FIV in Ungaria 143
Raspunsuri - Pagina 18
samira33 spune:
lyly,asa te vreau...increzatoare in sansa ta,aia care e.
pana nu vezi scris negru pe alb ca nu ai reusit ai dreptul sa speri.
din ziua in care te duci la transfer sa-ti repeti si sa te indemni in fiecare zi:fii primitoare!!!fii primitoare!!!
asa mi-au zis mie fetele sa fac.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
lyly_mar spune:
aaa,si mi-ama dus aminte ca dr avram mi-a zis in iunie cd am vb cu ea, ca antifxa nu iti zice sigur doza corecta de clexane,ca sunt alte analize ,D-merii si numai stiu ce
samira33 spune:
dap...mi-am luat sapuneala pe pm de la adina
mai repede decat ma asteptam chiar
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
samira33 spune:
lyly,aanalizele alea sunt cocnludente daca esti gravi.
cand ai transferul???
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
lyly_mar spune:
joi,dar maine ma duc sa vb cu embriologul sa vad ce zice de al 2lea
eu tip tare dragutel
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 lyly,aanalizele alea sunt cocnludente daca esti gravi. cand ai transferul??? 3 sarcini extrauterine FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A 3 FIV-uri nereusite 2 FET-uri nereusite urmeaza FIV4... in toamna |
cybele spune:
sami, sfatuieste-te si cu avram apropo de analiza antifxa in evaluarea dozei, eu stiu situatii in care nu a luat-o in considerare, ea merge mai mult pe d-dimeri
si in cazul meu, desi mai aveam o zi de stat in bucuresti si plecam la buda m-a sfatuit sa ma duc sa recoltez d-dimerii la medcenter (desi ii mai aveam facuti la synevo, insa i s-a parut si valoarea aia dubioasa); m-am conformat, insa mi-am dat toate planurile dinainte de plecare cu susul in jos, sa ajung si acolo; asa ca io-s patita cu analize de coagulare facute si la fundeni, si la synevo, si la medcenter, toate valori diferite si care se bateau in cap care mai de care
ca sa nu te aglomerezi deci degeaba cu un drum la fundeni mai bine intrebi din start la avram cum sa faci; D-dimerii sunt concludenti si in afara sarcinii, in cazul tratamentelor hormonale valoarea lor creste, de aceea e bine sa fie coroborate valorile cu anticoagulantul facut
MTHFR C667T Heterozigot
FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter
Keep walking --life is such an incredible journey!!!!
samira33 spune:
multumesc mult pentru sfaturi, cybele
la Fundeni aveam de gand sa merg oricum la intoarcerea de la Buda.
vad ce-mi zice si dr.Avram-cred ca o sun maine,apoi vb si PK si decid cum naiba e mai bine sa fac.
lylyDoamne-ajuta!!!sa fie cu lipici.
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
aristica spune:
ady noi n-am masurat in merionale, ci in fripturi
cybele mie, la fundeni, antifxa-ul mi-a iesit scris de computer sau ce-or avea p-acolo, pe la mijlocul paginii....nu stiu de ce mi-au facut mai multe analize, ca cerusem doar analiza asta. Si-am recoltat-o dupa punctie, cu clexanele facut cu vreo 3 ore inainte de recoltare si cu progesteronul injectabil administrat, plus utrogestanele infipte la loc calduros .... si "primitor"
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
cybele spune:
ari, si cat ti-a iesit anti fxa-ul atunci?
la fundeni asistentele si U recomanda sa iti faci doza ca de obicei, seara, astfel ca la momentul recoltarii ele considera ca ai 12 ore de la injectare si interpreteaza rez in acest context. daca esti injectata mai de curand tre sa precizezi asta.Eu nu mi-am dat seama atunci pe loc- ca ati vazut cum merge traba-tzak! pak ! si ai plecat- dar am sunat la as , la dna Viorica dupa aia care mi-a tras o ditai mustruloiala ca cine m-a invatat sa fac asta, ca ele zic mereu sa facem injectiile seara, ce m-a apucat pe mine sa ma intep la patru dimineata?
Mi-aduc si-acu aminte ce boceala am tras atunci, mai eram si gravida si cu toti hormonii de sarcina in cap + 1000 de griji ca aveam un spotting dubios, mai tipase si asta la mine!
din pacate nu prea avem alternative de monitorizare cu anti fxa-ul asta, iar in sarcina e vitala monitorizarea dozei de clexane ( si inainte, pe per stimularii, sa nu intelegeti ca nu, dar dupa aia... is quite an adventure)
MTHFR C667T Heterozigot
FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter
Keep walking --life is such an incredible journey!!!!
danylini spune:
neata fetele
Qiaobing - analizele imi ies bine dar sub tratament ca altfel...
LYLY- de multe ori se intampla cand te astepti mai putin asa ca pana nu vezi rosu cum e vorba sau in cazul nostru beta mic speranta este
Mie dr. hematolog mi-a atras atentia cand am insistat ca vreau clexane si nu altceva( fiind mai multe studii pe ele) ca nu intotdeauna se gasesc si nu e indicat sa se schimbe cu alt fel de anticoagulant.
In picior e foarte dureros sa iti faci injectia , in burta e cel mai bine eu cand am facut si stimularea si aveam la un moment dat 3 injectii am inceput sa disper dar noroc cu Paula care mi-a zis ca se pot face pana spre sold si atunci am avut unde sa ma inpung.