FIV in Ungaria 143
Raspunsuri - Pagina 10
lyly_mar spune:
ioana,am stiut de probleme de la fiv 1 facut cu albu unde am avut 2 embrioni care mi-au murit inainte de ET
maine ma duc eu sa vb cu embriologul ca cine stie ce inteleg la telefon..asa am facut si data trecuta
Citat: |
citat din mesajul lui ioana3110 :-)) ce figura esti Lyly! Inainte de punctia mea, PK citea tot timpul 6 - 7 oo cu potential. E drept ca nu au crescut toate la fel, dar niciodata nu cresc La punctie, surpriza! Imi zica ca a scos 3 oua ca restul erau de fapt un fel de chisturi cu endometrioza si a tras pe Tzeava doar sange. Dupa aia m-a sunat la 2 zile sa imi zica ca unul s-a fertilizat si ceilalti 2 au sperma atasata de ei. Dar cand am ajuns la transfer, ramasese doar ala unul care am aflat ca il facusera cu ICSI, desi la tel nu mi-a zis, si ca ceilalti 2 nu s-au fertilizat. Asta care ramasese era cam prost saracu. Doar 6B2 adica 6 celule, de calitate B si putin fragmentat din ce am inteles eu ca inseamna asta. Evident ca nu s-a prins desi el m-a incurajat, dar am stiut cand mi-a zis ca e slab, ca nu se va prinde, desi speranta moare ultima si asta nu m-a oprit sa plang pana mi-a sarit camashutza de pe mine cand am primit rezultatul Beta de 1,2 Dar dupa am aflat ca am AMH de 0,47 si Pai 1 4G homozigot... Dar la tine inteleg ca e a doua, nu? adica ati aflat problemele si s-a actionat in consecinta, nu? Mie mi-a spus dupa, ca sigur cu amh-ul asta nu voi oua multe, dar 3-4 daca sunt bune, avem sanse bune... Acu daca o vrea Dumnezeu, asa va fi! |
olimpiadobre spune:
Eu am doar mutatia A1298C heterozigota si Uscatescu mi-a dat sa fac anticoagulant din prima zi de stimulare. Mie mi-a dat Fraxiparine ,dar mi-a convenit ca nu prea se gasea Clexane. Cred ca are importanta si dozele de stimulare care le ai pentru ca medicamentele de stimulare sunt si coagulante. Eu ultima data am avut doze de..cal
lyly_mar spune:
olimpia ca sa stii cum stai sigur,unii dr zic ca tb facut 3 luni consecutiv
dar esti tot pe-acolo
Citat: |
citat din mesajul lui olimpiadobre Fetelor eu cred ca intineresc. Incet dar sigur...Am refacut analizele inclusiv Amh-ul si..in ianuarie il aveam 0.54 si acum il am o.63(la acelasi laboarator). Mai astept un pic si sar si eu de 1 si ajung in sfarsit in perioada fertila |
olimpiadobre spune:
Bineinteles lyly mar .. Glumeam doar . Eu ma asteptam la ceva mai rau dar macar a ramas pe acolo . Poate ma ajuta sa-l conving pe sotul meu sa mai incercam o data.
adriana_mari spune:
Buna seara fetelor eu nu am scriu dar va urmaresc zi de zi dupa intalnirea cu PK am stabilit sa fac fertilizarea in decembrie am inceput anticonceptionalele apoi va trebui sa fac Gonal iar pe data de 7 decembrie vai fi la Budapesta este prima mea fertilizare,din cate am vazut mai sunt cateva fete in decembrie voi sta si eu la vila Koral succes la toate
ioana3110 spune:
Lyly, dar tu nu cu PK ai facut data trecuta?
Olimpia, ma incurajezi! mai ca imi vine sa repet amh-ul :-)
legat de dr uscatescu, prima data cand mi-a vazut analizerle mi-a zis ca e nasol si ca sa mai vedem si restul. asta dupa ce a zis initial ca imediat ce iese una pozitiva, ne oprim (din ce, nu ma intreba ca nu ma pricep). Dupa ce au iesit restul negative, mi-a tot zis ca imi da tratament, si cand m-am dus la cabinet, a zis ca sa iau vitamine. Asta in conditiile in care i-am arata ce a dat Pk la stimulare
nu stiu ce sa zic. Banuiesc ca stie ea ceva doar ca io's in ceata mai ales ca altii zic ca ar trebui sa iau...
matilda_s spune:
doamnelor
mi-am facut astazi beta-hcg -ul si ...nimic 0,1.
sincer dupa ce s-a intamplat la szeged nu ma asteptam la o veste buna, dar tot am sperat.
acum, sincer, va citesc si sunt putin invidioasa pe optimismul unora...eu sunt cam la pamant...
nu prea gasesc resurse sa mai sper.
m-am hotarat sa astept cateva luni, cu atat mai mult cu cat dupa stimularea asta destul de puternica, ficatul meu nu s-a simtit prea bine, asa ca am timp sa ma gandesc ce sa fac.
mult succes fetelor care sunt acum in focuri! trebuie sa inceapa si o perioada buna pe sit-ul asta! am vazut ca gheata a fost sparta! trebuie mai multe reusite si pentru moralul unora ca mine
hai ca o sa revin cand o sa fiu mai optimista ca sa nu stric cheful la toata lumea
va pup
lyly_mar spune:
ba da,dar era fiv 2..acu fac fiv 3
[quote]citat din mesajul lui ioana3110
Lyly, dar tu nu cu PK ai facut data trecuta?
matilda,nu suntem chiar asa optimiste...dar ne tinem curajul
fetele,voua cum v-a dat PK sa luati utrogestanul si progesteronul injectabil?eu am de 100-protogest.