FIV in Ungaria 143

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

ce mai e si antiFXA mai fetelor ca io ma stric de cap?
Lyly- mai multa incredere iti trebuie! zise depresiva de mine....
Deci mie mi-a venit prima picatura de ciclu. dar e clar picatura... oare in cazul asta consider ca azi e prima zi? si incep maine superfactul?
inca nu m-am hotarat daca sa merg acum sau nu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemskaia spune:

samira nu stiu ce sa zic cu trombofilia asta....si la mine e ereditar, cred...asa am inteles de la dr, asa m'am nascut, cu mutatiile astea.
am nascut un copil fara sa stiu de trombofilie, sarcina obt natural, totul normal... nu am pierdut niciodata o sarcina.
am PAI 4G/4G homozigot, MTHFR C677 si Fact XIII hetero (sper c'am scris corect) si dr. Avram mi'a recomandat doza de 0,4 clexane, zicea dansa, doza profilactica in cazul meu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

ioana daca ti-a venit dupa 12 ziua si mai ales acum pe seara o picatura maine e ziua 1.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

merci Sabina!
V-am zis ca am vb si eu cu Dr Avram si mi-a zis ca cu Pai1 4g/4g homozigot si Factor XIII heterozigot ar trebui sa iau clexane de 0,4.
Dr uscatescu nu mi-a dat
si PK mi-a zis ca ei nu cer analizele astea in cadrul celor analizate pentru FIV.
De-aia sunt in dubiu daca sa iau sau ba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

ioana,maine este prima zi de cm.
eu nu cred ca are legatura cu ora ci cu cantitatea in care vine.
mie,de ex. imi vine direct flux continuu...nu am spoting...si daca fluxul imi vine la ora 3 dupa-amiaza dar e clar rosu si flux continuu...consider ziua 1 abia a2a zi???
antiFxa se face pentru a vedea daca suntem pe doza corecta de anticoagulant.
tu ce protocol ai???

cybele,dar nu inteleg ce legatura are antiFXa cu Uscateasca???
ce,il lucreaza ea???
iar la interpretare ma duc la dr.Avram sau ii scriu lui PK...asa ca pe la Uscateasca nici nu ajung...sau daca e musai sa trec si pe la ea...o las sa bata campii si cine o asculta???

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

muaaaaa, aristico, de banii astia luai la merionale!
elenush, dau la skimb praji pe banane. iar a mancat azi curcan cu o banana, maine variem curcanu cu vita, ca banana e de neclintit.
samira, ce vise, ai cetit ce visai in pm?
surprinde-ma, ca nu mai am rabdare, numar zilishoarele pan la 1 decembrie.
kemskaia, bine ai revenit!
lorena, baga repde primele 10 mesaje ca sa apara in timp real, ca primele 10 sunt moderate. zi si tu: buna, alt mesaj ce faceti, altul ma bucur sa va vad etc.
sa te ajute DD sa pleci rpd de la fiv si sa te muti la odiseea sarcinii.
lyly, inainte, privirea inteligenta, endometrul la bataie! nu poti da inapoi!
qiao, zi cu porumbelu ala!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybele spune:

samira, eu in analizele de la fundeni am dubii

antifxa -ul intotdeauna mie mi-a fost trecut pe foaie la sf, cu pixul-celelalte analize erau scoase la calculator

asta si proteina c globala, mereu adaugate la sf

acum inainte de stimulare imi iesi proteina C global ( apcr ADICA) 0.59, cutoff-ul fiind 0.8

Cand am sunat la Avram si i-am spus m-a intrebat daca am factor V leiden ca asta e o limita aproape de patologic. Cand i-am spus a nu, m-a intrebat unde am facut analiza asta. iar cand i-am raspuns ca la fundeni mi-a zis: e, acolo mai ies asa- nu a comentat mai mult.

acuma eu nu ma simt confortabil stiind de faptul ca mie mi se stabileste o doza de un hematolog, pe baza unor analize care nu au nicio parafa. macar de la U am scrisoare medicala, dar stiu cazuri in care nici asta nu au

MTHFR C667T Heterozigot
FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter

Keep walking --life is such an incredible journey!!!!

Mergi la inceput

adino,cetit...raspuns,da presimt ca o sa-mi iau o injuratura.
cre'ca pe 1 Decembrie o sa fiu in ziua 2 de stimulare.

3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

ioana,dc tu esti indoita...nu pleca la drum asa...lasa pt la anu'...ca de cat sa regreti..
antifxa e o analiza care iti arata dc doza de clexane e suficienta,pe parcursul sarcinii ea poate sa creasca
ca o parere personala ai incredere in dr avram...cu toate ca eu pe uschi o stiu din 2005 cd nu era asa bramburita ca acum

fetele multumesc pt gandurile voastre
gata,acu m-am linistit,dupa ce m-am umflat de plans si am baut un vin rosu cu Lori...ca mi-ai zis Samiro sa am grija de ea...am,i-am zis ca face bine la endometru

Mergi la inceput

cybele,am inteles.
tot variantele Synevo si Fundeni le cunosc si eu in Bucuresti.
intre Synevo si Fundeni as inclina totusi catre Fundeni ca macar primesc un rezultat in timp real.

3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite

Mergi la inceput