Cleaningfornication (7)
Raspunsuri - Pagina 14
kariguld spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc Cum adica unde sunt moderator? Pai nu e clar? La Paranormale! Dar atat! Deci puteti sa imi ziceti ca inainte Do not offend the freaks! Now tell me, who the heck are you? (King Julien-Madagascar) |
sa-ti trimit globul albastru. e cam prafuit ca iara l-am tinut sub sifonier. da-i fac un Reinigungkraft
My_Lady0091 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui kariguld
sa-ti trimit globul albastru. e cam prafuit ca iara l-am tinut sub sifonier. da-i fac un Reinigungkraft Cei mai fericiti oameni nu au parte de lucrurile cele mai bune, dar obtin totul din cele pe care le au! |
29+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
My_Lady0091 spune:
Daca Tanti...e la Paranormale...Viviana e la ?!!!?
29+
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
Tanti Zavaidoc spune:
citat din mesajul lui My_Lady0091 Daca Tanti...e la Paranormale...Viviana e la ?!!!? |
Ea e la Normale
My_Lady0091 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Tanti Zavaidoc
Ea e la Normale Do not offend the freaks! Now tell me, who the heck are you? (King Julien-Madagascar) |
29+
alra spune:
Ah, eu credea'm ca tanti s-a facut moderator aici ca sa ii dea avertisment aleia care o prinde la matura.
Apropo de paranormale si curatenie si veriga lipsa dintre ele, sa vapovestesc de femeia mea de servici paranormala.
Incep in primul rand cu disclaimaru, in be e f ieftin sa angajezi la curatenie legal, printr-un sistem de cecuri sponsorizat de stat, pentru descurajarea muncii la negru.
Deci vine tipa la o prima vizita, io catinel cu ea prin casa sa ii arat carpele si locatia mopului, si atunci mi-o trozneste: eu cred ca tu esti clarvazatoare. Deci verde in fata, da? Io paf. Ea continua: stiu pentru ca simt asta. Si eu sunt. Aaaa, deci eram doua. Eeeeiii, asa mai vii de acasa. Apoi a inceput saimi ridice paru pe sira spinarii si mai tare, ca simte ca va mai aparea un copil la noi in casa, etc, eu refacandu-ma in perioada aia dupa o sarcina pierduta si cu sensibilitatile maximizate.
Well, evident ca a doua zi sunam la agentie sa ma scape de ea, insa nu aveau alta si eu aveam nevoie. Ne-am pricopsit cu ea pe cap timp de 2 ani, timp in care problemele gagicii s-au agravat din ce in ce mai mult.
Revin intr-un episod urmator sa va povestesc de discutiile ei telepatice cu osama, caci deja ma dor mainile.
My_Lady0091 spune:
Alra, e de-a rasu'-plansu'
Emma..te-ai dus la Twilight?
29+
emanouela spune:
m-ai mirosit Lady? ca-s prin preajma???? inca nu, cred ca spre sf saptamanii....azi fusei la mall, ne-am 'molit' eu si ficiormiu....l-am dus la spatiul de joaca ca se invartea ca un leu in cusca si ma termina cu prostiile pe care le facea.
felicitari Tanti pt noul "job", dai de beut cand iei salariul
legat de nume.....eu la-m ales sa fie usor de pronuntat, vazand ca pe cei din afara ii doare fix in tenisi ca se zice intr-un fel, iti stalcesc numele cu brio de nici nu stii despre cine vb....si spre surprinderea mea, Darius pot pronunta mai toti, corect chiar
am o foameeee, de vad negru.....insa e tarziu si daca bag in mine, iar dorm cu mustrari de constiinta
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail
My_Lady0091 spune:
Ai rupt prietenia cu eclerele?
Eu am ajuns de la 74 la 71 kg in primele 3 luni si acum am 80..stau bine..stau rau?.Sper sa nu trec de 85 pana la sfarsit!
29+
emanouela spune:
ei am rupt-o.....cum sa fac asa cevaaaaa, is doar in pauza, ca la mall nu au de care imi plac mie asa ca m-am infruptat cu altceva tot bun si dulceeeee....daca-mi iau acu glicemia lesin sigur, la cat dulce am bagat in mine in ultima luna. am perioade...ori nu mananc dulce deloc ori bag in mine pana mi se apleaca, inca mai astept sa mi se aplece, ar fi cazul. nu-mi vb de kg ca ma arunc, deci de cand fac zumba n-am slabit neam dar nici nu m-am ingrasat, avand in vedere la cat dulce am mancat, macar atat....si ma invart la 60, mai jos nu vrea sa coboare neam, eu insa visez la 50, pot, nu????
mamy....frumoasa, desteapta si modesta...de nazdravana Darius Mihail