Cleaningfornication (7)
Raspunsuri - Pagina 17

emanouela spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc
Pai va deschide subiect nou daca va considera ca mai e ceva de zis. Principalul era ca din 40 de pagini, a fost un dialog intre 3 persoane, maxim 5. Cand aparea cineva, pleosc doua palme, iesi de aici ca nu pricepi nimic. Nu e normal! Do not offend the freaks! Now tell me, who the heck are you? (King Julien-Madagascar) |
am pricipit. asa, asa....nana la cine nu-i cuminte si nu uita, dai di beute.

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de

kariguld spune:
Ei hai! Ai ramas deja gravida, ce malai visezi? ![]() Mai, sa stiti ca deja sunt atacata enerjetic. Primesc mesaje cum ca n-as fi destul de evoluata spiritual, desi mi se spune ca pe de alta parte e apreciata "activitatea" mea pe acest forum. Tre sa ma spovedesc la voi curand. Acum nu pot, ca am baut o bere. Do not offend the freaks! Now tell me, who the heck are you? (King Julien-Madagascar) |
nu e bine niciodata sa faci marturisiri la o bere. dupa doua trei mai merge, dar la una...

se cearta doi copii la mine in ograda.

My_Lady0091 spune:
Kari, ori sunt obosita spre extenuata..ori tampa de-a binelea..n-am priceput o iota din mesajul tau
de ce sa nu mai manance femeia dupa 90 de ani?
eu atunci as manca...m-as umfla...de bere ...dulciuri ..delicatese ..ce pana corbului?Doar inca mai traisesc si nici frumoasa n-oi mai fi la 90 de ani

Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |

Selene_Bunny spune:
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc Scuzati ignoranta, dar la ce folosesc certificatele de botez si cel de cununie religioasa? Se arata la Sf Petru pentru o camera cu balcon sau loc pe aleea 3-loc cu verdeata unde nu e nici intristare, nici suferinta? Do not offend the freaks! Now tell me, who the heck are you? (King Julien-Madagascar) |
In '78, cand m-am nascut eu, cica era necesar daca vroiai sa emigrezi. Si zvonul era ca puteai emigra mai usor daca erai de religie catolica. Prin urmare, m-au botezat ai mei la romano-catolici. Ca pe nimeni altcineva din familie.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Lucrusoare de vanzare...

Tanti Zavaidoc spune:
citat din mesajul lui My_Lady0091 Kari, ori sunt obosita spre extenuata..ori tampa de-a binelea..n-am priceput o iota din mesajul tau ![]() |
vorbea de evolutia spirituala, mei. Ma vede ca pe un soi de guru pe la 80 de ani. Vorba lui Julien: "Cineva se arunca in vulcan, zeii primesc sacrificiu, ei imi dau apa lor, apoi eu v-o dau voua".
Sa nu va aud spunand ca Madagascar nu e un film inaltator si cu profunde implicatii spirituale!

Selene_Bunny spune:
citat din mesajul lui Ioana_Pos
Selene, citeam perlele Dariei si eram convinsa ca Nandini e numele de familie. ![]() ![]() Ioana, mami de zambarici Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi si norocosi! |
Iert, cum sa nu, imi cunosc "piticii" de pe creier. Sa-ti spun ca, daca era baiat, avea combinatie de nume celtic + dacic.

Numele de familie, are numele ambilor parinti, noi nefiind casatoriti, al meu primul.
Lucrusoare de vanzare...

kariguld spune:
citat din mesajul lui My_Lady0091 Kari, ori sunt obosita spre extenuata..ori tampa de-a binelea..n-am priceput o iota din mesajul tau ![]() de ce sa nu mai manance femeia dupa 90 de ani? ![]() |
ca sa se conserve!

tanti sa vezi ce te transcede pe tine frau treioritrei ca i-ai inchis usa'n nas. a, ai vrut s-o aperi pe doamna care stranuta. cum esti tu draguta si oblojesti pe toata lumea.

Tanti Zavaidoc spune:
citat din mesajul lui Selene_Bunny Iert, cum sa nu, imi cunosc "piticii" de pe creier. Sa-ti spun ca, daca era baiat, avea combinatie de nume celtic + dacic. ![]() |
Adica il chema Ingmar Serban? Ca Serban e singurul nume din onomastica dacica pastrat pana acum.

kariguld spune:
vorbea de evolutia spirituala, mei. Ma vede ca pe un soi de guru pe la 80 de ani. Vorba lui Julien: "Cineva se arunca in vulcan, zeii primesc sacrificiu, ei imi dau apa lor, apoi eu v-o dau voua". Sa nu va aud spunand ca Madagascar nu e un film inaltator si cu profunde implicatii spirituale! Do not offend the freaks! Now tell me, who the heck are you? (King Julien-Madagascar) |
da, si asa. auzi, avem ca tema vizionarea lui madagascar de trei ori pe saptamana?

Selene_Bunny spune:
Si Nandini, daca e sa-l pronunti corect, ca la mama lui acasa, iese ceva de genul Naan-dî-ni. Cel putin eu asa am auzit in filmul de unde l-am luat. Popa l-a pronuntat corect, la botez.
Lucrusoare de vanzare...