Cleaningfornication (7)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

Citat:
citat din mesajul lui alra

Tanti, ma tin sa iti zic. Cu paranormala la curat in cap mi-am adus aminte de ceva: e ceva normal pentru bipolari, in perioada maniacala, sa aiba senzatia ca pot face lucuri nemaipomenite, iar misticismul extrem e unul din ele. Nu stiu detaliile, ca nu am citit subforumul cu pricina, insa ai grija cu cine te pui

PS: nu ne faci capitol nou?

Vacanta cu Laura in Romania

nu face, a zis acu ceva pagini....adica ce, altii pot ajunge la 40 pg si noi nu???

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Nici voi nu stiti cat se tine varza la murat in casa? Nu de alta dar ne indoaie nasurile in antreu...ieri veni o pretena la mamzela mea sa pape tort si imi fu o rusine...pute de-a dreptul. O las pana vineri, dar atunci tre' sa scot "hoiturile" din casa, ca nu se cade.

Asta asa, sa trecem la alte parfumuri .

Intrebai la bucatarie dar vad ca nu raspunse nimeni...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Citat:
citat din mesajul lui alra

Tanti, ma tin sa iti zic. Cu paranormala la curat in cap mi-am adus aminte de ceva: e ceva normal pentru bipolari, in perioada maniacala, sa aiba senzatia ca pot face lucuri nemaipomenite, iar misticismul extrem e unul din ele. Nu stiu detaliile, ca nu am citit subforumul cu pricina, insa ai grija cu cine te pui

PS: nu ne faci capitol nou?

Hai ca am intrat 5 minute sa vad ce mai gatiti Eu deja aud voci: intr-o ureche Obama cu accent hamericanesc, in carte zice Stevens din carte cu accent de butler britanic...

Mai Alra, dar ce mi-o face daca e bipolara? Ma trimite la Polul Sud? Ca aproape de ala Nord sunt. Ei, si daca i se reteaza picioarele mesei din bucatarie (cum cica se intampla cand te pui cu cine nu trebuie) norocul meu: de mult voiam una noua.

Raspuns la PS Capitol nou fac maine, dupa ce se potolesc vocile. Acum imi vin in minte numai jocuri de cuvinte englezesti si nu se face sa confuzez lumea si mai mult. Eu sunt deja confuza...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mihaela_s

Nici voi nu stiti cat se tine varza la murat in casa?

Stai sa nu te las neraspunsa! Cam doua saptamani o tinea soacra mea, timp in care o si vantura. Decidea ca e suficient de murata dupa ce o gusta. Si sa stii ca nu e a buna daca pute, musai sa o vanturi! Fara sa dai vanturi, de preferat, desi oricum nu mai conteaza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:
citat din mesajul lui Selene_Bunny

Io, la spitalul Stanca, in Cluj, mandra de numele ales pentru Daricuta, al doilea nume, that is, adica Nandini. Care Nandini poate insemna si o zeita intrupata in vaca (sfanta, cum altfel) - am aflat asta DUPA ce eram extra-mega-hotarata ca asta va fi numele, de aia nici nu l-am mai schimbat, dar si "cea care se bucura de fericire" - de la ananda, "fericire", in hindi.

Si io am boala numelor deosebite.

Deci eram mandra de isprava mea.

Pana cand asistenta amica de la spital imi spune:

- Nandini? A, pai am mai auzit numele asta.
- Cuuum???
- Pai a nascut o hindusa aici o fetita si asa i-a pus numele...

Ca sa nu mai spun ca in Galati si Braila este plin, dar plin de Darii. Unii spun ca numele vine de la "dar" (dumnezeiesc, cum altfel), dar se insala. Este nume de origine persana si inseamna "posedata de bine".

No, hai ca v-am bolunzit destul.

Cred ca s-a intamplat ceva interesant de ati scis atata
intru si eu sa ma binedispun inainte de evaluarile mele( ce credeti, ca numa' voi va luptati cu texte de analiza, grafice si medii ponderate?) si ma sperii de numarul de pagini de citit.
Asa ca nu cred ca reusesc sa dau gata capitolul asta...

Dar tre' sa scriu ca mi-am adus aminte de nume, im povestea o colega de scoala de ce e mare suparare in famile ca pe mama ei o chema Luminita.
Pai de ce? Ca cica de bucurie ca i s-a nascut fata, se duce bunicul la primarie sa o declare si sa cinsteasca lumea...si dai si cinsteste in stanga si in dreapta ca s-a nascut "Neonila", dar pleaca omul pe 5 carari fara sa fi fost completat cercificatu'.
In lipsa lui raman consatenii ametiti care se strofocau sa-si aduca aminte cum i-a zis fetei...."bai era ceva care lumina", "aAAA, DA, stiu, Luminita!"
Asa sa-i ramana numele!
Si asa i-a ramas, ca i l-a trecut in certificat fara sa-l mai intrebe pe tata.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dicirstea
si dai si cinsteste in stanga si in dreapta ca s-a nascut "Neonila",

Apai sa ma ierte indurerata familie, dar decat sa o cheme Neoana, fiica Razboinicului Luminii, mai bine Luminita. Pronuntat cu gingasie si Lumenitza.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:
citat din mesajul lui emanouela

mare dreptate ai Tantiii
http://www.youtube.com/watch?v=iiqtNL_GXpk&feature=related

asta e zumba, iar el, tipul, e instructorul

Aoleuu, ce bine ca am stat sa citesc pana aici...cata gratie pe Paulica asta....acum o sa visez frumos la noapte

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Cica varza aia se tine in casa cam 2 saptamani - cum a zis tanti.
Apoi o vanturi - asa cum a zis tanti.
In ziua de vanturare si postvanturare nu se cheama musafiri - asa cum a zis si tanti

Eu am tinut o saptamana doar borcane cu gogonele si a fost de ajuns - nu tanti a zis asta.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Multzam Viviana si tanti. Eu o vantur in fiecare zi, o fi prea des? Nu pute-pute, miroase a varza murata, deci pute .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neataaaa
abia m-am trezit, am dormit 11 ore.....mamaaaa de cand n-am mai dormit asa bineeeeeeeeeee
mihaela....gust-o si vezi de mai trebe ori ba tinuta in casa
aci e o vreme bacovianaaaa.....bleahhhh, ma imbie iar la somn

Mergi la inceput