Cleaningfornication (7)
Raspunsuri - Pagina 34
alra spune:
Julia, incearca little black dress de la avon. Miroase mult mai scump decat costa
L-am primit si il folosesc cu placere.
Si eu am remarcat avatarul letitiei.
JuliaSM spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Letitia1
Si rufele se usuca daca e asa frig?La mine nu, ca e si umezeala pe deasupra. Deci eu usuc afara numai vara, cum da toamna gata. Mi-am tras acum uscator separat de masina (ca aveam 2 in 1) si usuc de numa numa. |
Se usuca, dar cam asa...75%. Imi place sa le aduc geruite de-afara si sa miroase in casa a copilarie... le mai las apoi pe uscator in camera cateva ore, apoi sunt numai bune de calcat ori de impaturit si de pus in dulapuri.
"I'd rather walk in the dark with God
Than go alone in the light;
I'd rather walk by faith with Him
Than go alone by sight."
alra spune:
Apropo de mop viril, pe cand imi cauta' masina de electrocutat am dat find pe amazon.de pe "electrostimulation". Ghici ce am gasit?
Veni dr, cica nu ar fi o inflamatie ci durere provocata de contractii aiurea ale muschilor. Schimbam macazul si medicamentatia si asteptam sa imi treaca.
Cum nu gasesc masina de electrocutat, am decis sa imi iau una de iluminat, bunica mea zice ca are rezultate cu ea.
alra spune:
Mihaela, pe toate singura, mersi de intrebare. Ailaltii nici nu au vrut sa se apropie cand le-au vazut estetica. Oameni fara simturi fine.
Am gasit un film pe net unde explica in imagini ce tre sa faci. Cred ca incerc maine din nou ca sunt in concediu de boala.
rall spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alra Julia, incearca little black dress de la avon. Miroase mult mai scump decat costa L-am primit si il folosesc cu placere. |
Sau Rare Pearls
gusta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Mihaelka E incredibil cat de mult semanati cu o gasca de bullies. Aceeasi agitatie sterila si acelasi vid chinuit in locuri esentiale pentru buna functionare. Si aceleasi glume caznite, cu scrasnet de dinti printre ropotele de aplauze ale chibitilor. Se intreba un cineva inocent mai sus ce useri au fost pomeniti. Pai cum, let me refresh your memory. Ati inceput cu Anca74, pe care ati gang-uit-o fiecare pe unde-a putut, cu o sete ingrijoratoare. Pentru starea voastra de insatisfactie, I mean. Nush de ce dar mereu mi-am imaginat ca macar unele dintre voi se iau numai de cineva pe masura lor. Iar acum roadeti oscioarele subiectului paranormal, in speranta ca cineva va observa odata s-odata ce spirit moderno-stiintific aveti, fara a fi nicidecum niste impacloshate obscurantiste. Ah da, si vorbiti despre parfumuri. Si, dupa ce acord steluta corespunzatoare subiectului, va las in pace. M-as bucura sa va fi clintit fie si un firisor de par din nas. Dar probabil ca ma autoflatez cu succes. P.S. Tanti Zavaidoc, inainte sa-mi bagi si mie prefabricata ucigatoare cu simtul umorului prafuit - fata de al tau care straluce pur in geana asfintitului - ma declar eu singura invinsa de atata umor si atata inventivitate. Cei ca mine nu pot decat sa moara striviti ca niste gandaci sub chintalele umorului tau. P.P.S. cora, iti sade mai bine la arte. Sa stii ca nu-s suparata:) Zi-mi si mie pe privatelea ce mai face aia mica Lucrarile Ioanei si terapia lui Pinkutz |
Daca te trimit sa ma cauti in alta parte sper ca nu te superi.Ce te bagi aici daca nu iti place.
Deci cred ca imi iau mopul si il servesc cuiva.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167469&whichpage=1
Marilena si Mara Augusta
alra spune:
Si la yves rocher au niste parfumuri dragute si ne scumpe. E unu de ambra care imi place (voal de ambra? Sau ceva de genul asta da in fr) si cele florale. Eu il am pe cel de liliac, de vara e suuupeeerrr.
By the way, agree ca dolce light blue tine doar pana iei pe usa. Mi se pare inaceptabil pt cat costa si firma de pe el.
viviana spune:
Eh fetelor, imi place aici ca ma deconectez si ma prostesc.
Nu pot fi serioasa si la 4 ace tot timpul.
Asa ca va invit sa faceti la fel.
Chestia asta cu parfumurile mi-a amintit de vremurile cand proaspata abolventa fiind lucram intr-un Centru de Calcul. Tanara si fara experienta satula de discutiile despre mancare, cozi si andrele ma trezesc ca spun: "Voi nu puteti vorbi de altceva? De parfumuri de palarii...." M-au penalizat cu 3% din salariu.
Puteti trece pe la politica - ceva cu legea eutanasierii saracilor - asta daca vreti discutii serioase. E interesant de citit.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
JuliaSM spune:
Little Black Dress am avut prin liceu sau pe-acolo, daca l-as folosi acum iar, cred ca as asocia amintiri cu prezentul si unele senzatii nu prea le vreau - n-a fost asa fain in liceu pt mine.
Mie foarte putin persistente mi se par cele de la Davidoff ...
Cel de liliac de la Yves Rocher mi-a fost confiscat de mama, ca are o pata cu liliacul de cand o stiu...si nu prea l-as folosi si eu, ca prea imi aminteste a 'mama'.Uneori nu e necesar. :))
Un parfum pe care as vrea sa pun labuta e DKNY Woman, si dupa ala ma dau in vant. E cam 60 euro sticluta de 50 ml, cred.
O chestie pe care cu rusine am descoperit-o la mine e ca nu suport parfumuri in sticlute mici, mai ales cele care imi plac foarte mult.Asa, de la 50 ml in sus mai merge...