Cleaningfornication (7)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Bre', io n-am vazut Madagascar pana acum deloc

Habar n-am cine e cine..cine e ce..am vazut doar ceva reclama la filmul acesta animat

Kari..daca se conserva tanti...atunci va fi cu adevarat slaba, nu?

Ce pacat ca nu voi mai trai, ca sa-mi fie ciuda!

Nb, Kari!Nb, Ema!

Eu tocmai am aterizat din baie..unde mi-am dezinfecat cosul de gunoi cu Domestos..clatit..si sters frumos..apoi asezat sac menajer..si mirosea cosul de gunoi a curatenie.

Mai am o masina de rufe..cu haine de bb newborn de intins...apoi imi retusez fata, dentitia si zonele intimoase si zbor in pat!

Maine am doar zi de bucatareala...cred ca ciorba de perisoare din pui si niste spanac-felul doi!

29+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

eeee, discriminareeeee
deci, suntem acu in cautare de Gloria. dar Rico raman, da????
fug la nani ca maine am o zi sexoasa dis de dimineata.
somn dulce si sa nu fiti cuminti

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

Citat:
citat din mesajul lui emanouela

eeee, discriminareeeee
deci, suntem acu in cautare de Gloria. dar Rico raman, da????
fug la nani ca maine am o zi sexoasa dis de dimineata.
somn dulce si sa nu fiti cuminti

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

dc..sexoasa?

29+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns viviana spune:

Din propria experienta va spun cum e cu certificatele astea.

S-a facut ca eu si Celcesforaie (ca cica fara el nu se putea) am botezat si cununat si in afara granitelor tarii.

Am cununat in Luxemburg (cuplul- romani care nu si-au dorit nunta in Romania). Ne-au cerut certficat de casatorie religios. Preotul era roman, oficia in Belgia, insa s-a deplasat pentru noi in Luxemburg. A acceptat doar chitanta noastra de la cununie, in lipsa mult cerutului certificat. La sfarsit le-a inmanat tinerilor un certificat de casatorie.

Acu' sa va spui de ce le trebuia lor acest certificat. Mama lui (a ginerelui) grecoaica, luase pentru fiu-sau si cetatenie greaca. Mireasa s-a gandit ca nu i-ar strica si ei cetatenia asta. Insa una din obligatii era sa prezinte un certificat ca s-a casatorit cu inculpatul in rit ortodox.

A doua deplasare in acest sens a fost un botez in America - biserica ortodoxa greaca. Preotul nu ne accepta ca nasi fara dovada ca suntem buni crestini si botezati ortodox. Geaba am povestit eu ca vin din comunism si nema certificat de botez. Geaba a incercat Celcesforaie (el a venit in America la o luna dupa mine) aici in tara, mergand la biserica de care apartinem sa ceara certificat de bun crestin. Atunci si-a amintit mama de certificatul meu de botez si de niste pile pe la patriarhie pe care le-a folosit pentru gineri-sau.

Sper ca ati inteles cate ceva din polologhia mea.

PS - botezul la biserica greaca a fost extraordinar de frumos si m-a impresionat. Din respect profund pentru preot, comunitate, chiar am invatat crezul in limba engleza (oricum in romana nu il stiu pe dinafara) si am asistat 3 duminici la rand la slujba.

Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corap spune:

mneata!
multumesc, kari, pentru cei 5 euro - o sa am grija sa nu-i cheltuiesc pe toti in acelasi loc

tanti, ma trecura fiori cand vazui ca-ti crescura aripi (cre' c-am avut totusi un vis, ma duc sa deschiz un subiect la paranormale)

eu nu fac nimic, doar mi-e somn.

gusta, hai ca am strans si eu bani de portocale. nu fi suparata , subiectele/campaniile umanitare nu deranjeaza pe nimeni (desi si eu m-am enervat pentru felul in care a fost pusa problema ieri - n-a fost un apel, a fost a tragere de urechi - pentru ca mie, de ex., mi-a fost jena sa pun 10 lei ca atat aveam atunci disponibil, am zis ca poa' mai strang). Hai ca fug sa depun acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Viviana, acum am inteles. Dar se pare ca nu a fost nevoie de certificatele astea in Romania. De asta intrebam de fapt, ca nu am auzit pe nimeni sa fi avut nevoie de ele.

Eu nu am nici certificat de botez (nu cred ca auzise cineva de asa ceva, poate doar bunicii, botezati pe vremea lui Ferdinand) si nici de casatorie religioasa, desi a fost oficiata la o biserica mare din Bucuresti. E drept, nici nu am cerut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

Ce pacat ca nu voi mai trai, ca sa-mi fie ciuda!

ei ash! mi-am planificat sa traiesc pana la 155 de ani. la 90 sa vezi ce va alerg cu bastonul pe aici

ema, bafta azi sa iasa toate cum veri tu!

rapid trebuie sa fac mancare, altfel ma trimit copii la mama sa-mi faca oaresce educatie bucatareasca.

tanti, umbla cu bagare de seama daca nu vrei sa te trezesti in "absolut". stii tu, tara aia cu cercuri si fara iesire de siguranta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Certificat de cununie??? Nu am nici macar chitanta, ca s-a platit pe sub mana! Si la anul cunun.... Sunt in cofa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Citat:
citat din mesajul lui kariguld

tanti, umbla cu bagare de seama daca nu vrei sa te trezesti in "absolut". stii tu, tara aia cu cercuri si fara iesire de siguranta.

Mai, ca ma integrez mai treaca-mearga, dar daca ma dez-integrez? Atunci ce pot sa mai fac?

of, dar nu stiu cum imi permit sa vorbesc TOCMAI eu...

Nu stiu la voi cum e, dar aici ploua destul de rau, e foarte mohorat totul, se vad si mai bine geamurile nesterse, cainele doarme de rupe canapeaua si eu am de analizat discursul lui Obama (bineinteles ca ieri nu am terminat). Viata e nedreapta, zau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana_Pos spune:

Tanti, de curiozitate am citit (cu greu) ultimile 3-4 pagini de la paranormal. Io cred ca '9' este de fapt Dan Diaconescu, ca numai ala mai scoate asa enormitati pe gurita si are ascultatori obedienti.

Mergi la inceput