Culmea nesimtirii celor de la gradinita DISNEY
Raspunsuri - Pagina 12
alexia_21 spune:
Ca asistenta aia medicala de la care s-a cumparat locatia unde e gradinita pleca la ora 10 dimineata
cu cat spui mai mult, cu atat aflam mai mult. problema nu e de unde a fost cumparata locatia gradinitei. problema e de ce nu era cineva care sa acorde primul ajutor in caz de nevoie.
sper ca justitia sa nu le amestece , asa cum faci tu.
kariguld spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui pisigri Eu zic ca chiar sa fie toata dreptatea din lume a ta, daca reactionezi asa, o sa pierzi simpatia si interesul "publicului". Oamenii urmeaza oameni puternici, oameni linistiti, calmi, senini, intelepti. Agitatia, nervii., isteria, hipersensibilitatea nu sunt atributele unor lideri, ale unor formatori de opinie sau ale unor oameni care se pot face ascultati. Doar tu ai de pierdut. Nici eu nu as fi stat de vorba cu tine in benzinarie, stiind doar ce ai scris pe forum. Si eu as fi fugit. Reactiile tale sunt inspaimintatoare. |
vreau sa mai adaug, daca nu-ti schimbi atitudinea, cu parere de rau dar vei pierde multe in viata. si mai spun ceva ce imi sta in cap de cateva zile, ai mare grija cu atitudinea asta si exprimarile furioase, nu stii cine si cand le va folosi impotriva ta. ca sa nu spun mai multe si sa dau idei celor care doar citesc din umbra.
eumada spune:
In justitia romana nu se folosesc decat documentele scrise si semnate.....ce sa foloseasca impotriva mea?Faptul ca sunt furioasa ca mi-au oparit copilul?No,asta se stie deja.Faptul ca imi doresc sa fie pedepsiti?
Orientativ ca si opinie poate dar nici un judecator si procuror din lumea asta nu va accepta la dosar decat documente clare,probe cu martori..sub declaratie,sub juramant...ca"am auzit ca a zis x sau y...fazele astea i le-am zis eu avocatului la inceput si a zis sa-l las in pace cu "radio sant",astea sunt probe indirecte la cele indirecte la cele indirecte.......ei gandesc altfel...cu totul altfel decat noi cei care nu stim exact ce si cum...sunt atat de multe chestii...cinva de pe forum poate e avocat sau chiar magistrat si stie foarte bine si poate sa confirme.....
sA CITEASCA DIN UMBRA DACA VOR...NU AU DECAT.
Nu le amestec le spun doar cum imi aduc aminte.Cert este ca dupa ora 11 nu era nici o asitenta medicala........poveste,daca era ar fi avut habar poate de faptul ca nu se freaca si nu se rup flictenele in arsuri.....si ca se lasa exact asa cum sunt....
Ma rog,sunt foarte multe amanunte care pot fi sustibnute si demonstrate cu martori.Plus ca medicul care a tratat-o pe Eva a remarcat halul in care erau ranile.....si mai multe....
Odata adus rechizitoriul la cunostinta ambelor parti,odata redactate si emise ordonantele o sa public atat cat imi da voie avocatul...
Sa mai spun ca la un interval de...o prietena de a mea are o colega care are fata acolo.La cererea parintilor s-a facut sedinta in care Roxana a fost obligata sa povesteasca ce s-a intamplat.De fata cu multi martori,unii dispusi sa declare,a recunoscut ca era un ibric de cafea ,nu o ceasca.Tipa a sunat-o imediat pe prietena mea si i-a spus.Asa am aflat eu.
Deci ce stiam eu nu e nici pe departe ce s-a spus in fata parintilor de acolo.Bun.Iaca treaba asta poate doar sa nu faca nimic.Suficient ca legistul a decis"lichid clocotit,cantitate aprox...150-450 grame".Etc,etc....
Si mai pot spune multe,foarte multe,care nu fac decat sa sporeasca dorinta mea de razbunare.Nu justific insa nimanui acest aspect.
Relevanta au doar faptele,ca de aia s-a scos calomnia din codul penal....faptele care sunt foarte clare.
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....
eumada spune:
Iar cu locatia aferenta...am vrut sa subliniez inca o chestie care e facuta doar de forma,nu asitenta medicala serioasa.
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....
alexia_21 spune:
iar referitor la sufletul copilului tau acum, nu spui nimic?
oricum , daca dupa atatea mesaje nu ai inteles nimic, nu poate sa insemne decat ca nu poti sa intelegi.
iti doresc sa nu mai ai parte de o alta lectie despre viata.
Alizee spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bird70 Daca vrei sa faci ceva pentru fetita ta, incerca niste terapie pentru ca au trecut 4 luni de la incident si reactiile tale sunt foarte exagerate. Nu ajuta pe nimeni sa traiesti in starea asta de agitatie si ura, nici pe tine si nici pe Eva. Ea are nevoie de o mama echilibrata si calma care sa o ajute sa treaca peste aceasta incercare. Evident ca cei vinovati trebuie pedepsiti si evident ca voi trebuie sa primiti despagubiri pentru suferinta, nimeni nu disputa asta. Dar tu trebuie sa faci ceva sa iti revii pentru ca in momentul de fata pari foarte dezechilibrata si fetita ta are nevoie de tine. Va doresc sanatate multa la amandoua. |
Subscriu.

allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
eumada spune:
Spun si referitor la Eva.....mai nou imi spune ca vrea la copii,dar nu acolo unde este cafea"vlei la copii,dal la altul,unde duamna nu bea cafea,sa nu panga Eva ial".O sa incercam iar din februrie...la una de stat,unde intrarea e selectiva...ma descurc eu sper.
Ea e bine foarte bine...fata de ea ma stapanesc cat pot....o strang in brate si-i promit ca nimeni nu o va mai face sa sufere....i o vad cum ma strange in brate si ma saruta apasat cat poate ea cu gurita ei mica,apoi vrea"co ca coca"adica sa facem calutul,apoi "bebe Eva"...si sta in bratele mele ca un bebe....pana adoarme.Ne jucam,o invat o multime de chestii,inclusiv sa decoram peretii cu desene.....construim,pictam(pe perdele,jaluzele si pereti,hartia nu e buna)Facem flori din plastilina.....asteptam mosul si am atatea planuri pentru ea,pentru noi....probabil o sa faca exact ca anul trecut...a venit mosul,a lasat daruri,ea a zis"a venitt nana cu cadou"si s-a ocupat exclusiv de ambalaj....
O sa mergem la mos cand o sa inceapa ..sa vedem ce lista ii face mosului....are atat de multe jucarii incat nu stiu unde o sa i le mai pun.....enorm de multe...dulap si vreo trei saci,papusi de toate natiile..carti,jocuri.....ea prefera sa joace fotbal cu mine si sotul...
Muncesc enorm,cand ajung acasa daca m-am asezat pe pat adorm....dar tot alerg dupa minge cu ea.....facem tot ce putem omeneste vorbind ca sa uite dar desi are parte de toata iubirea pe care i-o poate oferi un parinte si a devenit o mica tero alintata,cand o dau cu crema si urla,nu plange, urla si se zbate...iar mi se intuneca cumva mintea....ca sufera prea mult si nemeritat.
Madalina si Eva-Maria
eumada spune:
Si sincer nu cred ca mersul la psiholog imi va atenua sentimentele fata de cei care i-au provocat asta...poate doar sa accept situatia,dar de fiecare data cand o iubesc si o strang in brate ii vad fata,ii vad obrajorul si ma gandesc iar ce vina a avut ea sa sufere cat altii nu sufera intr-o viata de om?
Credeti-ma mi se face rau inca daca ma uit la poze...nu pot sa le privesc.de la cea cu masinuta....mi se face rau pur si simplu si nu pot spune ca sunt o fire sensibila.....
Madalina si Eva-Maria
Alizee spune:
Mada, din proprie experienta iti zic : te ajuta enorm sa discuti cu un psiholog despre tot ce te supara pe lumea asta.
Un psiholog nu te va critica niciodata, ci te va indruma sa gasesti tu singura raspunsurile la problemele tale.
allinta
Alizee spune:
Oare toata furia asta a ta ar putea avea la baza un sentiment de vinovatie ?
allinta