Cleaningfornication (7)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corap spune:

apropo de varza, poate v-a scapat:

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=168458&REPLY_ID=7132758

in alta ordine de idei, deja sunt paranormala in dimineata asta, e un subiect pe-aici care se cheama "casa batraneasca vs apartament" si pe cuvant c-am citit dimineata " casa bantuita vs. apartament" . (sau poate doar imi trebuie niste ochelari, cine stie...)

mi-ati facut o pofta sa merg pe la ikea... au zorzoane/hartii misto (= pe gustul meu) anul asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

Eu sunt total amorezata de acest parfum..dar pana acum nu am avut bani sa mi-l cumpar

http://www.shopmania.ro/parfumuri/p-christian-dior-pure-poison-eau-de-parfum-100-ml-2817928

Midnight poison ai incercat?

Mergi la inceput

Am citit si eu ultimele discutii de la paranormale.
Tanti, esti simpatica 100%, dar zau, potrivirea tu - subformurul ala nu e deloc made in Heaven Deloc, deloc.

Inteleg ca nu iti place / crezi ce scriu ele pe acolo, dar cu bocancii ce e?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Eu veni acasa, astept nenea dr. Ma dor si ma ustura toti muschii si tendoanele de la maini.

Ma apuc de citit la para' sa vad si eu despre ce vorbiti ca ma facurati curioasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Tanti am crezut ca lesin la faza cu picioarele mesei. E suficient sa citesc o postare, doua de-a lui matale si sint binedispusa pe toata ziua.

Iti mai bubuie in cap accentul lui Obama?

Mergi la inceput

Am ajuns la pagina 24 pa saritelea si nu mai pot articula decat un singur cuvant: MANCA-T-AS!

M-am blocat in definitia autismului. Promit sa merg mai departe dupa ce o diger pe asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Letitia1 spune:

Citat:
Am ajuns la pagina 24 pa saritelea si nu mai pot articula decat un singur cuvant: MANCA-T-AS!

Ai avut rabdare sa citesti atita? eu am fost bored to tears de la prima propozitie. De-abia pe la pagina 40 devine interesant si capitolul 4 pe care l-a inchis marius, in rest e jale. Si nu as fi intrat niciodata acolo daca nu m-ar fi facut Tanti curioasa.

Mergi la inceput

Nu tu, am citit din viteza scrolului. Mesajele lungi le-am ignorat complet.

Am reusit sa imi formulez si o opinie "analitica" , daca tot nu pot lucra azi:

Unii au depresii, frustrari, probleme, suparari si isi cauta raspunsurile in alte parti, iar altii au o nevoie patologica de a fi in centrul atentiei.

Tanti, ai grija sa tii scaunele sub masa cu pricina, ca daca trece una prin procesul retezarii sa treaca toate. Altfel o sa mancati aplecati, si face rau tare la spate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beshter spune:

E incredibil cat de mult semanati cu o gasca de bullies. Aceeasi agitatie sterila si acelasi vid chinuit in locuri esentiale pentru buna functionare.

Si aceleasi glume caznite, cu scrasnet de dinti printre ropotele de aplauze ale chibitilor.

Se intreba un cineva inocent mai sus ce useri au fost pomeniti. Pai cum, let me refresh your memory. Ati inceput cu Anca74, pe care ati gang-uit-o fiecare pe unde-a putut, cu o sete ingrijoratoare. Pentru starea voastra de insatisfactie, I mean.

Nush de ce dar mereu mi-am imaginat ca macar unele dintre voi se iau numai de cineva pe masura lor.

Iar acum roadeti oscioarele subiectului paranormal, in speranta ca cineva va observa odata s-odata ce spirit moderno-stiintific aveti, fara a fi nicidecum niste impacloshate obscurantiste.

Ah da, si vorbiti despre parfumuri.

Si, dupa ce acord steluta corespunzatoare subiectului, va las in pace. M-as bucura sa va fi clintit fie si un firisor de par din nas. Dar probabil ca ma autoflatez cu succes.

P.S. Tanti Zavaidoc, inainte sa-mi bagi si mie prefabricata ucigatoare cu simtul umorului prafuit - fata de al tau care straluce pur in geana asfintitului - ma declar eu singura invinsa de atata umor si atata inventivitate. Cei ca mine nu pot decat sa moara striviti ca niste gandaci sub chintalele umorului tau.

P.P.S. cora, iti sade mai bine la arte. Sa stii ca nu-s suparata:) Zi-mi si mie pe privatelea ce mai face aia mica

Lucrarile Ioanei si terapia lui Pinkutz

Mergi la inceput

Mihaelka, generalizezi.

Mergi la inceput