Cleaningfornication (7)
Raspunsuri - Pagina 20
mihaela_s spune:
Aici nu ploua, e mohorat insa ca in noiembrie. Cea mai mare placere a mea este ca nu avem zapada si pana prin 2 decembrie se arata inca 7-8 grade in termometre, nici macar noaptea nu coboara mai jos de 2-3 grade.
Sa va spun ca am primulele, gura leului si inca o floare japonezainflorite? Si ca la vecinele mele sunt trandafiri rosii in plina floare? Toamna e ca primavara as putea spune, desi iarna nu-i ca vara .
Si da, viata e foarte nedreapta, va spui' io!
Tanti Zavaidoc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ioana_Pos Edit: am uitat de Lazarus. - deci ei doi raspund pe rand sub pseudonim. Ce zici? |
Mai, Dan Diaconescu are totusi o inteligenta aparte. In mod clar speculativa, dar reuseste sa fie un bun jurnalist (sau ar fi fost, daca nu alegea tipul ala de pseudojurnalism) tocmai pentru ca pune intrebari la timpul potrivit, dupa care ii lasa pe invitati sa se desfasoare.
In cazul doamnei-domnului-indecisului despre care vorbim, e un monolog dezlanat. Participantii la discutie doar pun mana la gura, dau din cap si zic: mai, n-am prea inteles, dar daca foloseste asa de multe cuvinte, cred ca e important ce zice, deci poate e adevarat...
Lasand toate astea la o parte, mie imi plac discutiile. Acolo nu mai e de mult asa ceva. Daca citesti primele capitole de la Experiente, vei vedea ce faine erau. Diversi oameni povesteau intamplari mai ciudate sau mai putin ciudate, dar era oricum mai multa comunicare. Mi se parea foarte fain. Acum...
kariguld spune:
citat din mesajul lui Ioana_Pos Tanti, de curiozitate am citit (cu greu) ultimile 3-4 pagini de la paranormal. |
la mine nici "cu greu" na mers. m-am pierdut rapid in ceata. ar trebui oare sa-mi fac probleme, sa incep sa iau masuri? ma lasa memoria rau, incep sa uit. mai rau e ca incep sa-mi pierd amintirile. ma uit la cate o poza cu copii cand erau mici si ma intreb asa mistic cand, cum, unde....
vremea de afara ma trimite direct in pat. de data asta fac un ocol pe la bucatarie. legume si hamburger. ptr mine ficat de porc cu ceapa si varza de bruxelles.
Tanti Zavaidoc spune:
citat din mesajul lui kariguld ptr mine ficat de porc cu ceapa si varza de bruxelles. |
Kari, cum faci ficatul? Doar prajit si ceapa la fel? Eu nu (prea) mananc porc, dar ma gandesc ca reteta merge si cu ficat de vita.
mihaela_s spune:
Caut retete vegetariene...vineri trebuie sa pregatesc mancare pentru cheful adolescentei...are doua colege vegetariene. Ceva idei?
corap spune:
aici nu ninge dar e fig de crapa pietrele - de o saptamana n-am mai vazut grade peste 0 (vazut = inainte de 9 si dupa 17) - acu' cica's 2 grade. cu plus. nu-i cred.
dimineata mi-au clantanit dintii. nu am proteza.
pe langa metrou au aparut tarabele cu turte dulci, seminte, alune, esarfe si chestii de argint. cica de craciun.
e frig.
e iarna.
ma gandesc ca anul trecut puteam sa ma mut in norvegia. si m-am razgandit ca am zis ca n-as suporta frigul si noptile lungi de iarna. mai bine plecam. acum era mai cald.
scuzati incoerenta.
mi-e somn.
e o zi naspa.
Tanti Zavaidoc spune:
Mihaela, eu as alege asa: tortilla cu legume, legume cu orez, snitele de soia (mici, sa le poata lua cu mana), gasesti la Willy´s si Coop carnaciori vegetarieni (tot acolo sunt si snitele gata preparate, doar sa le prajesti, hamburgeri vegetarieni), sandvisuri cu branza si o boaba de strugure deasupra (poti sa le tai triunghi si faci barcute)...
In principiu, eu as pune platouri cu gustari, sa nu fie nevoiti sa se insire cu sosuri si alte alea.
Sa ne zici cum a iesit petrecerea si sa pui poze pe blog!
mihaela_s spune:
Tanti mersi, le dau la ales domnisoarei...tortilla cu legume suna yamiii...ea cica ar vrea ceva salata cu bulgur sau cus-cus, sau legume la wok cu orez. Se aseaza la masa, ca am avut in fiecare an tambalau , chiar si astia micii de varsta piticei mele. Noi suntem cu Ica Maxi, dau o tura azi pe acolo sa vad ce gasesc la sectiunea vegetarienilor.
Uh, nu stiu daca ma mai lasa sa le pozez...ca sunt fete mari acum . Dar macar la tort tot le trag in chip . Inca niciun baiat nu s-a infiltrat in gaska . Io ma tot minunez cat de cuminti pot fi...