Strugurasi de sept-oct 2011 **06**

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JadeJador spune:

Citat:
citat din mesajul lui nanna_mika

Jade - se pare ca este fff solicitat dl dr. La noi este la limita, atunci Inez va avea 4l si jumate, dr la care am fost initial ne-a zis ca urmatorul control sa fie facut pana in 5 luni. Cred ca voi face totusi programare si la eco sold la Medlife pt sapt viit. cu masajul cam la fel si la noi, sunt tentata sa cred ca parca-parca putin s-a ameliorat, dar spre rusinea mea ii fac msj dar dupa baiem nu de 2-3 ori pe zi cum ar trebui

mamica de Indra Stefania si Inez Alexandra - 15.09.11




aaa , nici eu nu i fac de 2-3 ori pe zi , doar la baie
dr la care am fost cu el , ne a zis sa revenit la control peste 2 luni
dar nu mai stiu cand am fost , parca acum o luna
tu cand ai fost , ca parca am fost aproximativ in acelasi timp

_


de T 2+


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna_mika spune:

Dbunny - piti a mea e pe LP exclusiv inca de la inceput. Crezi ca are vreo legatura asta cu somnul? Eu am pus-o pe LP pentru a nu ma mai chinui cum m-am chinuit cu prima fetita. Stiam ca cei care beau LP nu au colici cum au cei care sunt pe LM.

Oana - imi pare rau pentru MUR. Chiar nu gasesti un cabinet in Iasi sa ii faca interventia?

mamica de Indra Stefania si Inez Alexandra - 15.09.11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna_mika spune:

Jade - fix acum o luna am fost. Noua ne-a zis sa revenim cand va avea intre 4 si 5 luni.

mamica de Indra Stefania si Inez Alexandra - 15.09.11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racheel spune:

Da nanna, se arunca in gena lu tac-su.Soacra-mea imi spunea ca si el si sora lui au fost asa.Refuzau sa manance si erau ffffffff slabi.
Incepo sa ma consolez.


Jade, am incercat si acesta varianta.Ii dau cu biberonul(am pus 100 ml) si mi-a mancat 50, am insistat nu-l vrea.Il scuipa sau si se stramba parca si-ar provoca greata.Apoi am pus-o la san si mi-a mancat 40 ml, cantarita.Deci sunt 90.Tot este ceva.


Dbuni eu am fost slaba, acum am 61 kg dupa nasteresi sotul este slab are 80 kg si 1,75.
Eu am fost papacioasa cand eram mica, el nu a fost.


Dar pediatra la care am fost are dreptate.Chiar daca ii dau lapte praf cu biberonul tot atat imi mananca.
Racheel fericita de ghinduta Anastasia-Maria (25.08.2011)


Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna_mika spune:

Racheel - mamico, atunci, ZEN! Asigura-te ca este sanatoasa si bucura-te de ea! La aceasta varsta suntem cu ochii pe lungimea si greutatea bebeilor, mai tarziu insa vor incepe sa conteze alte lucruri/ achizitii ale lor si vei "uita" de asta. Cu siguranta va deveni o fetita tare isteata si simpatica si interesul tau pentru gramele in minus la cantar va scadea!

mamica de Indra Stefania si Inez Alexandra - 15.09.11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Nana, sper sa nu te superi, dar te contrazic. Bebeii cu LP au mai des colici decat cei alaptati. Am sa caut si studiul din care am aflat, sper sa am timp.
Da, diferenta o face ca LP are mereu aceeasi compozitie, spre deosebire de LM care se schimba mereu. Asta e singurul "dezavantaj al LM , dar este si cel mai mare avantaj pentru sanatatea copilului...
LP e mai greu tolerat de tubul digestiv al copilului. Spune asta o mama care a avut bataie de cap cu colicii si la rpimul si are si acum, la al doilea bebe.
Cu toate astea stiu si de la ce a avut copici primul si de la ce are al dilea. Greselile fundamentale pe care le fac si inca nu reusesc sa le indrept sunt cauza principala...
Muncesc la acest capitol din greu... ma bucur ca macar stiu de la ce si nu o iau pe campii
( pentru curiosi: Tudor are colici pentru ca inghite mult aer cand mananca. De ce? Manaca repede repede - masa la el dureaza 5 minute maxim - , sanul deja e prea moale si il scapa, mai ales ca e si mare sanul.... si nu reusesc mereu sa am timp sa-l pun burta pe burta la alaptat, ca il mai tin cu o mana si cu alta trebaluiesc....)

Sper sincer sa nu supar ... si sa si gasesc studiul despre colici de care povesteam... ca sa nu fie bazata doar pe cuvantul meu "povestea"sa fie si o sursa sigura aici , ca argument.

Partea buna e ca , la toti copiii, colicii sunt "normali" si trec....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

racheel, uff tare e greu... Totusi, cei mai importanti indicatori sunt lungimea si starea generala.... nu greutatea. Ma bucur ca ai o stare mai buna. Solutia aleasa sper sa dea rezultate multumitoare. in principiu , intai trebuie sa devina un obicei cantitatea de mancare apoi va manca aceeasi cantitate si din san si din bibe.... nu contreaza daca numai din una sau din ambele sau in ce ordine.
Mai sunt si copii care manaca mult si asimileaza foarte putin.... Ufff! sunt diferiti.... e greu sa ne multumim cu explicatia asta... dar.... e si cea mai buna parte ... ce urat ar fi daca am fi toti identici.... nu crezi?
Important e sa fie sanatoasa.... gras nu e neaparat sanatos sau frumos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Neata

Pe mine ma rupe spatele k Maia e agitata si vrea doar in brate. Ma doare si cand stranut... ati patit asa?


May, da ai dreptate... ideea este sa aveti o listuta in cazul in care ai nevoie.

Sei, pediatru care e medic de fam a spus atopica, iar pediatru alergolog a spu seboreica... nici eu nu stiu. voi cum ati tratat seboreica?
Din cate am citit nu poate fi pe fata seboreica...
F fain site-ul

Ionela, eu am fost crescuta cu lapte de capra .

Zubi, distractie placuta. Sa incarcati bateriile



Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Helenutza23 spune:

buna

racheel nu conetaza cantitatea pe care o mananca. nepoata-mea mananca putin si creste ca din apa iar frati-su si cu fii-miu cel mare manaca ca spartii si au un ritm de crestere mult mai scazut ca ea.
...daca e sa facem o gluma, pe criza asta, ea e mai buna de tinut. are randamentul mai mare
hai relaxeaza-te, fetele ti-au dat multe sfaturi bune.

LenaC ba da, dermatita seboreica se poate si pe fatza asa mi-a zis mie o doctora dermatoloaga. eu am dermatita seboreica pe scalp si apare in perioadele de stres, oboseala, devitaminizare... de exemplu acum iar ma supara si ma spal uneori si cu nizoral ca sa ma mai lase... totusi la copii asa mici nu am auzit de asta seboreica, mai degraba de atopica.

May citeam ca mananci dulciuri, paine. si eu la fel! cred ca scoatem parleala pt lunile de greturi pe care le-am avut in sarcina.
...despre kk la copilashi mici. al meu (si cel mare la fel a fost) face la 2-3 zile. culoarea este de un mustar mai intens si are consistenta vascoasa.
eu nu mai stiu ca nu am mai intrat si am pierdut sirul , tu ai reusit sa o pui la san? sau mulgi? cum faceti?

noi tot raciti, cel mic are si o tuse, nu f tare. ii fac aerosol cu ser fiziologic.

o seara buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

Helenutza, eu si acum mai am uneori greturi seara.
dar de mancat, mananc ca sparta in mama ma-sii. si nu trece o zi fara dulciuri. nu mi-am mai luat si am sfarsit prin a-l ruga pe socru-meu sa-mi ia o ciocolata alba
de ingrasat nu ma ingras dar stagnez... si am 15 kile in plus fata de cate ar trebui sa am. adica 75. am pornit sarcina cu 70, am ajuns la 90 cu toate greturile mele... si vreau sa ajung la 60 ca asta-i greutatea mea ideala, care drept s-o spun o aveam inainte de a ajunge in anglia. in anglia mi s-a dat metabolismul peste cap si am luat proportii...
dar nu stiu cum sa fac...
plus ca eu paine nu mancam inainte la mancare, acum bag ca o idioata
in fine, nu cred ca vroiai atatea amanunte dar m-am descarcat si eu.

eu ma lupt si acum sa ii fac aerosoli, dar nu sta...

ii dau si piept, ma si mulg.
noaptea ii doau numai piept, pe ziua o tot incerc. foarte rar imi mananca o masa la ambii sani. de obicei mananca la un san si apoi ii dau din biberon de la celalalt, fiindca ori adoarme, ori face scandal si nu-l mai primeste pe al doilea.
noaptea ii ajunge doar un san.

mie nu prea imi place cat mananca,dar vad ca ia in greutate.


Mergi la inceput