Cleaningfornication (7)

Raspunsuri - Pagina 33

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui alra

Jasmine noir de la bulgari mirosirati?

E dragutel, dar iti dai seama... daca eu is lesinata dupa patchouliul din Midnight Poison si beau White Patchouli (Tom Ford) cu lingurita, Jasmine noir mi se pare ca si cum n-ar fi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Citat:
Vivi: Ce parfumuri, diafane, nedulci imi recomandati?

Vivi ti-as recomanda D&G light blue, e foarte diafan dar nu tine mai mult de usa liftului (daca stai la bloc) sau poarta gradinii (daca stai la casa).

http://www.amazon.co.uk/Dolce-Gabbana-Light-Toilette-Spray/dp/B000XE7PV0/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1322145936&sr=8-1

Aceiasi chestie si cu Midnightul, nu bine ieseam din casa si deja nu-l mai simteai.

Acu mi-am luat Jean Paul Gaultier Classique.

http://www.jeanpaulgaultier.com/shop/en/parfun-and-beauty/woman/classique/l-eau-de-toilette.html

Deci voi cind face-ti bradul? Aici astia incep cu decoratiile de cum crapa de Decembrie asa ca de vreo citiva ani incoace am inceput sa-l fac si eu in jur de 15.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Letitia1

Aceiasi chestie si cu Midnightul, nu bine ieseam din casa si deja nu-l mai simteai.

Imposibil
(adica te cred, dar.. imposibil )

Mergi la inceput

Citat:
Mihaelka said: E incredibil cat de mult semanati cu o gasca de bullies. Aceeasi agitatie sterila si acelasi vid chinuit in locuri esentiale pentru buna functionare.

Si aceleasi glume caznite, cu scrasnet de dinti printre ropotele de aplauze ale chibitilor.

Se intreba un cineva inocent mai sus ce useri au fost pomeniti. Pai cum, let me refresh your memory. Ati inceput cu Anca74, pe care ati gang-uit-o fiecare pe unde-a putut, cu o sete ingrijoratoare. Pentru starea voastra de insatisfactie, I mean.

Nush de ce dar mereu mi-am imaginat ca macar unele dintre voi se iau numai de cineva pe masura lor.

Iar acum roadeti oscioarele subiectului paranormal, in speranta ca cineva va observa odata s-odata ce spirit moderno-stiintific aveti, fara a fi nicidecum niste impacloshate obscurantiste.

Ah da, si vorbiti despre parfumuri.

Si, dupa ce acord steluta corespunzatoare subiectului, va las in pace. M-as bucura sa va fi clintit fie si un firisor de par din nas. Dar probabil ca ma autoflatez cu succes.

P.S. Tanti Zavaidoc, inainte sa-mi bagi si mie prefabricata ucigatoare cu simtul umorului prafuit - fata de al tau care straluce pur in geana asfintitului - ma declar eu singura invinsa de atata umor si atata inventivitate. Cei ca mine nu pot decat sa moara striviti ca niste gandaci sub chintalele umorului tau.

P.P.S. cora, iti sade mai bine la arte. Sa stii ca nu-s suparata:) Zi-mi si mie pe privatelea ce mai face aia mica

“If you can't say something nice, don't say nothin' at all. ”
#8213; Thumper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Viviana, ce parfumuri am scris eu ca imi plac/folosesc, sunt toate nedulci si diafane. Nu le suport pe cele dulci, grele...scuze fata de fetele carora le plac, gusturile nu se discuta!

mihaelka generalizezi clar. Si cand doi iti spun ca esti beat, te duci sa te culci.

Azi am avut sedinta particulara cu cea mica la scoala, am aflat numai de bine si sunt multumita. Apoi am invatat, acum astept barbatul sa vie acasa sa mergem la cumparaturi petru maine. Mamzela s-a hotarat la legume la wok(fara broccoli ca e una alergica) cu orez, pasta guacamole cu chips si tort Sacher.

Si io-s cu morcovul, am doua examene unul dupa altul, dar inca am alte treburi på G cum zice suedezul, adica de facut...incerc sa nu ma stresez desi simt cum ma invaluie incet incet...noptile dorm rau, cand adorm visez numai celule si lupte intre ele...cred ca ar trebui sa iau mopul sa ma relaxez putin. Ce ziceti?

Mergi la inceput

Citat:
rall: Imposibil
(adica te cred, dar.. imposibil )

N-am zis ca nu era foarte frumos mirositor dar la mine nu tinea. Cine stie ce drac de kiele am.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

Letitia, imi place avatarul tau de mor! :))

Eu caut de ceva vreme, la un pret mai mic si mai de nimic, asa, pe Gucci Accenti, l-am primit din State acum vreo 5 ani, am tras de el sa ma tina 4 si de-un an tot sufar... Nu stiu cum, nici de ce, in loc sa-i scada pretul in timp, a crescut! si asta ma infurie de mor!...

Ma duc sa intind rufe la ceva grade minus, ca prea m-am infierbantat amintindu-mi...

(cand imi amintesc si suport,cu toanele-mi de gravida, mai dau cu Kenzo Flower, ori cu Jil Sander Scent79 pe diafana-mi pielicica... )

Mergi la inceput

Multumesc Julia.

Citat:
Ma duc sa intind rufe la ceva grade minus, ca prea m-am infierbantat amintindu-mi...

Si rufele se usuca daca e asa frig?La mine nu, ca e si umezeala pe deasupra. Deci eu usuc afara numai vara, cum da toamna gata. Mi-am tras acum uscator separat de masina (ca aveam 2 in 1) si usuc de numa numa.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

cred ca ar trebui sa iau mopul sa ma relaxez putin. Ce ziceti?

Jumatate de ora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui rall

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

cred ca ar trebui sa iau mopul sa ma relaxez putin. Ce ziceti?

Jumatate de ora

ma referam la mopul viril .

Mergi la inceput