Culmea nesimtirii celor de la gradinita DISNEY
Raspunsuri - Pagina 13
Alizee spune:
Imi amintesc ca avea fii-mea vreo 4 ani, cand, cu mine langa ea, a pus mana pe fierul fierbinte si s-a ars in podul palmei.
Am luat-o in brate si am fugit cu ea la cea mai apropiata farmacie. Si acum ma simt vinovata, cu toate ca mana s-a vindecat complet.
Poate te invinovatesti ca ai dus-o la acea gradinita ?
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
eumada spune:
Da.Ca daca as fi ascultat-o cand mi-a spus "nu ma lasa aici",daca as fi ascultat presimtirea mea si m-as fi dus dupa ea cand a venit mama,sa mergem la mall cum ii promisesem.....exact cu o ora si 5 minute inainte de a fi sunata de aia....in loc sa mergem numai eu si mama la cumparaturi sa cumparam dulciuri si ce-i placea fetei,apoi sa-i arat si mamei mele unde e ingrijita minunea vietii noastre.....
Daca m-as fi dus cu numai jumatate de ora mai devreme.....i-am promis ca acolo e in siguranta ,ca nimeni nu-i face nimic si mama vine repede si nu m-am tinut de promisiune.....
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....
eumada spune:
Sentimentul asta ma omoara,impreuna cu nesimtirea lor..nici macar un imi pare rau doamna...nu doar"ei avem asigurare ,daca ar fi fost de un an la noi ati fi gandit altfel"....
Ma termina sentimentul de vinovtie nu ura impotriva lor....ca nu m-am tinut de promisiunea facuta Evei...acolo nu va pati nimic rau.....ura ma motiveaza.Faptul ca nu am fost langa ea sa o apar ma face sa urlu....
Si ma enerveaza (bland vorbind)si faptul ca se minimizeaza o situatie extrem de grava....oparirea unui bebe de 1 an si 11 luni..ca si cum e ceva care e lipsit de importanta..ceea ce denota aceeasi parere fata de toti copiii...si ce daca se intampla?Bine ca n-a murit..cam asa suna atitudinea lor.
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....
Alizee spune:
Mada, nu ii mai promite fetitei ca nu va pati niciodata nimic rau. Nu putem controla tot ce li se intampla copiiilor nostrii.
Mergi inainte cu demersul la tribunal, dar linisteste-ti sufletul. Nu este vina ta ca s-a intamplat acest accident, nu tu trebuia sa ai grija sa nu pateasca nimic, ci educatoarele.
Singurul lucru pe care poti sa il faci acum, este sa o ingrijesti pe Eva cat mai bine cu putinta. Fara sa te vada ca ii plangi de mila, ci doar cu dragoste.
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
Marina spune:
Olala eumada , fugi repede la un psihiatru....as intelege ca ii urasti pe cei de la gradi pt suferinta copilului, dar nu ai de ce sa te urasti pe tine in halul asta!
portocalia spune:
| Citat: |
In justitia romana nu se folosesc decat documentele scrise si semnate.....ce sa foloseasca impotriva mea?Faptul ca sunt furioasa ca mi-au oparit copilul?No,asta se stie deja.Faptul ca imi doresc sa fie pedepsiti? Orientativ ca si opinie poate dar nici un judecator si procuror din lumea asta nu va accepta la dosar decat documente clare,probe cu martori..sub declaratie,sub juramant...ca"am auzit ca a zis x sau y...fazele astea i le-am zis eu avocatului la inceput si a zis sa-l las in pace cu "radio sant",astea sunt probe indirecte la cele indirecte la cele indirecte.......ei gandesc altfel...cu totul altfel decat noi cei care nu stim exact ce si cum...sunt atat de multe chestii...cinva de pe forum poate e avocat sau chiar magistrat si stie foarte bine si poate sa confirme..... sA CITEASCA DIN UMBRA DACA VOR...NU AU DECAT. |
deci daca as avea io o putere
think about it.
Ingrid S spune:
Citind ultimul mesaj, scris de Portocalia, am simtit nevoia acuta sa intervin.
S-a sarit calul in ultimul hal, de la trimiterile fetei la psihiatru si pana la afirmatia aroganta, ..daca as fi judecator, as simpatiza cu gradinita. Pai, chiar asa, doamnelor? Gata, atat au fost mesajele voastre de compasiune si intelegere? Cateva luni si dupa aia piciorul in fund, ne sictiresti draga Eumada, te lamentezi prea mult? Cine va pune sa cititi si sa-i oferiti sfaturi? Inima voastra ce da pe dinafara?
Astazi nu mai poti sa-ti exteriorizezi furia, sa te eliberezi, ca imediat sunt persoane foarte ingrijorate care iti arata necesitatea psihologului, ba si a psihiatrului....Eumada e furioasa cu adevarat si o inteleg, fetita poate ramane mutilata pe viata, educatoarea lucreaza inca la gradinita, viata tuturor se scurge lin in afara ei...si eu m-as supara, sunt convinsa ca asteapta verdictul procesului ca pe o eliberare, sa vada vinovatii pedepsiti.
Lasati-o sa aiba sentimentele de vinovatie si de furie...sunt necesare, sunt o etapa, nu toti suntem zen si sereni cand ne pateste ceva copilul.
Eumada, e ok sa fii suparata. Crede-ma ca e normal. O sa te calmezi in timp.
Vino cu fetita la doctorul Bratu din Timisoara, la un consult. E un medic extraordinar.
Ingrid S si Diana
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues
portocalia spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Ingrid S Citind ultimul mesaj, scris de Portocalia, am simtit nevoia acuta sa intervin. S-a sarit calul in ultimul hal, de la trimiterile fetei la psihiatru si pana la afirmatia aroganta, ..daca as fi judecator, as simpatiza cu gradinita. Pai, chiar asa, doamnelor? Gata, atat au fost mesajele voastre de compasiune si intelegere? Cateva luni si dupa aia piciorul in fund, ne sictiresti draga Eumada, te lamentezi prea mult? Cine va pune sa cititi si sa-i oferiti sfaturi? Inima voastra ce da pe dinafara? Astazi nu mai poti sa-ti exteriorizezi furia, sa te eliberezi, ca imediat sunt persoane foarte ingrijorate care iti arata necesitatea psihologului, ba si a psihiatrului....Eumada e furioasa cu adevarat si o inteleg, fetita poate ramane mutilata pe viata, educatoarea lucreaza inca la gradinita, viata tuturor se scurge lin in afara ei...si eu m-as supara, sunt convinsa ca asteapta verdictul procesului ca pe o eliberare, sa vada vinovatii pedepsiti. Lasati-o sa aiba sentimentele de vinovatie si de furie...sunt necesare, sunt o etapa, nu toti suntem zen si sereni cand ne pateste ceva copilul. Eumada, e ok sa fii suparata. Crede-ma ca e normal. O sa te calmezi in timp. Vino cu fetita la doctorul Bratu din Timisoara, la un consult. E un medic extraordinar. Ingrid S si Diana Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede. Vauvenargues |
ingrid, da, chiar asa. eu asta simt acuma, parol. vad ca mai multa lume simte ca mine. care-s sansele ca si judecatorul sa simta la fel?
mergand pe aceeasi linie, o persoana isterica si care-si ridica poalele in cap, nu este o persoana pe care sa pui baza si pe care o sa o crezi pe cuvant. chiar daca eumada nu exagereaza in relatarile ei, IMPRESIA PE CARE O LASA e ca face din tantar armasar. si da, reactia normala este sa te sictiresti si sa simpatizezi cu partea adversa.
sorry, impresia pe care o lasam si felul in care ne prezentam conteaza foarte mult.
Marina spune:
Prietena mea cea mai buna e psihiatru, e o meserie fantastica. Draga Ingrid cred ca nu intelegi nimic din ce inseamna meseria asta. Nu am trimis-o la psiholog ca nu are cu ce sa o ajute, si nici nu am facut-o nebuna. Cred ca are nevoie de ajutor sa inteleaga ca nu e ea vinovata de situatia asta. Fata asta traieste zi de zi un cosmar imaginandu-si ca ea e de vina ca s-a dus la magazin si nu a ascultat vocea interioara. si gandeste ca pedepsind gradinita o sa-si spele o parte din vina. E asa nedrept fata de ea, nu e vinovata cu nimic!
Ingrid S spune:
Pai vezi tu, Portocalia, ea e putin isterica pentru ca atunci cand ajunge acasa, Eva nu arata automat ca inainte, asa, cum apesi butonul delete si stergi ce nu-ti convine.
Si cu afirmatia despre judecatori, sunt foarte incantata ca nu esti unul dintre ei. Nu pot sa-ti spun cat sunt de incantata.
In fond, nu stiu ce vreti de la fata asta. Sa se bucure pentru ce i s-a intamplat, sa danseze?
Ingrid S si Diana
Cativa nebuni si-au spus la masa: "Numai noi formam aici lumea buna". Si lumea ii crede.
Vauvenargues