Cleaningfornication (7)
Raspunsuri - Pagina 15
alra spune:
Scortisoara - condimentul saptamanii. Scade pofta de dulce, glicemia, colesterolu, posterioru, factura la gaze si electrice, si inca ceva ...
Tanti Zavaidoc spune:
Mai, deci voi vorbiti despre niste lucruri indecente... 74 de kile in sarcina? Hohoho, fata babei... Nu stiu inaltimea, dar daca vei reusi sa iei doar 10 kile, te felicit doamna locotenent de care-ai fi tu Lady.
Si vine si asta mica, Emanouela, sa zica de dulciuri si doar 60 de kile...
Ma, nu va e rusine? Da´persoanele grase ce au? Ce, nu sunt ele simpatice? Huo... M-ati indispus si intrasem intr-o stare metafizica deja, vecina cu mistica si masticul.
viviana spune:
Io's la Psiho.
Alra abia astept continuarea povestii.
Si va povestesc si eu dupa aceea de Mister Moppins al meu.
Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit
vivi
My_Lady0091 spune:
tantiiiiiiiiii..de la 74 am scazut la 71...si acum am urcat la 80...si pana nasc mai am
si am un metru..66...
la prima sarcina am plecat de la 63 si am ajuns la 89
29+
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
citat din mesajul lui viviana Io's la Psiho. Daca privesti in sus si nu simti invidie, daca privesti in jos si nu simti dispret, atunci esti un om deosebit vivi |
Vezi, tantiiiiii..psiho si cu paranormalul se intrepatrund, bre'!
Deci nu e la "normale" nici ea
29+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
Ema...ce-i aia zumba, fata mea?Ca nu fusei pe receptie!
E vreun fel de "Dansuri de sucietate africane"? sau dansuri capoeiera?
29+
Tanti Zavaidoc spune:
citat din mesajul lui My_Lady0091 Ema...ce-i aia zumba, fata mea?Ca nu fusei pe receptie! E vreun fel de "Dansuri de sucietate africane"? sau dansuri capoeiera? |
Nunu, sunt niste doamne grasute si transpirate, care se zbantuie de zor cu ochii la instructor. Avantajul lor e ca e greu de stiut care e transpiratie si care sunt bale
emanouela spune:
alra....nu tine, la mine nimic nu tine, eu tre sa ma asez in colt si sa astept sa treaca, alta solutie nu am.
ultima data cand am facut analize m-au intrebat daca am diabet, ca era glicemia de 3 ori mai mare decat normal, asta e buba mea. ca de iau kg haine am, de anul trecut
Tanti...mie-mi sunt ft dragi persoanele mai pline, bine, nu toate, dar sunt unele pe care nu pot sa imi imaginez ca ar putea fi slabe.....eu insa, de cand ma stiu am fost ninja skija, acu mi-e oleaca naspa la psihic, adica 35 ani ninja si acu de 2, mai rotofeie...neee, nu mi se lipeste pe creier
ia sa vizitez si eu psiho.....poate ma inspira pt maine cand am infatisare la divort
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
My_Lady0091 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc
Nunu, sunt niste doamne grasute si transpirate, care se zbantuie de zor cu ochii la instructor. Avantajul lor e ca e greu de stiut care e transpiratie si care sunt bale Do not offend the freaks! Now tell me, who the heck are you? (King Julien-Madagascar) |
29+
My_Lady0091 spune:
eu l-a asta vreau sa ma intorc de prin mai-iunie 2012:
29+