Cleaningfornication (7)
Raspunsuri - Pagina 8
viviana spune:
Oh, da!
Se mai intamplau si din astea.
Culmea este ca nu am reusit sa obtin certificat de cununie religioasa.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
corap spune:
si eu am, sac :)
si pe mine ma mai cheama intr-un fel la botez "ca nu se poate sa o botezam fara nume de sfanta - nt, nt, nt".
da' ulterior am aflat ca de fapt si primul meu prenume (si singurul pe care il recunosc - nu ca ma omor dupa el, da-i al meu si m-am obisnuit de-atatia ani) e tot de sfant, asa ca la botez s-a intamplat un fals - sau nu se accepta sfintii minori.
la baiet m-am destrabalat si i-am dat doua prenume (adica i-am dat unul si dup-aia l-am trimis pe barbata-mio sa mituiasca pe la starea civila sa-i mai treaca unul in certificat - erau hormonii de la nastere - la fata mi-am mai revenit si i-am dat unul singur. numele le-am ales aprox. in saptamana 18 de sarcina (si am ramas la ele, mai putin, dupa cum am scris mai sus, al doilea prenume al baiatului)
buflea spune:
Eu pe Alex am vrut sa-l cheme Mihnea ... dar m-am dus la serviciu si i-am pus pe colegi sa citeasca numele asta si combinatia de h+n+e este absolut imposibil de pronunat de americani. Au stalcit numele ala atat de rau ca m-au convins ca nu este o alegere buna
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc Viviana, tu ai certificat de botez? Do not offend the freaks! Now tell me, who the heck are you? (King Julien-Madagascar) |
Si eu am, dar e in maghiara si nu pricep nimic.
Si Daria are, dar nu i l-am scos de la biserica.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
kariguld spune:
Lady, multam de flori!
am impartit copiilor cate 5 euro si le-am spus ca aceea va fi cina lor in seara asta. pe barbat l-am sunat si i-am spus sa se hraneasca in oras, ca diseara e inchisa bucataria din motive obiective.
ma reantorc la fimul vazut doar pe sfert.
Tanti Zavaidoc spune:
Scuzati ignoranta, dar la ce folosesc certificatele de botez si cel de cununie religioasa?
Se arata la Sf Petru pentru o camera cu balcon sau loc pe aleea 3-loc cu verdeata unde nu e nici intristare, nici suferinta?
My_Lady0091 spune:
Tanti..tu meriti un brat de flori..pentru o anumita postare ce mi-a placut enorm!
Deci...poftiti ci mariti orbitele
pe prima mea fata o cheama:Marie Rebecca Ayanna
Asta i s-a potrivit ca o manusa si l-am ales din prima.
pe fii-mea nr.2....vai de capul ei..a trecut numele prin modificari..schimbari...de ar durea-o capul si pe ea
Momentan e Diana Micaela Cristine...insa Diana...nu i se mai potriveste.I-am vazut fatuca pe monitor la eco..si n-are fata de Diana...sunt nebuna nu?!
Si sa nu ma luati acu'..ca-s nume lungi..ca-s rare...ca voi stresa copilul..va fi complexat si altecele..pls.
sa fie asta singura mea "problema" ca parinte..
29+
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Tanti Zavaidoc spune:
Lady, daca ti-a placut numai o postare, e de bine
Referitor la nume, cred ca Mikaela arata mai normal scris, eventual cu ck daca vrei sa fie germanic pe bune. Micaela Cristine e cam meltenist, asa ca propun sa scrii si Cristine cu Ch. Daca le dai rezonanta straina, asa sa fie pana la capat, nu?
Ca prim nume, in loc de Diana mie imi suna bine Doria. E interesant. Sau Anja.