Culmea nesimtirii celor de la gradinita DISNEY
Raspunsuri - Pagina 15
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/portocalia/portocalia.jpg)
portocalia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Gabitza1977 am tot citit! si tot nu-mi vine a-mi crede ochilor ce poti scrie! lasa contextul, rautatea este aceeasi... Gabitza mami de ![]() ![]() |
as vrea sa pot spune ca-s dezolata, dar de fapt mi-e egal. sunt oameni si oameni, nu te poti intelege cu toti. aleg sa cred ca ma inteleg cu aia care-mi plac :)
si acum chiar am plecat de aici.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Gabitza1977 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui portocalia
as vrea sa pot spune ca-s dezolata, dar de fapt mi-e egal. sunt oameni si oameni, nu te poti intelege cu toti. aleg sa cred ca ma inteleg cu aia care-mi plac :) si acum chiar am plecat de aici. |
sentimentul este reciproc.
sper doar sa nu ajungi vreodata judecatoare :)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/capcaunul/capcaunul.jpg)
capcaunul spune:
citat din mesajul lui mianna pe cuvant ca nu am inteles nimic din fraza asta ... |
www.citatepedia.ro/citat.php?id=51050" target="_blank">Te cred.
![](images/user_woman.png)
en_kvinna spune:
io credeam ca judecatorii sunt oameni, nu computere. si ca au si ei dreptul la o simpatie, antipatie, pot fi obositi, plictisiti, tracasati, constipati, poate au o nevasta isterica si au dezvoltat fobie la isterie. sau poate sunt sub papuc si frustrati. |
Da au dreptul sa fie toate astea, dar nu au dreptul sa isi manifeste ..impresiile si trairile emotionale. Justitia e impartiala, daca nu practic in Romania, macar teoretic.
Ai accepta tu sa fi dezavantajata in justitie chiar daca ai probe, tocmai pt ca judecatorul a avut impresii proaste despre tine si a auzit el niste barfe...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/motanik/motanik.jpg)
motanik spune:
Adica ce anume ar trebui sa ia in considerare judecatorul cu privire la Madalina si ce a scris ea pe forum? Ce legatura are ce scrie ea aici, indiferent cat de nervoasa/agitata e, cu faptele intamplate si cu dovezile concrete?
Si cum poate cineva, si de nu ar fi mama, sa simpatizeze cu o gradinita in care un copil a avut atat de suferit? Femeia asta si-a lasat copilul perfect sanatos intr-un loc si cu niste oameni in care a avut incredere (aia cu asumatul risculului, discutata si la un alt subiect candva, mi se pare incredibila - cum sa imi asum riscul ca imi pot lua copilul in asa hal ranit de acolo?? ok, se poate juli, lovi, poate cadea samd, astea ni s-au intamplat si noua, dar ce s-a intamplat aici e cu totul altceva; ca daca stiu ca educatoarea bea cafea oparita langa copii sau daca stiu ca orice copil poate avea acces la bucatarie sau camera unde se afla cafeaua oparita, pai ma gandesc de doua ori, ori discut cu ele din start ori nu o mai duc deloc acolo nu? care dintre noi ne asumam ASTFEL de riscuri sa ni se poata intampla ce s-a intamplat micutei Eva??). E normal sa fie inca teribil de furioasa si furia aia sa fie acolo ori de cate ori vede fetisoara ranita si plansetele de durere. Si ii inteleg si sentimentul de vinovatie, desi nu avea de unde sa stie, nu avea cum sa previna, dar sunt mama si o inteleg. Nu as vrea sa fiu in pielea ei dar as vrea sa o pot ajuta sa se impace cumva cu situatia.
Numai vazand pozele ei mi s-a strans carnea pe mine si mi-au dat lacrimile, sa fi fost copilul meu? Nu stiu de ce as fi fost in stare.
Recuperare mai rapida va doresc, Madalina, si tie si fetitei. Cum sunt ranile acum? Mai are coji, au trecut? Cat de mult se mai cunoaste? In cat timp se va vindeca ccc complet?
Ai grija de ea dar si de tine.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/eumada/eumada.jpg)
eumada spune:
Bai frate,Portocalia,adica tu simpatizezi cu cei care mi-au oparit copilul perfect si intre Eva si gradinita alegi Gradinita?Nu-mi vine sa cred ce spui....Chiar nu pricep.Cand am zis pe facebook ca le doresc ca copiii lor sa pateasca la fel am fost blamata.Da daca"tu zici ca intre un copil perfect desfigurat la o gradinita si acea chestie care considera ca e ceva normal sa oparesti copiii alegi gradinita" cu riscul de a o face pe Mirela sa-mi inchida contul si cu scuzele de rigoare pentru cei care mi-au acordat tot creditul si sprijinul lor,dar esti "PROASTA DE URLI FATA.Banuiesc ca esti platita de giulia si toma neculcea,ca nu pot sa cred ca cineva imi spune in fata ca bine ca mi s-a intamplat.Iar daca ai fi judecator,DNA-UL TE-AR MANCA....Sa-ti fie rusine,ca sa nu zic ca esti o proasta care va merita doar ignore.Rea si proasta de la primele tale postari de pe forumuri...ca nu esti de mult.Nu am cuvinte..oricum multumesc ca esti alaturi de gardinita care mi-a desfigurat copilul si sincer,la cum ai spus tu iti doresc sa patesti aceeasi chestie si vb dupa.
Scuze admini si moderatori ...no probabil mi se va inchide contul pentru asta si cred ca asta se si urmareste,dar cu tot respectul pentru voi,nu-mi retrag spusele.
Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098
TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/JuliaSM/JuliaSM.jpg)
JuliaSM spune:
citat din mesajul lui eumada Bai frate,Portocalia,adica tu simpatizezi cu cei care mi-au oparit copilul perfect si intre Eva si gradinita alegi Gradinita?Nu-mi vine sa cred ce spui....Chiar nu pricep.Cand am zis pe facebook ca le doresc ca copiii lor sa pateasca la fel am fost blamata.Da daca"tu zici ca intre un copil perfect desfigurat la o gradinita si acea chestie care considera ca e ceva normal sa oparesti copiii alegi gradinita" cu riscul de a o face pe Mirela sa-mi inchida contul si cu scuzele de rigoare pentru cei care mi-au acordat tot creditul si sprijinul lor,dar esti "PROASTA DE URLI FATA.Banuiesc ca esti platita de giulia si toma neculcea,ca nu pot sa cred ca cineva imi spune in fata ca bine ca mi s-a intamplat.Iar daca ai fi judecator,DNA-UL TE-AR MANCA....Sa-ti fie rusine,ca sa nu zic ca esti o proasta care va merita doar ignore.Rea si proasta de la primele tale postari de pe forumuri...ca nu esti de mult.Nu am cuvinte..oricum multumesc ca esti alaturi de gardinita care mi-a desfigurat copilul si sincer,la cum ai spus tu iti doresc sa patesti aceeasi chestie si vb dupa. Scuze admini si moderatori ...no probabil mi se va inchide contul pentru asta si cred ca asta se si urmareste,dar cu tot respectul pentru voi,nu-mi retrag spusele. |
Sarmanul copil bogat, pe care mama lui nu-l vede perfect, oricate deficiente ar avea el...
![](plang.gif)
In rest...jenant si de foarte prost gust.
Portmoneul plin nu e un cuantificator pentru valoarea umana.Nici nu suplineste decat niste nevoi materiale si-atat. Restul e gol si suna a pustiu.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ramiris/ramiris.jpg)
ramiris spune:
citat din mesajul lui eumada Bai frate,Portocalia,adica tu simpatizezi cu cei care mi-au oparit copilul perfect si intre Eva si gradinita alegi Gradinita?Nu-mi vine sa cred ce spui....Chiar nu pricep.Cand am zis pe facebook ca le doresc ca copiii lor sa pateasca la fel am fost blamata.Da daca"tu zici ca intre un copil perfect desfigurat la o gradinita si acea chestie care considera ca e ceva normal sa oparesti copiii alegi gradinita" cu riscul de a o face pe Mirela sa-mi inchida contul si cu scuzele de rigoare pentru cei care mi-au acordat tot creditul si sprijinul lor,dar esti "PROASTA DE URLI FATA.Banuiesc ca esti platita de giulia si toma neculcea,ca nu pot sa cred ca cineva imi spune in fata ca bine ca mi s-a intamplat.Iar daca ai fi judecator,DNA-UL TE-AR MANCA....Sa-ti fie rusine,ca sa nu zic ca esti o proasta care va merita doar ignore.Rea si proasta de la primele tale postari de pe forumuri...ca nu esti de mult.Nu am cuvinte..oricum multumesc ca esti alaturi de gardinita care mi-a desfigurat copilul si sincer,la cum ai spus tu iti doresc sa patesti aceeasi chestie si vb dupa. Scuze admini si moderatori ...no probabil mi se va inchide contul pentru asta si cred ca asta se si urmareste,dar cu tot respectul pentru voi,nu-mi retrag spusele. |
Daca ar fi sa pastrez tonul, probabil ca autoarea postului asta nu este de fapt Eumada ci un trol platit sa scrie ceva care sa ilustreze magistral motivele pentru care multi ii spun ca ceva in atitudinea ei e foarte in neregula.
Si a reusit.
Eumada, sa scoti lucrurile din context ca sa pot flutura linistita stindardul de mama ranita si in consecinta indreptatita sa faca orice este jenant.
Nu a spus nimeni ca ar decide in favoarea mutilarii (deci in detrimentul copilului) ci ca cineva cu atitudinea ta extrem de agresiva poate determina face la un moment dat ca un observator sa simpatizeze cu cei pe care tu ataci in felul asta.
Am citit si topicul asta si pe celelalte fara sa intervin insa mi-e teama ca cea mai mare trauma risca s-o aiba copilul tau tocmai pentru ca nu stii sau nu poti sau nu vrei sa-ti tii in frau ura si dusmania.
Si nu, sa fii mama nu inseamna sa ti se permita sa spui orice, oricui, oricand si sa ti se treaca cu vederea orice derapaj.
Daca vroiai sa ne dai un exemplu de cum nu se comporta o persoana echilibrata si educata ai reusit. Si nu, copilul nu e o scuza!!!! Copilul ar trebui sa fie primul motiv pentru care sa nu ajungi sa scrii vreodata asa ceva. Nu cred ca asta este exemplul pe care vrei sa i-l dai si ca astea sunt valorile in care o cresti. Poalele-n cap, mahalaua si jignirile ii pot lasa cicatrici mai adanci decat o arsura.
Opreste-te cat mai poti. Daca mai poti.
Nimic nu scuza lipsa de decenta si bun simt!!!!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Alizee/Alizee.jpg)
Alizee spune:
Nu cred ca ar strica putina intelegere pt Mada.
Unii dintre voi ati sarit pe ea, ca si cum ea ar fi agresorul cuiva.
Portocalia, urate tare postarile tale. Ti-ai deschis cont special pt a o ataca pe Mada ?
allinta
A fi fericit nu inseamna ca totul este perfect.
Inseamna ca te-ai hotarat sa privesti dincolo de imperfectiuni.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/cristinuk@/cristinuk@.jpg)
cristinuk@ spune:
Am fost alaturi de drama vostra dar nu pot sa fiu de acord cu ce debitezi acu
Vindecarea Evei sta in puterea ta.
Timpul nu l poti da inapoi probabil asa cum zicea cineva asta e caracterul tau si nu ai ce sa i faci decat sa lasi lucrurile sa mearga de la sine
Ma deranjeaza afisarea asta a partii materiale la oricine nu numai la tine nush ce vrei sa scoti in evidenta
E pacat Risti sa ti faci doar inamici