Cleaningfornication (7)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

Tanti Z, juma de kil de kafea?? nu era de-aia decofeinizata?
e in preparare o supa curcaneasca pe aragaz si ceva rufe in masina. la 11 am sters-o!

Nu, domna Kari. Era cafea aromata si minunata, la pachet de 500g, bine prajita, normal-cofeinizata si numai buna de facut la espresor. Foarte buna a fost, ma duc sa mai cumpar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

'neata'
Tanti...daca nu te-au luat palpitatiile pana acummmm, nici de acu nu te iau..s-ar putea sa ai niste problemute cu somnul. eu n-am reusit sa fac prajitura morcovita, nu inca, dar ma maobilizez eu....insa am facut niste super mega papanasi
eu nu stiu cum se face frate.....cand mai am 10 min si termin si eu bunatate de mancare, pt 4 persoane...respectiv pui cu smantana, apare INTOTDEAUNAAAAAA, al meu frate.....si mananca mai mult de jumate, de parca vine dupa mirossssssss

Lady....si cum e???

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Emanouela, palpitatiile nu ma iau niciodata, ca am tensiunea mica de tot. De dormit, dorm foarte bine-ba chiar cu vremea ploioasa de aici as sta numai in pat, sa motai si sa citesc (cu o cafea pe noptiera, desigur) dar nu se poate...

Cum faci papanasii? Mie nu mi-au iesit niciodata si imi plac la nebunie Aici nu exista asa ceva, asa ca va trebui sa ii execut acasa. Da urgent reteta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

mai, cica cofeina e solubila in apa - si cica espressourile's cele mai decaf cafele ca n-are un' sa se solubilizeze alea - alea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Tanti...eu ii fac asa
pt 3 pers
250 gr branza vaci
1 ou
vreo 5 linguri rase zahar (depinde cat de dulci ii vrei)
esenta de vanilie ft putina, eu pun, daca nu am esenta, nitel zahar vanilat
coaja de la 1 lamaie
1/2 lingurita rasa de bicarbonat
faina pana aluatul devine mai tare, ft putin lipicios si bun de manevrat

le mesteresc ca sa iasa cu gaura inauntru....adica fac bile cam cat 1 ou, le turtesc si fac gaura ca de inel si ii ptajesc la foc mic, intr-o tigaie sau ceaun in care ulei sa fie incins si sa le acopere. las sa se prajeasca pe o parte, ii intorc si dupa ii pun la scurs pe hartie de bucatarie. ii pap cu smantana si dulceata....de afine e idealaaaaaaaaaaaaaa

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui corap

mai, cica cofeina e solubila in apa - si cica espressourile's cele mai decaf cafele ca n-are un' sa se solubilizeze alea - alea.

Atunci ma intreb de ce pe altii ii apuca totusi inima de la cafelele mele...

Emanouela, multumesc mult pentru reteta! O sa caut branza de vaci, sa o incerc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

pofta buna la papanasi!

fetelor cu inima mare, va indemn sa daruiti o portocala de mos nicolae!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc

Citat:

Do not offend the freaks! Now tell me, who the heck are you? (King Julien-Madagascar)

pai cine stie ce etnobotanice adaugi in cazan...
de fapt io am transmis informatia asa cum am aflat-o , ca eu cu chimia, solubilizarile si altele nu le am. (a, stiu ca substanta aia buna din rosii - cre'ca licopen se cheama ea - e liposolubila si ca n-are sens sa mananci salata de rosii fara ulei )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc

Citat:

Do not offend the freaks! Now tell me, who the heck are you? (King Julien-Madagascar)

tanti, nu gasesti branza aici. Eu o fac acasa :). Tot pentru papanasi. Dar eu ii fac fierti, cu pesmet prajit si ii mancam cu dulceata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Cu palpitatiile va contazic. Nu au a face cu tensiunea. Eu am tensiune mica si am palpitatii, aritmii mai bine zis. Cafeaua am redus-o si ma doare capul de mor iar aritmii tot am. Iau medicamente, dar uneori nici ele nu ajuta...

Mergi la inceput