FIV in Ungaria 143
Raspunsuri - Pagina 7
lyly_mar spune:
samiro,asa mi-a zis si mie PK,ca e suficienta doza ,ca pe perioada sarcinii e posibil sa creasca doza
mie si dr Avram a zis ca suficienta doza de 0,4,m-a intrebat cate kg am....si i-am spus si a zis ca e ok 0,4
sa zici ce ti-a zis dr Avram
fetele multumesc
5ab1na spune:
lyly ovocite frumoase, finute si iubarete iti doresc
bombi bafta multa. daca asa ti-a zis doctorul sa maresti doza cred ca e f ok. daca dormi suficient noaptea, adica nu ai insomnii, e ok cred doza de euthyrox. mie imi crestea tsh si pe perioada anticonceptionalelor. si, desi tsh crestea, eu dormeam putin noaptea si eram agitata si ziua si noaptea:)
samira33 spune:
lyly,bafta multa la punctie!!!
sa ne aduci vesti minunate
ioana,PK nu stapaneste capitolul trombofilii si de asta te indeamna catre hematolog.
pana la urma eu apreciez faptul ca nu se hazardeaza sa recomande sau nu anticoagulant fara sa aibe habar cu ce se mananca asa cum fac unii medici pe la noi.
adino,vaz ca nu ma doare capu...deocamdata.
cred ca o sa-mi fac antiFxa la Buda si in fct. de rezultat decid daca merg la Imre sau nu.
o zi faina tuturor
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
aristica spune:
mai fetelor, suntem in post si voi vorbiti de mangaiat trompe in pozitie sculatoare![]()
eu sunt indecisa, dintr-un singur motiv: nu am cum sa fac o departajare intre laboratoare, preturile fiv-urilor complete, cazare si drum.
L-am lasat pe consort sa aleaga, da-i mai indecis ca mine. Am fost mustruluita cu hormonalele - am bagat si-un sure check...a iesit o linie conturata, de-un rosu incredibil de frumos...sotul a zis ca nu tre' s-o mai colorez p-adoua, mai bine bem o bericica si mergem sa cumparam ceva frumos si complet nefolositor...si-asa am facut. Asa ca astept ciclosul cand o vrea el sa vina si hormonalele le facem in ianuarie. februarie o sa fie sigur cu cariotipul. martie si aprilie o sa fie plin de petreceri. Clar in vara facem FIV 4, undeva la un taifun sau un posesor de ochi de voronet.
elenush prietena ta a pus prea multi bani la taxi - observai cand m-a livrat taximetristul. deci sunt datoare catre viitoare graviduta care-a promis solemn c-o sa scrie p-aici.
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
adrianaady spune:
Aristico iote asa imi place de tine
Ai tot dreptul sa fii indecisa, sa te gandesti, sa cantaresti toate optiunile, doar nu ai vreun termen din cite stiu eu. Abia a trecut prima luna de la ultimul fiv si e putin cam devreme sa iei decizii asa "grele".
aristica spune:
doamna mea imi spune mie sufletelul sa ma grabesc...parca vreau unul mic in brate, care sa oracaie, sa ma streseze...nu stiu cum sa-ti zic, dar ma gandesc mult la asta...si uite cum iar imi zboara gandul la trompa aia![]()
![]()
pti-ptiu, ca aberez de dimineata
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
adrianaady spune:
Draga mea toate vrem , daca ar fi posibil si maine , doar ca uneori graba strica treaba. Pina la primavara ai tot timpul sa iei o decizie, doar nu trebuie sa dai un raspuns maine ,nu? 
mami_vreau spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Cris_25 -daca dumneavoastra impreuna cu partenerul doriti sa aveti un copil, plasati Elefantul in sector de Vest din casa dumneavoastra sau in dormitor. Mangaiati trompa Elefantului in fiecare seara inainte de culcare, si va creste fertilitatea, sporind sansele de a avea un nou copil. |
eeee... vedeti??? ca io cand v-am spus ca mangaiam elefantul pe trompa in fiecare seara, radeati de mine
na, ca acu' va zice si scris cum sta treaba!
io v-am spus ca medalionul cu elefant nu l-am dat jos de la gat de cand am inceput procedura!!!

Laura
15+Cand erai tu foarte mic, Galbenus pulsand sub coaja, Cand intreaga ta faptura Era jumatate vraja,
Cand beai aerul cu mine, Cand visai in visul meu, Cand vedeai lumina lumii Pe care-o vedeam doar eu...
Ei, dar e-o poveste lunga Despre Dor si Duiosie, E o stranie poveste Despre Aripi-care-cresc,
Pe care cand vei mare, Poate–odata si odata Tot am sa ti-o povestesc...
ioana3110 spune:
Samira
io sunt de acord cu tine de ce zici ca nu se baga PK, dar in alta ordine de idei cand am fort la Buda ca sa imi ia sange pentru celelalte, el deja vorbise cu hematologul de acolo despre problema mea si discutia era: Asteptam sa vedem si restul analizelor ca sa decidem ce iei. Dupa care, a zis pas. CA el nu imi recomanda nimic conform analizelor si sa ma duc inapoi la Hematolog aici. Aici, pe de alta parte, am auzit azi una, maine alta - ufff e tare ciudat
O sa-i scriu si dr Avram cum zice Lyly.
Lyly!!!!!!!! Care e productia la hectar?
Tinem pumnii!!!!!!!
mami_vreau spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui lyly_mar io nu am patit nimica de la suprefact..asa ca spune la samiroi ca poate scapi |
subscriu! nici mie nu mi-a fost rau de la suprefact!!!
lyly tin pumnii pentru azi!!!!

Laura
15+ 
Cand erai tu foarte mic, Galbenus pulsand sub coaja, Cand intreaga ta faptura Era jumatate vraja,
Cand beai aerul cu mine, Cand visai in visul meu, Cand vedeai lumina lumii Pe care-o vedeam doar eu...
Ei, dar e-o poveste lunga Despre Dor si Duiosie, E o stranie poveste Despre Aripi-care-cresc,
Pe care cand vei mare, Poate–odata si odata Tot am sa ti-o povestesc...