FIV in Ungaria 143

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

danilyni pt ca stiu si eu cazul de care vorbeste samira, dar e doar un caz din multele care fac tratamentul cu anticoagulant si sper sa nu aud ca se repeta si la altcineva, vreau doar sa ma asigur ca dr care ti-au recomandat au grija sa iti monitorizeze analizele de coagulare + trombocitele. si tin pumnii
samira daca tot vorbesc din "carti" (forum), stiu pe cineva care avea mancarimi de la Clexane si s-a scarpinat cateva luni de sarcina precum purcelul pe burta (vorba ei, nu am zis-o eu)
fetele

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Fetelor, referitor la Anastasia, nu cumva ei i-a fost schimbat anticoagulantul? Ea a inceput parca cu Fragmin, a facut o pauza si apoi au trecut-o pe Clexane? Sau cum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

balanta exact !

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

Cine stie, poate nici schimbarea asta a anticoagulantului nu a fost de bun augur pt organismul Anastasiei. Am citit si eu prin ce trece si mi s-a parut ingrozitor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

fetelor, dar clexane se face tot in burta? nu se poate si in alt loc?

Lyly!!!!!! ce faci draga noastra? asteptam vestile cu embrionashiii!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana3110

fetelor, dar clexane se face tot in burta? nu se poate si in alt loc?

Pai ordinea e Burta, Mana, Picior, adica BMP

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

pai am doar un embrionas..mi-a zis embriologul sa mai intreb si maine..sa vedem dc incepe si al 2lea..a fost un tip super dragut ..mi-a explicat o gramada
asta e..nu imi fac iluzii...stiu ce o sa ziceti...unu si bun..dar nu merge la varsta mea si la problemele mele..tb sa fiu realista

ioana,cel mai usor se face in burta clexanele

m-am intalnit si cu Lori,am fost cu ea la clinica..l-am angajat pe post de traducator pe sot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorenaflore spune:

Buna tuturor,
eu sunt Lori prietena Elenutei careia ii multumesc ca a fost langa mine si la bine si la greu.
Gata, am ajuns la Budapesta si mi-am facut curaj sa va scriu si eu.
Astazi am fost la clinica cu Lily - pe care am cunoscut-o la micul dejun - si am avut prima consultatie. A fost OK, de maine incep si Menopurul, o sa ma invete Lily. Pana luni nu mai am nimic de facut decat injectiile si sa ne plimbam.

Ma bucur ca v-am cunoscut si va tin la curent cum merg lucrurile pentru mine.

Lori
Primul FIV

LORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimpiadobre spune:

lyly mar, ai facut cu icsi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

pai cd ai putin iti face cu ICSI

Citat:
citat din mesajul lui olimpiadobre

lyly mar, ai facut cu icsi?