FIV in Ungaria 143
Raspunsuri - Pagina 9
mami_vreau spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioana3110 mami_vreau, te-am citit zilele astea cu mare interes. Am luat aleator niste capitole in spate si am dat peste povesti foarte frumoase. Imi dau seama cat de util este acest forum. Felicitari celor care l-au deschis!!! si multumiri! Iar pe tine mami_vreau, vreau sa te rog sa imi spui foarte scurt, ca nu vreau sa te tin, cum ai reusit si unde :-) Sau sa imi spui ce capitol sa citesc ca ieri ajunsesem la 98 :-) si imi ia f mult sa le parcurg pe toate Merci anticipat |
Eu din pacate nu am reusit la PK... Am facut 2 FIV-uri cu el si l-as fi facut si pe al 3-lea daca nu descopeream o formatiune aiurea la ficat... Avand in vedere ca eu am amh foarte mic si ar fi trebuit sa bag doze mari de hormoni iar ficatul meu zicea ca nu mai vrea, am facut ultimul FIV in cehia cu ovocite donate, in august... eu asa am reusit si acolo m-am ales cu burtica mea cu bebe albastru!
Laura
15+
Cand erai tu foarte mic, Galbenus pulsand sub coaja, Cand intreaga ta faptura Era jumatate vraja,
Cand beai aerul cu mine, Cand visai in visul meu, Cand vedeai lumina lumii Pe care-o vedeam doar eu...
Ei, dar e-o poveste lunga Despre Dor si Duiosie, E o stranie poveste Despre Aripi-care-cresc,
Pe care cand vei mare, Poate–odata si odata Tot am sa ti-o povestesc...
mami_vreau spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lyly_mar Am doar 3 ovocite,deoarece restul au fost chisturi hematice...pareau a fi foliculi dar cd le-a punctionat a iesit sange..cred ca am inteles bine ce a zis,ca a fost nasol ca majoritatea foliculilor au crescut pe ovarul cu chist endometriozic si eu imi calculasem sa fac fiv cd ovulez pe stangul..dar na,toti au crescut pe dreptul.. dupa ce am plecat, pe drum..al meu a cascat ochii in alta parte si am luat o bordura si am facut pana....nu a putut sa scoata cauciucul sa il schimbe..suna pe Robert...a venit cu un mecanic cu masina intre timp a oprit un tip cu masina de cluj ce l-am vazut la clinica ..si l-a ajutat sa schimbe,pana a venit mecanicul..pe urma mers la vulcanizare ...nu se poate lipi,tb sa luam alt cauciuc.... asa ca, ne distram de minune in rest, ma rog sa se fertlizeze toti si sa fie de calitate fetele |
lyly, pai ce nu-ti ajung tripleti??? de ce vrei mai multe oo???
Eu ma rog sa fie toate de buna calitate, sa ai 3 embrionasi frumosi si lipiciosi!!! imi pare rau de problemele pe care le-ati avut dar stii si tu ca tot raul spre bine, vii acasa cu burtica!!!
Te pup
Laura
15+
Cand erai tu foarte mic, Galbenus pulsand sub coaja, Cand intreaga ta faptura Era jumatate vraja,
Cand beai aerul cu mine, Cand visai in visul meu, Cand vedeai lumina lumii Pe care-o vedeam doar eu...
Ei, dar e-o poveste lunga Despre Dor si Duiosie, E o stranie poveste Despre Aripi-care-cresc,
lyly_mar spune:
laura,ziceam si io asa ...ca avea de unde sa se aleaga..
aaa....acu problemele sunt mici,ca in iunie s-a stricat servodirectia
pup burtica si mamica
[/quote]
lyly, pai ce nu-ti ajung tripleti??? de ce vrei mai multe oo???
Eu ma rog sa fie toate de buna calitate, sa ai 3 embrionasi frumosi si lipiciosi!!! imi pare rau de problemele pe care le-ati avut dar stii si tu ca tot raul spre bine, vii acasa cu burtica!!!
Te pup
Laura
15+
[/quote]
aristica spune:
lyly uite ca eu, la putinele mele primaveri, am ajuns sa-mi doresc un embrion. Ma da' bun! Bun din cale-afara! Asta-ti doresc si tie!
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
ioana3110 spune:
Laura, Samira, merci de info. Nu am inteles eu prea bine treaba cu burtica albastra :-)
Dar cate oo ti-a pus in Cehia? Practic al 3-lea direct l-ai facut cu OO donate? in Cehia? Si cat te-a costat daca nu e secret?
Lyly, si eu am patit exact la fel asta vara cu endometrioza mea in vara.... conteaza ca din aia 3 sa fie unul bun si sa se prinda! Cred ca asa trebe targetat :-) UNUL PERFECT care se prinde! Hai ca no fii Mosh Craciun prea zgarcit zic eu...
By the way, merci mult de info cu Dr Avram. I-am scris azi si mi-a raspuns imediat si mi-a dat nr ei. Am sunat-o , i-am trimis pe mail analizele, si surpriza. Ea zice ca musai sa iau Clexane de 0,4. Acu io ce sa fac? Asta inseamna 4 injectii pe zi, right?
ioana3110 spune:
Doamna doctor SAMIRA!!! am uitat sa zic ceva: am fost azi la Eco sa vada daca am chisturi ca sa pot incepe stimularea cand vine nenea rosu.
A zis dr-a ca am 4 foliculi de sub 1 cm.
Matale zici ca e ok? ca io nu mai cred doftorii astia!!!!!
lyly_mar spune:
ioana,dc nu tb sa stam agatate de bec..inca e bine cu 4inj/zi
Laura are baietel daia e albastru!!
tie ti s-a intamplat la fel?adica erau chisturi hematice?ca io dc nu inteleg bine englezaasta am inteles eu ca mi-a zis..
tie ce explicatie ti-a dat?
si astazi dupa punctie am dat de o unguroaiaca care mi-a zis vrute si nevrute in engleza si a tb sa ii raspund..ca na ,nu era politicos sa tac
ioana3110 spune:
:-))
ce figura esti Lyly!
Inainte de punctia mea, PK citea tot timpul 6 - 7 oo cu potential. E drept ca nu au crescut toate la fel, dar niciodata nu cresc
La punctie, surpriza! Imi zica ca a scos 3 oua ca restul erau de fapt un fel de chisturi cu endometrioza si a tras pe Tzeava doar sange.
Dupa aia m-a sunat la 2 zile sa imi zica ca unul s-a fertilizat si ceilalti 2 au sperma atasata de ei.
Dar cand am ajuns la transfer, ramasese doar ala unul care am aflat ca il facusera cu ICSI, desi la tel nu mi-a zis, si ca ceilalti 2 nu s-au fertilizat.
Asta care ramasese era cam prost saracu. Doar 6B2 adica 6 celule, de calitate B si putin fragmentat din ce am inteles eu ca inseamna asta.
Evident ca nu s-a prins desi el m-a incurajat, dar am stiut cand mi-a zis ca e slab, ca nu se va prinde, desi speranta moare ultima si asta nu m-a oprit sa plang pana mi-a sarit camashutza de pe mine cand am primit rezultatul Beta de 1,2
Dar dupa am aflat ca am AMH de 0,47 si Pai 1 4G homozigot...
Dar la tine inteleg ca e a doua, nu? adica ati aflat problemele si s-a actionat in consecinta, nu?
Mie mi-a spus dupa, ca sigur cu amh-ul asta nu voi oua multe, dar 3-4 daca sunt bune, avem sanse bune... Acu daca o vrea Dumnezeu, asa va fi!
olimpiadobre spune:
Fetelor eu cred ca intineresc. Incet dar sigur...Am refacut analizele inclusiv Amh-ul si..in ianuarie il aveam 0.54 si acum il am o.63(la acelasi laboarator). Mai astept un pic si sar si eu de 1 si ajung in sfarsit in perioada fertila