Cleaningfornication (7)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Citat:
citat din mesajul lui Letitia1

Tanti, se vede ca esti moderator, zgircita si rea pina in virful unghiilor.

Si ma mai fac, deja iau vitamine!

Eu cred ca inchid oblonul pentru azi, ca am o tona de citit si parca mai cu spor citesc in pat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Limba proprie pe cerul propriu al gurii proprii.

Dar mai poti obtine chestia asta succesiva in caz de decorporalizare si de ubicuitate. Poti avea chiar 2 de-astea in acelasi timp! Chiar poti impartasi senzatiile cu tine insati, o data ce te-ai adunat de pe drumuri si te-ai reincorporalizat.

Ah parfumuri! Dior, Chance - asta-i al meu.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns buflea spune:

Citat:
citat din mesajul lui viviana

Limba proprie pe cerul propriu al gurii proprii.

Bai Vivi, zau asa ... cine isi doreste orgasme succesive provocate de el insusi ...in cerul gurii . Eu imi doresc ...dar mai bine nu spun tare ca imi stric reputatia.

Ca sa ma leg de gura, cerul ei si limba cu papilele gustative, daca la mine ar veni o zana si mi-ar spune sa imi pun o dorinta pe care ea mi-o indeplineste ...stiti ce mi-as dori ? Sa imi trimita un bucatar personal ... bucatar caruia eu sa ii spun ce sa gateasca si el sa faca.

Mergi la inceput

Of, Bufleo, n-ai inteles nimic!
Trebuie sa mai fie cineva pe langa tine. Cerul gurii te ajuta sa te destinzi in acel moment si hop iata-l ca vine! sau vin!

PS: fetelor sa stiti ca nu e tocmai corect sa vorbim despre un alt user.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui viviana
PS: fetelor sa stiti ca nu e tocmai corect sa vorbim despre un alt user.

sa vorbim on topic, de moape, galeti, detergenti, curcan, peste, orgasme, uleiuri de imbaiat, aluaturi fragede etcetera.

Tanti, spor la citit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Despre care user am vorbit?

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167469&whichpage=1

Marilena si Mara Augusta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

mai, sunt io traumatizata de kk de l-am cules din chilotii fi-mii si de sub unghiile mele, sau chance-u si mademoisellu sunt chanele pure si nu dioare?

edit: eu am testat pe maneca acum cateva zile Prada-Prada si m-a lovit

Mergi la inceput

Scrie pe sticla cu litere negre de-o schioapa CHANEL

vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

eu am chance eau tendre. e mai de vara, e finut.

mademoisella nu imi place, are ceva cu care nu ma inteleg. la fel chance eau fraiche.

miss dior cherie, cred ca la asta se referea buflea, e finut si dragut, dar pe mine nu tine.

gucci ala negru nu l-am mirosit, dar sunt curioasa. fac casa buna cu parfumurile "negre"

Mergi la inceput

E Chance - eau tendre

Si mai am Magnifique - Lancome; Hypnose tot Lancome si pe un fund de sticla Organza - Givenchy.

Insa Chance-ul ramane preferatul meu.

Alra mi-a placut la nebunie povestea ta.

vivi

Mergi la inceput