Cleaningfornication (7)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

mare dreptate ai Tantiii
http://www.youtube.com/watch?v=iiqtNL_GXpk&feature=related

asta e zumba, iar el, tipul, e instructorul

mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

era "la" legat ca-i prepozitie..dar e obosita fata!

eu de cand ma stiu ma lupt cu greutatea...insa inainte de a ramane nu am sarit de 66-68 niciodata..aratam ca o gogoasa...dar nu mai mult de atat.Acum arat ca un hipopotam..desi un hipopotam e chiar dragut

Marea mea problema...ma ingras disproportionat..adica burta-solduri sau fund-coapse.deci arat ca un salam jumulit

29+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Paul..e bun de mers in club/discoteca cu el...si daca se misca si in alte situatii la fel.....mmmmmmmmmmmm:bravo lui!

29+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

e si dansator profesionist....dansuri de societate, tango, vals, rumba, etc..... de asta are aliura asta atletica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

Paul..e bun de mers in club/discoteca cu el...si daca se misca si in alte situatii la fel.....mmmmmmmmmmmm:bravo lui!

Ei hai! Ai ramas deja gravida, ce malai visezi?

Mai, sa stiti ca deja sunt atacata enerjetic. Primesc mesaje cum ca n-as fi destul de evoluata spiritual, desi mi se spune ca pe de alta parte e apreciata "activitatea" mea pe acest forum. Tre sa ma spovedesc la voi curand. Acum nu pot, ca am baut o bere.

Mergi la inceput

si sportul asta e ok..atata timp cat nu-ti rupi picioarele:

http://www.csid.ro/sport/super-antrenamente/kangoo-fitness-aerobic-la-inaltime-4678993/

29+
Citat:

Mergi la inceput

noul trend in fitness

http://www.csid.ro/sport/super-antrenamente/roxana-ionescu-si-cori-gramescu-practica-beamfit-noul-trend-in-fitness-8136772/

29+
Citat:

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

si sportul asta e ok..atata timp cat nu-ti rupi picioarele:

http://www.csid.ro/sport/super-antrenamente/kangoo-fitness-aerobic-la-inaltime-4678993/

29+
Citat:

oooo, daaaa....ma bate gandul sa ma duc macar sa vad cum e dar mi-e ca oi sta in ghips o luna dupa, ca eu abia ma tin pe propriile mele picioare

Tanti eu nu gasesc paranorlamul...adica am gasit dar e inchis, e si altul nou dechis???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanti Zavaidoc spune:

Citat:
citat din mesajul lui emanouela
Tanti eu nu gasesc paranorlamul...adica am gasit dar e inchis, e si altul nou dechis???

Pai va deschide subiect nou daca va considera ca mai e ceva de zis. Principalul era ca din 40 de pagini, a fost un dialog intre 3 persoane, maxim 5. Cand aparea cineva, pleosc doua palme, iesi de aici ca nu pricepi nimic. Nu e normal!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc

Cand aparea cineva, pleosc doua palme, iesi de aici ca nu pricepi nimic. Nu e normal!

Do not offend the freaks! Now tell me, who the heck are you? (King Julien-Madagascar)

pai nu e normal...ca-i paranormal

29+
Citat:

Mergi la inceput