FIV in Ungaria 143
Raspunsuri - Pagina 11
matilda_s spune:
ioana
clexane 0,4 inseamna o singura injectie cu doza de 0,4 preumpluta. e f simplu de facut in burta si nu doare deloc.mie asa mi-a dat zadori de facut.
ioana3110 spune:
deci io am intrat in depresie chiar acu. Maine trebe sa vina ciclu si ma intreb acum daca sa fac acum fiv-u sau sa mai astept. ca parca toate's cu fundu in sus pentru mine in clipa asta si nioci PK nu mi-a raspuns azi la mail.....
nu stiu ce sa fac si cum si m-am saturat de doctori
olimpiadobre spune:
Ioana toate care scriem aici ne-am saturat de doctori si trecem prin aceleasi stari. Nu stiu daca asta te face sa te simti mai bine. Nu te mai gandi in seara asta. Dimineata vei avea alt tonus si vei gandi la rece .
olimpiadobre spune:
Ioana toate care scriem aici ne-am saturat de doctori si trecem prin aceleasi stari. Nu stiu daca asta te face sa te simti mai bine. Nu te mai gandi in seara asta. Dimineata vei avea alt tonus si vei gandi la rece .
samira33 spune:
va pup fete
lyly,de ce esti nemultumita???
important e sa fie de calitate.
imi pare rau pentru problemele cu masina.
olimpia,
matilda,imi pare rau.
adriana mari,multa bafta si tie si probabil ne vom vedea la pensiune.
ioana,nu trebuie sa te gandesti ca-s multi sau putini antralii tai.
focuseaza-te pe ideea ca ei trebuie sa fie de calitate buna.
ce folos ca eu am avut 20 de antrali la ultimul FIV???ce folos ca s-au divizat pana la blasto???ce folos ca am congelat blasto perfecti si la decongelare nu au pierdut niciun grad???ce folos daca tot rezultat negativ am avut mereu???
fetelor,dupa ce fac Suprefactul ma mananca in zona aia???da reactia asta de mancarime???
va pup
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
ioana3110 spune:
merci fetelor de ganduri bune,
nu are sens sa va plictisesc cu povesti dar eu am avut un an sisnistru din aproape toate punctele de vedere
toate planurile mi s-au facut harcea parcea
si acum parca iar se intampla toate impotriva!
uf..................
5ab1na spune:
ioana shssh gandeste-te ca va fi bine.
e bine cu 4 foliculi nu? mai ales daca spui ca ai un amh micut. poate mai rasar dupa ce faci suprefact si stimulare.
iar cu clexane...eu l-as face in locul tau...mda.
samira ustura putin suprefactul dar atata rau sa fie. eu (repet suparator) am transpirat de la el. tare. hm...eu transpir in fiecare noapte aproape dar nu asa de tare ca la suprefact...
adipapazi spune:
olaaaaaa,
lyly, 3? foarte bine, closco!baga plimbare si zen ca sa fie ultimele plimbari numai in 2, tu cu sotul, dupa aceea sa faceti numai in minim 3!
olimpia, sa lesin de ras, super tare ca ai amh mai mare. si eu ma gandeam sa il refac intr-o zi, just like that. dar 250 roni sunt o groaza de pampersi. oricum, faza cu intineritul mi-a placut maxim. maxim am zis.
ari, da cu banu!
ce ati cumparat frumos si inutil?
ioana, si eu am avut asa un an in 2009. dar a trecut si a urmat si o perioada buna. hai, ca daca mai citeai nitel acolo la cap 98-99, ma vedeai cu beta de 300.
adrianaady, pupi.
[b]samireto, cf? facem grataru ala, da? numa sa impartim "consumabilele"!fivurile e scumpe, porcu la fel...
[b]mami, cata logoreeeeeeeee!