Cleaningfornication (7)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

mihaela_s, foarte frumoase podoabele

Alra, nu am uscator si la pernele din puf am renuntat asa ca acu' merg doar cu sinteticile. Poate le pica acarienilor greu plasticul la stomacel.

JuliaSM, nestinguire placuta. Si mie mi-a fost draga perioada aia...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

va pierdusem
am inviat....pitic e bine, eu bine (m-a luat si pe mine vreo 3 zile o sexoasa raceala)...deci reintram in ritm, sperrrrr. de recuperat n-am cum, asa caaaaa.....de acu in colo am sa incerc sa tin pasul cu voi

ma spovedesc....am pacatuit, sambata, chit ca eram lemn, am facut curat si-am dat si cu mopul, ierareeee

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

Eu de cand cu mopu' tanar, sterg pe jos de doua ori pe zi, mai ales in bucatarie, dupa ce mananca purcelusii mei la masuta lor!... Orice minune tine 3 zile, trece acusica...

Nu zic ca inainte de venirea 'mnealui in cercul nostru familial inotam in laturi, ba din contra, eram mai rau : aveam eu impresia ca nu se poate spala pe jos impecabil decat daca stai in genunchi si stergi cu carpa in cel mai dosit colt cel mai microscopic fir de jeg.
Acum, zveltul mop are o carpa de microfibre, groasa si pufoasa, care se tine tare bine dupa atatea spalari, chiar ca face treaba, merita investita! Drept e ca mi-era si greu cu burtocul, sa tot stau pe jos sa spal podelele... Acum dansez, nu alta!

"I'd rather walk in the dark with God
Than go alone in the light;
I'd rather walk by faith with Him
Than go alone by sight."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Julia, ti-ai luat mop de-asta?

http://www.tvproducts.ro/mop-rotativ.html

daca stiam ca speli podeaua cu carpa in genunchi... veneam demult la tine sa te'nvat modernisme. am vazut la nemti ca spala cu carpa, pun o laveta mare pe o perie cu coada si dai si freaca taika, sau in genunchi. nu credeam ca in mileniul trei mai spala femeile cu carpa in genunchi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

Eu fesei mai de moda veche...crezui ca, daca nu sterg eu cu manuta mea, ci prin coada lunga de matura/mop, nu e la fel de stralucitor.

Am avut si ceva experiente nasoale, cu mopuri urate, cu carpa din bumbac cu latze, care nu stergeau bine deloc, ci lasau urme si scame in urma...

Kari,mi-am luat mop in genul www.google.at/imgres?q=mop bilder&hl=de&client=firefox-a&hs=glu&sa=X&rls=org.mozilla:en-US:official&biw=1024&bih=615&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=_nZoLcZSeewo5M:&imgrefurl=http://uplusmop.en.made-in-china.com/product/NepxVfzPvicn/China-Mircofibre-Flat-Mop-UP-F010-.html&docid=DL_RzGPblA8rpM&imgurl=http://image.made-in-china.com/2f0j00yeptqGDPsioQ/Mircofibre-Flat-Mop-UP-F010-.jpg&w=1007&h=1149&ei=22jJTrj2D8ijsgb59_WGCg&zoom=1&iact=hc&vpx=774&vpy=181&dur=1236&hovh=240&hovw=210&tx=130&ty=123&sig=115532961298545736188&page=1&tbnh=126&tbnw=110&start=0&ndsp=19&ved=1t:429,r:18,s:0" target="_blank">astuia , dar nu de la Vileda. Are tot bat telescopic si e cu clapeta jos, iar carpa e microfaser (detasabila,o bag la masina de spalat), nu bumbac. Celor de la Vileda, care-s cam duble la pret( 23 euro la Bipa) au carpa din bumbac si nu-mi place cum spala pe jos, na, fac si nazuri.Plasticul si sistemul mopului sunt, insa, mai calitative.
Eu vreau mop tinerel, nu vreau sa imbatraneasca langa noi mpul actual, l-oi mai schimba din cand in cand...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

'neatza!

eu fusei la TWILIGHT SAGA-Zorile, aseara!

28+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Buna sa va fie inima!

Am facut prajitura cu mere (multumesc, Corap, pentru reteta), am mancat-o.

Am descurcat o mica parte din itele mele scolaresti, dar mai am niste hopuri-mici, mititele, minuscule si enervante.

Am inceput sa citesc "The Remains of the Day" de Kamazuro-pentru sufletul meu. Ma amuz.

O sa caut si cartea recomandata de Buflea-welcome, btw- desi se pare ca la biblioteca au un singur exemplar care e mai tot timpul la plimbare.

Mareana Moppins ma viziteaza in cel mai bun caz saptamana viitoare, cand vor avea poate si geamurile si perdelele o fata noua. Eu am perdele all season, ca nu as avea unde sa depozitez alti metri de perdea.

Am baut juma de kil de cafea in trei zile. Efectul se lasa asteptat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui JuliaSM

Eu fesei mai de moda veche...crezui ca, daca nu sterg eu cu manuta mea, ci prin coada lunga de matura/mop, nu e la fel de stralucitor.

Am avut si ceva experiente nasoale, cu mopuri urate, cu carpa din bumbac cu latze, care nu stergeau bine deloc, ci lasau urme si scame in urma...

Kari,mi-am luat mop in genul www.google.at/imgres?q=mop bilder&hl=de&client=firefox-a&hs=glu&sa=X&rls=org.mozilla:en-US:official&biw=1024&bih=615&tbm=isch&prmd=imvns&tbnid=_nZoLcZSeewo5M:&imgrefurl=http://uplusmop.en.made-in-china.com/product/NepxVfzPvicn/China-Mircofibre-Flat-Mop-UP-F010-.html&docid=DL_RzGPblA8rpM&imgurl=http://image.made-in-china.com/2f0j00yeptqGDPsioQ/Mircofibre-Flat-Mop-UP-F010-.jpg&w=1007&h=1149&ei=22jJTrj2D8ijsgb59_WGCg&zoom=1&iact=hc&vpx=774&vpy=181&dur=1236&hovh=240&hovw=210&tx=130&ty=123&sig=115532961298545736188&page=1&tbnh=126&tbnw=110&start=0&ndsp=19&ved=1t:429,r:18,s:0" target="_blank">astuia , dar nu de la Vileda. Are tot bat telescopic si e cu clapeta jos, iar carpa e microfaser (detasabila,o bag la masina de spalat), nu bumbac. Celor de la Vileda, care-s cam duble la pret( 23 euro la Bipa) au carpa din bumbac si nu-mi place cum spala pe jos, na, fac si nazuri.Plasticul si sistemul mopului sunt, insa, mai calitative.
Eu vreau mop tinerel, nu vreau sa imbatraneasca langa noi mpul actual, l-oi mai schimba din cand in cand...

dar nici nu esti foarte pretentioasa.

cand am cumparat mopul, m-am dus cu tot familionul sa cautam unul care sa ne placa tuturor. doua ore am zabovit la raionul cu moape. copii scoteau flacari pe nas si urechi, barbatul citea spasit instructiuni, iar eu probasem deja tot ce era expus ptr probare asa ca in urma unei consultari cu mine insami am hotarat sa-l cumpar pe ala de mai sus. aproximativ la fel, a costat 29 euroi. deja spal cu el de mai mult de'un an jumate, laveta aia flocoasa o spal la masina la 90 grade si inca arata bine. ce mai, functioneaza ca in reclama

Tanti Z, juma de kil de kafea?? nu era de-aia decofeinizata?
e in preparare o supa curcaneasca pe aragaz si ceva rufe in masina. la 11 am sters-o!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Hop si eu.
Pana acu' ma distrai mancand o Eugenie pe la barfe.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

hahaha si eu viviana, dar o mancai in umbra .

Eu sunt in mijlocul unui articol despre probioticele din iaurt si apoi am de raspuns la niscai intrebari.

Aseara am venit, diseara plec, intre timp am laborator si mai citesc. Vaporul ma salveaza, am trei ore in care ma pot ocupa de ale mele...

Maine e ziua adolescentei, iar mancam tort .

Agenda mi-e plina, cum va spuneam, facui si un tabel cu zile, ore, activitati...am si intalnirile particulare la scolile fetelor miercuri si joi, vineri cica party de adolescente si eu inca nu dadui cu mopul si nici meniul stabilit inca nu l-am primit. Dar io-s relax, toate la randul lor...

O zi faina mareanelor!

Mergi la inceput