Cleaningfornication (7)
Raspunsuri - Pagina 6
emanouela spune:
Tanti, fa branzica in casa ca e greu spre imposibil de gasit pe acolo, nici eu in Be nu gaseam...mai e fromage frais (ma gandesc ca o fi si pe la voi) numai ca tre sa ai grija sa fie mai cremoasa si atre pt ca de e moale o sa "pape" multa faina pana cand aluatul va ajunge bun de manevrat.
mihaela am auzit ca-s bunuti si aia fierti, eu insa am asa o chestie pe creier care nu mi se lipeste....aluat fiert, asa ca-i prefer prajiti....plus ca formeaza si o crusta crocanta
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
alra spune:
si eu am palpitatii si des; le tin sub control cu un mix Ca+Mg+Zn si cu omega3. daca nu iau o vreme vitaminele imi bate inima aiurea si nu pot respira.
mai zicea cineva de cititul pe diagonala, viviana? grrr, incerc sa ma tratez de boala asta. o fac inconstient, ma oboseste teribil si ma agita rau. incerc sistemul "rand cu rand si sari descrierile"
culoare in hrana nu primesc numai pastravii somonizati, ci cam toate animalele. oul de gaina e colorat prin hrana si se fac studii de tara pentru culoarea cautata.
cam tot ce mancam e atins si tratat in vreun fel, la limita legii.
mihaela_s spune:
Alra asa si eu, nu pot respira. Eu am fost la o ecocardiografie, inima e ok, cand fac miscare palpitatiile se reduc. Acum din lipsa de timp nu mai merg la sala si se simte...Eu am primit medicamente care incetinesc pulsul si astfel inima nu mai face batai în plus. Eu ma simt obosita de la ele, de la aritmii, uneori ma simt groaznic...
Emanouela, eu nu stiu sa ii fac prajiti, am crescut de mica cu cei fierti, plus ca ccc cu prajelile nu prea ma impac. In studentie la cantina primeam prajiti, cu sos de smantana, o nebunie...
alra spune:
Mihaela, daca crezi o nebuna de pe forum, ia o perioada untura de peste si combinatia ca+mg+zn, 2 pastile seara si 2 dimineata.
Poti face exercitii de respiratie: inspiri, tii aerul si apoi expiri inceeet, numarand pana la 5 in fiecare operatie.
Iti mai poti calma inima prin exercitii gen yoga. Eu nu am crezut in ele dar m-au ajutat.
Kari, stiu ca amorteala nu e buna, insa e de la inflamatia nervului meu care merge in degetele respective. Am citit si eu de boala ta. Am inteles ca printr-un mecanism neinteles inca si alergiile pot agrava atacurile. Incep sa cred si eu nebunii depe internet care tipa ca alergiile ascunse sau nu, sunt mama tuturor relelor. Stii ce scade actiile alergene? Untura de peste, ai ghicit
Din capitolul "cu ce ne mai tratam azi" citi numa de bine de scortisoara. Scade glicemia, colesterolul, mama ce nu ne face. Si trebuie sa admiteti ca suna mai apetisant decat untura de bursuc, da?
rall spune:
Am eu la cuptor acum, gutui + mere + felii de portocala + miere + scortisoara si vin alb.
Nu va spun ce mirooos e in casa
My_Lady0091 spune:
Rall
Io abia am facut un dush..urmat de o "despadurire" generala si apoi in "verva noptii" am mopuit si dezinfectat baia..am ajuns pana la dezinfectarea cu spirt a periutelor de dinti...si intr-un final apocaliptic am distrus cateva plasute de paianjeni de pe ici...de pe colea.
Si am pus si mochetelele gumate si sintetizate, de pe jos din baie, la spalat...asa la vreo 15 min.
acu' urmaresc ultimul episod din Dexter...ma gandesc ce sa gatesc maine..si imi tarai burtoiul la somn pana-n unu
edit..am uitat sa va zic de magnifica mea salata
am facut o salata din :
-patru cartofi medii-fierti
-patru oua de rata fierte si taiate ca si cartofii cubulete
-o ceapa rosie taiata fideluta
-cinci ardei copti taiati fasii
-branza proaspata de vacuta-vreo 2 linguri
-1 morcov mic ras
-1 felie telina rasa
-stors cateva picaturi de lamaie-in functie de gust
-ulei o lingura-doua
-sare...
Se amesteca totul si serveste cu paine de casa
29+
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
buflea spune:
Mvai fetelor, pentru ca ati inceput sa va plangeti de boli ca babele, nu pot sa stau departe de aceasta categorie - care ma reprezinta si la varsta si la boli ... deci acum ma doare in gat. Ma intreb ce-o fi, ca amigdale nu mai am. Poate fi alergie sau Strep. daca am Strep, am incurcat-o ca imi trebuie antibiotic si pt asta tb sa ma duc la doctor ...daca e alergie cred ca o ametesc cu un claritin ...dupa cum ma doare de tare, mi-e teama ca e Strep.
Alt motiv de lama pe vene este faptul ca am aflat ca in ianuarie, 3 sapt voi lucra ore suplimentare, plus sambata - ca inchidem anul - totul neplatit nici in bani, nici in zile libere ... cica ne scoate la un lunch cand terminam de inchis anul ca sa ne multumeasca pentru efortul depus ... mi se pare un abuz groaznic, sa te forteze sa vii sambata la serviciu si sa-ti spuna in fata ca nu te plateste si nici macar nu iti da niste zile de concediu ... asa ca m-am gandit sa imi fac o poza la fotograf sa o las acasa la copii, ca sa nu ma uite in luna ianuarie ... barbatului nici nu i-am spus inca. in plus compania lui tocmai se vinde altei companii - si cum el face parte din upper management, cred ca pana in ianuarie devine "casnica" - alt motiv de stres familial ca el aduce grosul venitului in casa si cine stie cand si ce isi gaseste.
Asa ca viitorul meu arata cam gri ...gri, gri, gri, toamna gri
viviana spune:
Este 8.49. Tocmai ce m-am intors acasa.
Nu dupa o noapte pierduta (ah, ce mi-ar mai fi placut!) ci dupa un trezit la 6 dimineata si umblat in frig.
M-am trezit defecta.
- Am dat cafeaua in foc - daca se poate numi in foc atunci cand ti se umfla peste poate in filtru -
- am coborat din lift la 6 si chiar ma miram cat de repede am ajuns la parter
- am luat o statie un tramvai (nu cumva sa merg pe jos in ceata) si ala gresit
- m-am intors acasa si am constatat ca am plecat fara chei
- am deranjat-o pe fii-mea la ora sa iau cheile - chei pe care nu le avea
- m-am dus la mama dupa chei
Si iata-ma acasa la o cafea adevarata.
Ziua nici nu a inceput bine.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
My_Lady0091 spune:
http://www.namepedia.org/ro/firstname/
29+
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |