Cleaningfornication (7)
Raspunsuri - Pagina 5
Tanti Zavaidoc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kariguld Tanti Z, juma de kil de kafea?? nu era de-aia decofeinizata? e in preparare o supa curcaneasca pe aragaz si ceva rufe in masina. la 11 am sters-o! |
Nu, domna Kari. Era cafea aromata si minunata, la pachet de 500g, bine prajita, normal-cofeinizata si numai buna de facut la espresor. Foarte buna a fost, ma duc sa mai cumpar
emanouela spune:
'neata'![]()
Tanti...daca nu te-au luat palpitatiile pana acummmm, nici de acu nu te iau..s-ar putea sa ai niste problemute cu somnul. eu n-am reusit sa fac prajitura morcovita, nu inca, dar ma maobilizez eu....insa am facut niste super mega papanasi![]()
eu nu stiu cum se face frate.....cand mai am 10 min si termin si eu bunatate de mancare, pt 4 persoane...respectiv pui cu smantana
, apare INTOTDEAUNAAAAAA, al meu frate.....si mananca mai mult de jumate
, de parca vine dupa mirossssssss
Lady....si cum e???
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de
nazdravana Darius Mihail
Tanti Zavaidoc spune:
Emanouela, palpitatiile nu ma iau niciodata, ca am tensiunea mica de tot. De dormit, dorm foarte bine-ba chiar cu vremea ploioasa de aici as sta numai in pat, sa motai si sa citesc (cu o cafea pe noptiera, desigur) dar nu se poate...
Cum faci papanasii? Mie nu mi-au iesit niciodata si imi plac la nebunie
Aici nu exista asa ceva, asa ca va trebui sa ii execut acasa. Da urgent reteta!
corap spune:
mai, cica cofeina e solubila in apa - si cica espressourile's cele mai decaf cafele ca n-are un' sa se solubilizeze alea - alea.
emanouela spune:
Tanti...eu ii fac asa
pt 3 pers
250 gr branza vaci
1 ou
vreo 5 linguri rase zahar (depinde cat de dulci ii vrei)
esenta de vanilie ft putina, eu pun, daca nu am esenta, nitel zahar vanilat
coaja de la 1 lamaie
1/2 lingurita rasa de bicarbonat
faina pana aluatul devine mai tare, ft putin lipicios si bun de manevrat
le mesteresc ca sa iasa cu gaura inauntru....adica fac bile cam cat 1 ou, le turtesc si fac gaura ca de inel si ii ptajesc la foc mic, intr-o tigaie sau ceaun in care ulei sa fie incins si sa le acopere. las sa se prajeasca pe o parte, ii intorc si dupa ii pun la scurs pe hartie de bucatarie. ii pap cu smantana si dulceata
....de afine e idealaaaaaaaaaaaaaa
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de
nazdravana Darius Mihail
Tanti Zavaidoc spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui corap mai, cica cofeina e solubila in apa - si cica espressourile's cele mai decaf cafele ca n-are un' sa se solubilizeze alea - alea. |
Atunci ma intreb de ce pe altii ii apuca totusi inima de la cafelele mele...
Emanouela, multumesc mult pentru reteta! O sa caut branza de vaci, sa o incerc.
kariguld spune:
pofta buna la papanasi! 
fetelor cu inima mare, va indemn sa daruiti o portocala de mos nicolae!
corap spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc
Atunci ma intreb de ce pe altii ii apuca totusi inima de la cafelele mele... Emanouela, multumesc mult pentru reteta! O sa caut branza de vaci, sa o incerc. Do not offend the freaks! Now tell me, who the heck are you? (King Julien-Madagascar) |
pai cine stie ce etnobotanice adaugi in cazan...
de fapt io am transmis informatia asa cum am aflat-o , ca eu cu chimia, solubilizarile si altele nu le am. (a, stiu ca substanta aia buna din rosii - cre'ca licopen se cheama ea - e liposolubila si ca n-are sens sa mananci salata de rosii fara ulei
mihaela_s spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc
Atunci ma intreb de ce pe altii ii apuca totusi inima de la cafelele mele... Emanouela, multumesc mult pentru reteta! O sa caut branza de vaci, sa o incerc. Do not offend the freaks! Now tell me, who the heck are you? (King Julien-Madagascar) |
tanti, nu gasesti branza aici. Eu o fac acasa :). Tot pentru papanasi. Dar eu ii fac fierti, cu pesmet prajit si ii mancam cu dulceata.

mihaela_s spune:
Cu palpitatiile va contazic. Nu au a face cu tensiunea. Eu am tensiune mica si am palpitatii, aritmii mai bine zis. Cafeaua am redus-o si ma doare capul de mor iar aritmii tot am. Iau medicamente, dar uneori nici ele nu ajuta...