FIV in Ungaria 143

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

Citat:
citat din mesajul lui adrianaady

Samira ma bucur ca mai ai reteta, deci primesc cadou de Craciun niste merionale Si eu port piatra fertilitatii de gat sa stii, tre sa fac rost de un elefantel si imi cumpar o broscuta... o sa rada barbatu de mine, dar ce mai conteaza cand cunosc finalul
Si eu m-am bucurat sa revad prietenele vechi, sa cunosc fetele noi, sigur nu ne va uita tinarul ospatar prea curand.....
Un pupic pt toate 9

Mutatia protrombinica (factor II)- genotip heterozigot si MTHFR A1298C heterozigot Sarcina pierduta la 5-6s in ian 2009

ti-aduc eu elefantel ca al meu la urmatoarea intalneala!!!

Laura

15+

Cand erai tu foarte mic, Galbenus pulsand sub coaja, Cand intreaga ta faptura Era jumatate vraja,
Cand beai aerul cu mine, Cand visai in visul meu, Cand vedeai lumina lumii Pe care-o vedeam doar eu...
Ei, dar e-o poveste lunga Despre Dor si Duiosie, E o stranie poveste Despre Aripi-care-cresc,
Pe care cand vei mare, Poate–odata si odata Tot am sa ti-o povestesc...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui olimpiadobre

Buna,
Ma bucur ca v-am cunoscut. M-am simtit foarte bine aseara la...intalneala.Am cazut un pic in butoiul cu melancolie gandindu-ma ulterior ca eu am fost decan de...fiv-uri , dar mi-a trecut intre timp.
Goji este un fruct puternic antioxidant care ajuta si la fertilitate.
Deci, pe langa achizitionarea de elefanti ,broaste si suspendarea de un bec consumati cu incredere si goji.

draga mea, si eu am 4 fiv-uri!!!! iesi din butoi ca ma superi!!!

Laura

15+

Cand erai tu foarte mic, Galbenus pulsand sub coaja, Cand intreaga ta faptura Era jumatate vraja,
Cand beai aerul cu mine, Cand visai in visul meu, Cand vedeai lumina lumii Pe care-o vedeam doar eu...
Ei, dar e-o poveste lunga Despre Dor si Duiosie, E o stranie poveste Despre Aripi-care-cresc,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Laura deci am rezolvat treaba cu elefantelul
Pup fata frumoasa

Mergi la inceput

da draga mea, e rezolvata treaba... ne intalnim si aduc elefantelul cu trompa-n sus!

Laura

15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

ari sunt in aceeasi indecizie ca si tine. sa fie Albu sau PK ?!? sau poate tot o naturala, ca neuronul parca nu vrea sa accepte ideea ca trebuie sa fac FIV; asta cred ca de fapt e puiul de neuron care mult mai tanar decat mine
ma gandesc ca daca raman cu PK ... ... ma rog, intelegeti voi, la varsta mea o sa trebuiasca sa ma supravegheze mai ceva ca pe bomba atomica. si cum fac eu cu PK daca, doamne fereste, trebuie sa ma duc de urgenta la control ? ca lui Albu o sa imi fie jena sa il rog sa urmareasca el, iar alt maret cititor in vagine nu stiu.
gravidutele/mamicile, voi cum ati facut ?

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

mami_vreau,
te-am citit zilele astea cu mare interes. Am luat aleator niste capitole in spate si am dat peste povesti foarte frumoase. Imi dau seama cat de util este acest forum. Felicitari celor care l-au deschis!!! si multumiri!
Iar pe tine mami_vreau, vreau sa te rog sa imi spui foarte scurt, ca nu vreau sa te tin, cum ai reusit si unde :-) Sau sa imi spui ce capitol sa citesc ca ieri ajunsesem la 98 :-)
si imi ia f mult sa le parcurg pe toate
Merci anticipat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dragoste777 spune:

Buna. Ofer Progesteron injectabil 25o, 3 fiole, si 7 Crinone gel, tot progesterone.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mbadaran spune:

Buna,

Va citesc desi nu fac FIV in Ungaria.

Am vazut ca Ioana a intrebat de unde poate sa cumpere Gonal mai ieftin decat la Sensiblu. Saptamana trecuta m-am interesat de unde pot sa-mi procur mai ieftin medicatia pentru FIV.
La FARMACIA TEI (https://comenzi.farmaciatei.ro/fertilizare_in_vitro/pag,1/)sunt preturile mult mai mici decat la alte farmacii la medicamentele pentru FIV.
GONAL-F PEN 900UI/1.5 = 1250,00 RON

Sper sa nu se considere ca fac reclama acestei farmacii, stiu ca pentru multe dintre noi, care fac FIV, conteaza fiecare banut.

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

ioana,pana apare mami laura iti spun eu ca n-ai s-o gasesti in paginile acestui topic pentru ca ea a reusit cu ovo donate in Cehia.

qiao,da de ce sa-ti fie jena sa mergi la Albu???
eu de felul meu sunt sincera si mereu am preferat sa spun omului adevarul....asa ca Albu mereu a stiut ca fac FIV la Buda si ca el imi face eco sa-mi numere antralii sau prima monitorizare si nu s-a suparat vreodata.
ba mai mult...am vazut ca in ultimul timp a iesit pe piata pastila conforma careia "colaboreaza" cu PK.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Am doar 3 ovocite,deoarece restul au fost chisturi hematice...pareau a fi foliculi dar cd le-a punctionat a iesit sange..cred ca am inteles bine ce a zis,ca a fost nasol ca majoritatea foliculilor au crescut pe ovarul cu chist endometriozic si eu imi calculasem sa fac fiv cd ovulez pe stangul..dar na,toti au crescut pe dreptul..

dupa ce am plecat, pe drum..al meu a cascat ochii in alta parte si am luat o bordura si am facut pana....nu a putut sa scoata cauciucul sa il schimbe..suna pe Robert...a venit cu un mecanic cu masina

intre timp a oprit un tip cu masina de cluj ce l-am vazut la clinica ..si l-a ajutat sa schimbe,pana a venit mecanicul..pe urma mers la vulcanizare ...nu se poate lipi,tb sa luam alt cauciuc....

asa ca, ne distram de minune

in rest, ma rog sa se fertlizeze toti si sa fie de calitate
fetele

Mergi la inceput