FIV in Ungaria 143

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olimpiadobre spune:

lyly mar, cati embrioni ai avut data trecuta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

3 embrioni..8A1,7A1,8B3

Citat:
citat din mesajul lui olimpiadobre

lyly mar, cati embrioni ai avut data trecuta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimpiadobre spune:

Super! Fii optimista! De data asta vor fi doi rezistenti si castigatori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

lorena,bine ai venit si aici.
noi o sa ajungem la Budapesta pe 5 dimineata cred.

lyly,doamna mea,joaca-ti cartea pana la capat.
alta sansa nu ai.

pup unguroaicele

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemskaia spune:

ciao fetelor!

nu v'am 'vizitat' de multisor dar vad ca sunteti foarte harnice aici
bun venit fetelor nou aparute pe forum si multa, multa bafta celor in focuri si celor care vor urma! sa fie cu rod insamantarile de iarna!

am vazut c'ati vorbit de anticoagulante si analize.
a facut cineva antiFXa la budapesta? cum se procedeaza? cand e cel mai bine sa fie facuta analiza asta? ma gandesc eu ca dupa punctie cand se introduce si progesteronul...sau??
la noi la tm nu se poate face analiza asta niciunde a.i. sa ai rez in timp util...

vad un decembrie cu evenimente...sa fie cu noroc pentru toata lumea!

Mergi la inceput

a, si inca ceva...aveti idee, se poate lua pulbere de cretisoara pe perioada stimularii? a incercat cineva?

multumesc!!

Mergi la inceput

kemskaia,eu intentionez sa fac antiFxa la Budapesta.
inca nu stiu nimic despre cum se face,il voi intreba pe PK despre asta la prima intalnire.

sau poate am sa fac la Bucuresti ,dupa administrarea PRG cateva zile...inca nu stiu...vad ce spune PK si dr.Avram

3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite

Mergi la inceput

samira ai noroc ca la Bucuresti se face...
la Budapesta m'ar interesa,e mai aproape de noi si dc s'ar putea si fara sa mergi la consultatie la hematolog...si mai bine! scutesti niste bani... succes!!
important e sa stim daca doza de anticoagulant e buna sau nu...
eu am intrebat la dr Avram si mi'a zis ca nu trebuie facuta aceasta analiza pt cazurile de administrare profilactica de heparina! ca pe mine aici m'a incadrat...
a, si ca nu trebuie marita doza daca se face progesteron injectabil.
sunt curioasa ce'ti zice tie.

seara faina!

Mergi la inceput

kemskaia,oricum nu se face la Kaali analiza asta.
probabil te trimite PK pe undeva s-o faci...cel putin eu asa am inteles din discutia avuta cu el pe tema asta.

nu stiu ce probleme de trombo ai tu insa la trombofilia mea ereditara,eu, sigur nu iau anticoagulant profilactic.
i-am scris eu dr.Avram dimineata...inca nu mi-a raspuns...probabil o voi suna in zilele urmatoare.

3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybele spune:

hello unguroaicelor!!!

samira, unde faci antifx in bucuresti? ca eu stiu 2 posibilitati 1. synevo- dar astia iti dau rezultatele in 2 saptamani 2. la fundeni unde primesti rezultatul repede, posibil si in aceeasi zi dupaamiaza, insa sunt cam in dubiu cu analizele pe care le face uscateasca

daca mai stii vreun loc unde se poate face analiza asta sa fie cat mai reliable, please da-ne de stire

lyly, iti doresc un transfer norocos! sper ca embrionasul tau sa fie un luptator

sabinuta , ma intrebai mai demult cum mi-a fost cu suprefactul. raspunsul e in nici un fel, ca nu am avut in niciuna din cele doua schema; prima schema -cea cat de cat norocoasa a fost cu 3 menopur, a doua schema a avut un cocktail de hormoni: closty in primele 5 zile, combinat cu 3 menopure si gonal f din doua in doua zile, care din pacate a fost esec total.

ar trebui sa imi schimb semnatura, dar nu imi mai amintesc cum am reusit data trecuta, tre sa imi aloc timp sa scormon pe aici

MTHFR C667T Heterozigot
FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter

Keep walking --life is such an incredible journey!!!!

Mergi la inceput