Cleaningfornication (7)
Raspunsuri - Pagina 18
Tanti Zavaidoc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kariguld tanti sa vezi ce te transcede pe tine frau treioritrei ca i-ai inchis usa'n nas. a, ai vrut s-o aperi pe doamna care stranuta. cum esti tu draguta si oblojesti pe toata lumea. |
Wunderbar! Si eu care credeam ca doamna stranuta de la fulgii din angelicele-mi aripi... La naiba, deci nu era un compliment? Phu...
Selene_Bunny spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc
Adica il chema Ingmar Serban? Ca Serban e singurul nume din onomastica dacica pastrat pana acum. Do not offend the freaks! Now tell me, who the heck are you? (King Julien-Madagascar) |
Da' de unde.
Btw, Ingmar e celtic???
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...
Tanti Zavaidoc spune:
citat din mesajul lui Selene_Bunny Da' de unde. Btw, Ingmar e celtic??? |
DaŽde unde, ce? Si da, e celtic.
Si nu, Kari, vizionarea Madagascarului e obligatorie de trei ori pe zi.Cu dublu-play in weekend si de sarbatorile legale. Puteti alterna cu Toy Story, ca sa nu va plictisiti si sa aveti si ceva amor romantios, plus fapte de vitejie.
Apoi se trece la reinterpretarea pe roluri. Cine vrea sa fie Gloria?
kariguld spune:
eu vreau! sa fiu in pat acuma. rolurile marete le las altora.
edit, de trei ori pe zi?? pe paine sau cum? si cu mopul cum ramane?
Tanti Zavaidoc spune:
citat din mesajul lui kariguld eu vreau! sa fiu in pat acuma. rolurile marete le las altora. |
Nu e maret. E doar... plinut. Ca sa il citez pe Motto-Motto: "Fetita, esti grasuta"
(Motto-Motto e tot hipopotam, care o vrajeste pe Gloria)
emanouela spune:
poi Tanti da digeaba am pus eu minunatie de avatar??? ce repede ma vinzi ....ntz ntz ntz
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
kariguld spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc
Nu e maret. E doar... plinut. Ca sa il citez pe Motto-Motto: "Fetita, esti grasuta" (Motto-Motto e tot hipopotam, care o vrajeste pe Gloria) Do not offend the freaks! Now tell me, who the heck are you? (King Julien-Madagascar) |
observ ca esti la o etapa inalta de cunoastere a madagascarului. io am memoria scurta si cred ca nu tin minte replicile nici daca le aud un an intreg.
a spus barbatul sa opresc. asa ca am oprit. v-am pupat, sa fiti cuminti!
emanouela spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui kariguld
observ ca esti la o etapa inalta de cunoastere a madagascarului. io am memoria scurta si cred ca nu tin minte replicile nici daca le aud un an intreg. a spus barbatul sa opresc. asa ca am oprit. v-am pupat, sa fiti cuminti! Cei mai fericiti oameni nu au parte de lucrurile cele mai bune, dar obtin totul din cele pe care le au! |
idem, stau prost cu memoria
somn usor, acusi urmez si eu
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
Tanti Zavaidoc spune:
citat din mesajul lui emanouela poi Tanti da digeaba am pus eu minunatie de avatar??? ce repede ma vinzi ....ntz ntz ntz |
Mai, tu ai recunoscut ca mergi la zumba. Deci nu poti fi Gloria! Eu ar trebui sa fiu Gloria, dar daca am ales sa fiu pinguinul sadic... Asta e! Fiecare traieste cu propriile alegeri, da?
Si Kari, eu sunt "initiata" in Madagascar, nu profana ca altii! Vei deveni si tu curand, vad eu in globul meu. Al tau, ala albastru, nu a ajuns. Cred ca s-a oprit in Danemarca sa ia votca ieftina, ca stie unde vine...
mianna spune:
citat din mesajul lui emanouela asta e zumba, iar el, tipul, e instructorul |
dap... in primul topic (sau sa-i zic "mopic"?) sau maxim in al doilea va povesteam intentiile mele nobile sa dau si io macar un telefon la o sala de zumba din cele 3 pe care le am in perimetrul imediat inconjurator. azi mai-mai ca s-a materializat intentia - am avut o zi relativ usoara, am ajuns acasa la 1, asa ca nimic nu ma impiedeca sa profit de ocazie.
vezi sa nu! pana pe la 5 am raspuns la mailuri, dupa care am atipit pe canapea cu pisica-n brate (in caz ca nu stiati, o pisica torcatoare e cel mai bun somnifer. io am doua). asa ca s-a dus intentia mea si ziua relativ libera. urmatorul program la fel de lejer in prind prin ianuarie, daca am noroc.
stiu, stiu ca nu-i nevoie de o juma' de zi libera pentru zumba, da' nu stiu de ce, nu ma vad ajungand acasa, lasand laptopul, si-n urmatorul sfert de ora sa fiu la sala gata echipata si incepand sa topai. sunt sanse cam la fel de mari (adica la fel de mici) ca si cum mi-as propune ca la 5 minute dupa ce-am intrat in casa sa dau cu mopu' da, teoretic e posibil si asta, dar la timpul meu de latenta...