FIV in Ungaria 143

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

sa fie ,domninta draga!!!

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

ioana,pai tu ce crezi ca ai???!!!!
dr avram mi-a raspuns ..asa...
sorina.avram@medcenter.ro,e adresa de pe site-ul de la Mecenter

Citat:
citat din mesajul lui ioana3110

Lyly - merci mult. Ma bucur ca esti on line :-).
Legat de Vitamina E, am vazut in prospect ca da cazuri de trombofilie , de-aia m-am speriat.... Stii ceva?
Legat de dr Avram, raspunde asa la oricine pe mail? ai mailul ei cumva?
Mercic mult. recolta bogata iti urez!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

samira acum ca zarurile au fost aruncate mult noroc sa ai. si bea apa ca e mai buna decat toate.
la imre bodo (hemato) consultatia a fost un pic peste 100 de euro.

bombi cum mai e?

Mergi la inceput

sabina,multumesc.
cunosc pretul consultatiei la Bodo Imre.
inca ma gandesc daca merg sau nu la el...depinde de cate lucruri frumoase gasesc de cumparat la Buda.
glumesc ,desigur.

3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

pana la urma...iti va spune 0,4 sau 0,6 si daca, doamne fereste e sa ai probleme tot pe la alti hemato vei ajunge. probabil nu vei ajunge la el a doua oara.
eu am fost la el si, in afara de faptul ca a vb f calm si frumos...altceva nimic.

Mergi la inceput

in momentul de fata,singura mea nelamurire este daca nu cumva doza de 0,4 va fi prea mica din momentul in care am sa incep si Prg.inj.
PK spune ca nu,dar nu stiu de ce nu pot sa-l "cred" pe cuvant la capitolul asta.
cred ca am s-o sun sau am sa-i scriu dr.Avram pana plec....sau poate ii fac o vizita.

3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jaguar spune:

Buna seara
Madame Samira multa multa bafta!!! sa se lase cu ochisori albastri
Mult succes tuturor
O seara faina sa aveti

Lyly tin pumnii stransi baftaaa!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

Samira, legat de statul acolo, o sa stau si eu macar o zi dupa, ca nu cred ca am de ales.
Legat de mutatii, eu nu mai inteleg nimik. pe PK l-am intrebat de 4 ori daca e sigur ca nu tre sa iau Clexane ca a zis ca asteapta si celelalte analize Factor V, MTHFR, bla bla si can au venit a zis ca sunt bune si ca nu trebe sa iau Clexane. Apoi l-am intrebat din nou, amintindu-i ca eu am alea 2 mutatii descoperite de grecii de la Medsana. Si a zis ca trebe sa-i arunce mingea heamtologului care le-a comandat ca ei nu cer PAI1 si FXIII. Deci sa moara bibi ca nu mai pricep. Uscateasca mi s-a parut cam dezorientata si nefocusata desi am ajuns acolo cu pile, si prima dat a zis ca enaspa rau iar dupa ce am facut si celelelate analize, nu a mai zis ca e naspa
deci nu pricep. O sa-i scriu si lui dr Avram.
Merci Lyly de contact foarte mult.
PK mi-a zis ca mutatiile astea sunt de luat in calcul doar cand stau la pat timp mai lung sau am o interventie chirurgicala.
Si eu nu stiu ce sa fac...
In alta ordine de idei, sa nu radeti de mine, dar stii tu Samira ce fac eu de o ora incoace? Citesc forumul cu cap mai vechi. Sunt la 96 cand erati voi fetele la Budapesta si va imbatati zilnic cu vinishor roshu :-)). E tare fain. Parca e telenovela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

samirel, sa fie cu noroc suprefactu! Doamne ajuta!pai du-te la hematologu lu pk, ce mai astepti? acu nu mai pot sa iti dau sut in popou, sa te motivez!go go go, run, forest, run!
lyly, bafta la punctie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

Citat:
citat din mesajul lui 5ab1na

bombi cum mai e?

moarta de oboseala. am avut 10 musafiri la poker si acum am terminat de strins.
inca sint pe inhibare, de miercuri incep stimularea. insa am un bad feeling ca imi face tiroida figuri (mi-a crescut de la 2.5 la 3.5 dupa ce am marit doza de l-thyroxin)

Mergi la inceput