Cleaningfornication (7)

Raspunsuri - Pagina 36

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Viviana nu ma pot opri din ras.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167469&whichpage=1

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

seara buna pinguinelor

Lady,

tre sa marturisesc ca am nevoie de umor. de doi ani si ceva de cand am capatat in dar niste diagnostice medicale naspha, m-am hotarat la schimbari serioase. nu ca pana atunci as fi trait pe langa viata. dar boala iti deschide noi perspective. te face mai receptiv la aspecte pe care alta data le treceai cu vederea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

seara buna pinguinelor

Lady,

tre sa marturisesc ca am nevoie de umor. de doi ani si ceva de cand am capatat in dar niste diagnostice medicale naspha, m-am hotarat la schimbari serioase. nu ca pana atunci as fi trait pe langa viata. dar boala iti deschide noi perspective. te face mai receptiv la aspecte pe care alta data le treceai cu vederea.

Cei mai fericiti oameni nu au parte de lucrurile cele mai bune, dar obtin totul din cele pe care le au!

Ce te mai aprob, offffffffffff...Kari..boala e ca o pecete..pe langa faptul ca o ai..si tre' s-o cari mereu dupa tine pe gratis..iti schimba si felul de a fi, de a gandi..adica e a rezona cu Universul(vezi tanti...aici bat spre paranormale).

Fruntea sus Kari..atata timp cat faci o diferenta..ma bucur ca existi, si eu alaturi de alti, si asta ar trebui sa fie rasplata ta!

29+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Nu numai boala kari, ci si varsta si pe mine anumite evenimente din viata, care te fac sa auzi cucuvelele cantand. De pe hornul casei, parca asta e semnul de rau, nu?

Eu am renuntat la a ma contraria pe forum, uneori cand imi vine sa spun ceva ce stiu sigur ca duce la contradictii, la discutii interminabile, mai bine inchid compul. Daca nu reusesc la timp, ma retrag din discutii, ma obosesc si ma seaca de energie chestiile astea, cand eu am atatea de facut in viata reala. Ultima o avusei cu buflea dar m-am retras. Nu vedeam finalitatea nicaieri . Era eu cu ale mele si ea cu ale ei, la infinit. Si asa am ramas.

Ma duc sa fac clatite, vrea cineva? Ca aseara cu macaroanele nu avusei succes!

Mergi la inceput

Ca uitai, am vazut ca e curca day la americance...buflea ca esti singura reprezentanta pe aici, ai la cuptor? Happy thanksgiving day daca sarbatoriti!

Mergi la inceput

Eu vreau clatita cu cioco si ceva strop peste si poate si un pic de frisca.

Nu ca acusi nu as bate 100 da uite ce imi faci tu mie mihaela.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167469&whichpage=1

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

eu as manca niste coltunasi....n-am mai mancat de o vecie

Mihaela..uneori ai mai multe experiente..decat ani de viata, ma crezi?.Si faci bine ca te retragi...eu sunt mai ..si cam pun la suflet, caci dincolo de ecran eu vad oameni..nu doar niste useri!

Vine Mos Nicolae, hai la portocale !

29+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

gusta, se face!

lady, sigur ca te cred, e normal sa fie asa. Ah, pe mine ma afecteaza orice disputa fie ea reala sau virtuala si de asta prefer sa stau in banca mea. E mai "safe" pentru "pisicul" meu.

Io va tot trag catre mancare, am deviat de la parfumuri. Adevarul e ca imi plac mai mult mirosurile naturale decat cele artificiale . fara subintelesuri, da?

Mergi la inceput

Eu stau cuminte si astept clatita.Ascult tot ce imi spui daca primesc.

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Eu as vrea sa se inventeze un parfum cu miros de :salcami in floare, tei in floare, muguri de brad, narcise..Regina Noptii...

29+
Citat:

Mergi la inceput