sa inteleg eu, deci m-am oferit voluntar

L-ai fericit pe 3X3

e un el sau o ea? sau e transcedental?

gusta, sterge ochii. trimite olandezul la sedinta si tu treci si fa o baie cu uleiuri parfumate. si viseaza ca esti pe o plaja exotica cu un cokteil.....

Cei mai fericiti oameni nu au parte de lucrurile cele mai bune, dar obtin totul din cele pe care le au!

trancendental..eu stiu?posibil...dar are adeptii sai

29+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Corina nu gasesc lapte nefiert aici, e numai pasteurizat.

Tanti merci pentru tipul cu lamiia, am sa incerc. Da nu ne spui la ce subforum esti sefa?
Si cum vrei sa ne adresam lu matale de acuma, ca banuiesc ca nu ne mai putem trage de sireturi. Tovarasa Tanti e bine, sau Doamna Tanti? cum preferi?

Mergi la inceput

Kari as vreau eu baie cu uleiuri dar cred ca bag un dus si ma ung eu cu ceva .

Alina nu m-ai suparat .

Vivi imi plac pupicele.

Arat cam asa voi trebuie sa va imaginati.Imbracata in pijama mov si un tricou mov cu ceva verde cu sosete de clovn cu picioarele pe masa laptopul in brate rosie de la plans cu servetele de jur imprejur iar la mine se uita 3 oameni mirati.Ala mica imi zice numai fi necajita ,juniorul sa iti aduc ceva iar olandezu de ce ai nevoie.Cred ca am speriat familia si nu e de bine.Trebuie sa imi revin

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

uite cum nu pot sa fac treaba.

mihaela, nu fac papanasi, am incercat odata si mi-a iesit o laie-balaie. asa ca am renuntat la idee.

suna adineori barbatul

el: scumpete, ai si tu o ciorbita?
eu: nu, a secat de mult laptele
el: ce lapte iubire, te intrebam de ciorba
eu: e noapte afara, la ora asta nu mai gatesc. si parca ti-am dat in grija sa vii mancat acasa, ai uitat?
el: da? cand m-ai sunat?
eu:

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

uite cum nu pot sa fac treaba.

mihaela, nu fac papanasi, am incercat odata si mi-a iesit o laie-balaie. asa ca am renuntat la idee.

suna adineori barbatul

el: scumpete, ai si tu o ciorbita?
eu: nu, a secat de mult laptele
el: ce lapte iubire, te intrebam de ciorba
eu: e noapte afara, la ora asta nu mai gatesc. si parca ti-am dat in grija sa vii mancat acasa, ai uitat?
el: da? cand m-ai sunat?
eu:

Cei mai fericiti oameni nu au parte de lucrurile cele mai bune, dar obtin totul din cele pe care le au!

frumos

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput