Culmea nesimtirii celor de la gradinita DISNEY
Raspunsuri - Pagina 14
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/portocalia/portocalia.jpg)
portocalia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ingrid S Pai vezi tu, Portocalia, ea e putin isterica pentru ca atunci cand ajunge acasa, Eva nu arata automat ca inainte, asa, cum apesi butonul delete si stergi ce nu-ti convine. Si cu afirmatia despre judecatori, sunt foarte incantata ca nu esti unul dintre ei. Nu pot sa-ti spun cat sunt de incantata. In fond, nu stiu ce vreti de la fata asta. Sa se bucure pentru ce i s-a intamplat, sa danseze? Ingrid S si Diana Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede. Vauvenargues |
nu ma pronunt de ce e ea isterica, nu-s de specialitate.
cat despre ce vreau eu de la ea: nimic. pe mine nu ma deranjeaza cu nimic mesajele ei de aici. sper ca pe ea sa o ajute cu ceva mesajele mele si sa inteleaga ca isi face rau pe toata linia.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Ingrid_sp_S/Ingrid_sp_S.jpg)
Ingrid S spune:
Prietena mea, nu cea mai buna, e psiholog. Si eu stiu cu ce se mananca si chiar cred ca nu e cazul pentru orice sa facem o trimitere la un medic. N-am spus ca ai facut-o nebuna, sa fim drepti. Ci doar ca o rezolvare e psihiatrul. Nu. Sunt sentimente normale, nu e ceva iesit din comun prin ce trece ea. Si le poate trata in timp. Sa vada ca se iau niste masuri, ca respectivii primesc sanctiuni, ceva.
Si atunci se va linisti. Acum poate merge si la mama psihologului, tot aia e. Tot acasa ajunge.
Ingrid S si Diana
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Marina/Marina.jpg)
Marina spune:
Mai repet odata ca poate ma fac inteleasa, eumada nu e vinovata de situatia asta! Sentimentul asta nu e normal, asta tb sa inteleaga/trateze.
Cu furia n-am nimic , daca te uiti putin in urma ai sa vezi ca exact asta combat de 10 pagini, are dreptul sa fie furioasa!
![](images/user_woman.png)
alexia_21 spune:
ingrid, e o mare diferenta intre a fi suparata si a fi nervoasa .
mai ales dupa 4 luni.
si era vorba de psiholog, eu habar nu am cum se mananca asta, si pana la urma care e problema daca unii dintre noi avem nevoie de psihiatru?
Gabitza1977 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui portocalia
deci daca as avea io o putere ![]() think about it. |
imi pare rau sa te contrazic, dar, daca esti judecator, trebuie sa te iei dupa probe, fapte si NU dupa impresii.
fereasca Dumnezeu de judecatori care dau verdicte dupa IMPRESII...!!!
portocalia spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui Gabitza1977
imi pare rau sa te contrazic, dar, daca esti judecator, trebuie sa te iei dupa probe, fapte si NU dupa impresii. fereasca Dumnezeu de judecatori care dau verdicte dupa IMPRESII...!!! Gabitza mami de ![]() ![]() |
io credeam ca judecatorii sunt oameni, nu computere. si ca au si ei dreptul la o simpatie, antipatie, pot fi obositi, plictisiti, tracasati, constipati, poate au o nevasta isterica si au dezvoltat fobie la isterie. sau poate sunt sub papuc si frustrati. sau poate (aici ar fi cu noroc!) sunt mame fundamentaliste. dar noi nu putem sti, caile domnului sunt ascunse x3. logic vobind, calea cea mai safe ar fi sa te prezinti ca un om normal, demn, ca o mama calma si iubitoare, pentru care primeaza interesul copilului si care nu este victima unor accese irationale de ura si furie. atunci ai cele mai mari sanse sa "dai bine" in fata unui judecator normal si uman.
si cu asta ma retrag, oricat as repeta aceleasi chestii cu alte cuvinte, va fi mereu cineva care nu va intelege.
ah, am uitat varianta in care judecatorul e pur si simplu corupt si ia decizia pur pe baze financiare. nu de alta, dar stiu prea multe cazuri de genul asta.
Gabitza1977 spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui portocalia
io credeam ca judecatorii sunt oameni, nu computere. si ca au si ei dreptul la o simpatie, antipatie, pot fi obositi, tracasati, constipati, poate au o nevasta isterica si au dezvoltat fobie la isterie. sau poate sunt sub papuc si frustrati. sau poate (aici ar fi cu noroc!) sunt mame fundamentaliste. dar noi nu putem sti, caile domnului sunt ascunse x3. logic vobind, calea cea mai safe ar fi sa te prezinti ca un om normal, demn, ca o mama calma si iubitoare, pentru care primeaza interesul copilului si care nu este victima unor accese irationale de ura si furie. atunci ai cele mai mari sanse sa "dai bine" in fata unui judecator normal si uman. si cu asta ma retrag, oricat as repeta aceleasi chestii cu alte cuvinte, va fi mereu cineva care nu va intelege. |
da, imi pare rau, chiar nu am cum sa inteleg asa o afirmatie (citez) "intre un copil oparit si o gradinita care este EVIDENT vinovata, eu as simpatiza totusi cu gradinita".
![](bang.gif)
portocalia spune:
Citat: | ||||||||
citat din mesajul lui Gabitza1977
da, imi pare rau, chiar nu am cum sa inteleg asa o afirmatie (citez) "intre un copil oparit si o gradinita care este EVIDENT vinovata, eu as simpatiza totusi cu gradinita". ![]() Gabitza mami de ![]() ![]() |
mai citeste o data, si inca o data (si inca o data!) in context. ajuta.
Gabitza1977 spune:
am tot citit! si tot nu-mi vine a-mi crede ochilor ce poti scrie!
lasa contextul, rautatea este aceeasi...oricat de mult am incerca sa facem poe interesantii!
si poate ar fi mai bine sa te tii de cuvant...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mianna/mianna.jpg)
mianna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eumada Ca asistenta aia medicala de la care s-a cumparat locatia unde e gradinita pleca la ora 10 dimineata? |
pe cuvant ca nu am inteles nimic din fraza asta. ce importanta are unde e fostul proprietar? pentru mine asta inseamna "de la care s-a cumparat locatia" = cineva care a detinut-o (pe ea, locatie, in sensul ei asta total gresit dar mult prea des folosit in limba romana), a vandut-o si n-o mai detine.
daca ai vrut sa zici ca acea asistenta, fosta proprietar, era angajata ca asistenta a gradinitei, pleca la ora 10, e altceva. insa nu vad relevanta calitatii de fost proprietar, ci de angajat al gradinitei care nu statea la programul stabilit, indiferent c-a vandut sau nu cladirea gradinitei respective.