Cleaningfornication (7)

Raspunsuri - Pagina 35

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

Recitesc mesajul si nu ma pot abtine sa nu observ tirada de pronume personale la persoana intai folosite...clar sunt obosita! :))

Ma duc la treaba, sa ma dezmortesc putin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Ia uite-o pe Viviana, gand la gand cu bucurie! Se vede ca erai la un moment dat si tu dublata, ca mi-ai citit mesajele private. Alea in care ziceam ca forumul nu e si nu vreau sa devina o sursa de stres pentru mine, ci e locul unde ma amuz si relaxez.

Zau ca nu forumul rezolva viata grea din Romania, nici situatia cainilor maidanezi. Tot ce poate face forumul e sa iti dea idei (daca gasesti un forum potrivit), sa iti ofere o clipa de amuzament si uneori ofera posibilitatea de a face un bine cuiva despre care nu stiai ca are nevoie.

Ca sa revenim la lucruri serioase, eu nu mai suport D/G numit mai sus din cauza cumnata-mii. Ei ii placea foarte mult, asa ca se dadea cu o tona. I se potrivea, pe ea mirosea bine, dar... Cum s-a mai spus, nu face banii. E totusi un miros cam banal, lasand la o parte ca s-a banalizat prin folosire (si acum pe strada il "miros" de cel putin 2 ori pe zi).

Viviana, ai incercat Liberte de Cacharel? Ai putea avea o surpriza. Desi e vechi, din 2005...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Fetelor, am avut un vis azi noapte, se facea ca Madam Zavaidoc deschidea un nou subiect, chiar daca actualul nu avea 40 de pagini si cind brusc m-am trezit am auzit o cucuvea cintind. Oare ce inseamna asta? O fi de rau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

Citat:
citat din mesajul lui Letitia1

Fetelor, am avut un vis azi noapte, se facea ca Madam Zavaidoc deschidea un nou subiect, chiar daca actualul nu avea 40 de pagini si cind brusc m-am trezit am auzit o cucuvea cintind. Oare ce inseamna asta? O fi de rau?

Depinde ce gust ai simtit pe limba.Daca era dulce- acrisor, e de bine. Daca e usor amarui, iar e de bine.Daca e altfel...nu stiu, ma tem sa zic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Citat:
citat din mesajul lui Letitia1

da de undeeee.....e de bineeee, de foarte bineeeeeeee

mie personal imi place teribil si I love love de la Moschino. are o tenta de aroma de coji de mandarine amestecate cu coji de grephfruit. mai diafan mi se pare si Flower de la Kenzo. mai de iarna Invisible me de la Escada

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

N-am mai incercat de mult Cacharel. Daca un parfum e bun si imi place nu ma intereseaza cat de vechi e.

Tanti sa nu uiti cuvantul satira in titlul noului topic. Si eventual U-MOR.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Aici scriu despre nimic.
Ma grabesc sa umplu 40 de pagini.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Aici va zic despre cucuvele.

Conteaza de unde canta.

vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Citat:
citat din mesajul lui viviana

Aici va zic despre cucuvele.

Conteaza de unde canta.

vivi

Eu vreau sa aud in continuare de ele si vreau sa stiu daca canta de jos ce e si de sus adica din diferite pozitii

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167469&whichpage=1

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Cucuveaua este o bufnita mica cu irisul galben.
Are o coada scurta si e activa si ziua si noaptea. (Nu scrie daca din cauza cozii).
Ea isi pandeste prada.
Intre aprilie si iunie se imperecheaza. (Nu scrie cu cine!)
Isi depune ouale in cuiburile abandonate de ciocanitoare.

Grecii o consideru pasarea Atenei, romanii ii dadeau semnificatii funerare.

Cand canta de pe casa inseamna ca vin musafiri. (Nu se spcifica daca au coase sau nu).
Mai mult nu stiu.

Mai e ceva legat de negura spirituala.

vivi

Mergi la inceput