Cleaningfornication (7)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

Eu sunt fan Estée Lauder in materie de parfumuri. Pleasures. Exotic si delight. Am avut si un Bulgari withe tea. Minunat! Aeroporturile mi se par locurile cele mai potrivite pentru a cumpara parfumuri. Noroc ca o data pe an ajungem intr-unul si un parfum imi ajunge pe an.

Vrea cineva macaroane cu pesmet? il invit la cina, am facut cam multe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Champignons umplute cu branza, alaturi de un sos alb cu patrunjel.

Io numai vegetarian gatesc. :D Da' nush ce se poarta prin strainataturi.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

Viviana, chance pare total diferit se celalte parfumuri pe care le ai, mai grele, nu? Poate incerci si coco simplu, nu mademoisella. Nu are nici o legatura cu chance, dar are cu restul arsenalului tau. Eu il am, il folosesc insa cu toane. Uneori nu imi place

Povestile cu fata de la curatenie sunt din nefericire adevarate, si mai am. Daca va plictisesc sa imi spuneti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Da sunt ceva mai grele, insa nu dulci ca nu le suport.

Chance-ul l-am luat eu cu manutele mele. De aia e si aproape terminat.
Restul mi le-a cumparat Celcesforaie. Din aeroport. Ajunge des pe Charles de Gaulle.

Mai povesteste nu te sfii.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Eu sunt total amorezata de acest parfum..dar pana acum nu am avut bani sa mi-l cumpar

http://www.shopmania.ro/parfumuri/p-christian-dior-pure-poison-eau-de-parfum-100-ml-2817928

29+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

http://stirileprotv.ro/stiri/romania-te-iubesc/romania-te-iubesc-umami-al-cincelea-gust-periculos-de-bun.html

29+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Vine mosu, lady. Baga-i discret burta sub nas.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

deci sa mor de inteleg....parfumuri sau mancare?????sau ambele????
mie imi place Lolita Lempicka-Lolita Lempicka, chiar asa se num parfumul......mmmmmm, oricum is bolnava dupa parfumuri....si mai am o boala grea si costisitoare....incaltamintea
si acu mancareeeee.....am facut snitele de pui tavalite prin corn flakes, mortaleeeeeeeeeee, am pt toate

Lady....in sala n-am stat decat fix 5 min, am luat duplicatul , am trecut la amanari pt a lua la cunostinta ce scrie in intampinare si pa, distractia fu dupa, cand am profundat.

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Mancare cu miros de parfum

Poison

Mergi la inceput

Tanti, ma tin sa iti zic. Cu paranormala la curat in cap mi-am adus aminte de ceva: e ceva normal pentru bipolari, in perioada maniacala, sa aiba senzatia ca pot face lucuri nemaipomenite, iar misticismul extrem e unul din ele. Nu stiu detaliile, ca nu am citit subforumul cu pricina, insa ai grija cu cine te pui

PS: nu ne faci capitol nou?

Mergi la inceput