Cleaningfornication (7)
Raspunsuri - Pagina 32
My_Lady0091 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CorinaDani My_lady, cand am citit pct. 7, mi-am adus aminte ca subiectul asta e ca serialul Seinfeld : un serial "despre nimic", dar de fapt despre "de toate, pentru toti", plin de umor, reconfortant. off-topic : chiar asa fac animalutele numite vaci ? se pot linge in locul pomenit ? intreb, pentru ca mamaie n-a avut vaca la tara, iar eu le-am vazut pe vacute de departe, doar pe camp, la pascut, mi-era frica sa ma apropii de ele, mi se pareau uriase fata de statura mea de copil. Corina - mamica printesei Lori ( 25.06.2007 ) "Oamenii eficienti sunt cei mai mari lenesi, dar sunt niste lenesi inteligenti" (David Dunham) |
Da...eu am vazut una in actiune..dupa ce fatase..au limba lunga, parol..si pot ajunge..cat de cat!
29+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Tanti Zavaidoc spune:
citat din mesajul lui CorinaDani My_lady, cand am citit pct. 7, mi-am adus aminte ca subiectul asta e ca serialul Seinfeld : un serial "despre nimic", dar de fapt despre "de toate, pentru toti", plin de umor, reconfortant. |
Mai, termina cu exemplele astea sub-culturale! Umorul e musai sa fie la obiect, atat de fin cat sa nu il inteleaga decat cel care spune gluma, sa aiba multe nivele de lectura si nu in ultimul rand sa fie transmis printr-un mediu acceptabil. De preferat, la TVR Cultural, sau eventual la un forum de specialitate.
Vacile nu stiu daca fac asa. Nu am fost martor ocular la vreo astfel de patanie.
viviana spune:
Ce parfumuri, diafane, nedulci imi recomandati?
Vin sarbatorile si trebuie sa-i scriu Mosului. Am auzit ca va face o escala pe la Paris.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
alra spune:
L-am puspe robbie. La treaba. Se autosaboteaza. In loc sa faca curat isi ataca propria-i "casa"
alra spune:
Boss -essence de femme
incearca-l inainte ca e posibil sa ti se para fix pe dos decat vrei
viviana spune:
Cine-i robbie?
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
Tanti Zavaidoc spune:
Viviana, nu stiu ce parfum diafan si nedulce sa iti recomand. Ce folosesc eu nu face parte dintre noutati, deci sigur stii ce a aparut acum aproape 10 ani
Ma duc sa lecturez si sa imi fac treburile serioase, ca bat niscaiva examene la usa si nu e bineeeeeeee...
rall spune:
citat din mesajul lui viviana Ce parfumuri, diafane, nedulci imi recomandati? |
Bvlgari Omnia Crystalline, nu e dulce si chiar nu am intalnit pe nimeni (deocamdata) care sa spuna ca nu i-a placut
alra spune:
Robbie e cel mai bun prieten al omului: www.irobot.com/uk/roomba_range.aspx" target="_blank">http://www.irobot.com/uk/roomba_range.aspx