FIV in Ungaria 143

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Citat:
citat din mesajul lui cybele

ari, si cat ti-a iesit anti fxa-ul atunci?

...nu mai am idee, tre' sa jung acasa si sa caut foaia...oricum, diferenta era mica, ceva de genul: valoarea normala era 1,20, iar eu aveam 1,40...am dat valorile din burta, ca habar n-am care-s alea de referinta.
Pai eu stiam ca se zbiara pe acolo, dar m-am dus tinta ca m-a trimis Albu si ca mi-a zis sa fac anticoagulantul cu maxim 4 ore inainte de testare. N-a comentat nimeni, nimic.
Cum am primit rezultatul, l-am sunat, i l-am zis si-am crescut doza cu inca 0,2.

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioana3110 spune:

doamne fetelor! cat de complicat suna!
Samira, eu am asa: a doua zi de ciclu, incep cu Superfact 0.5 si in a treia in paralel cu Gonal F 150 si Merional 2 fiole iar din a patra la fel doar ca scad Superfactul la 0,25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Buna fetelor!

Lyly_mar
Samira multumesc pentru intrebare (cam tarziu raspund....insa eu nu intru zilnic, iar in week-end-uri imi fac drumuri pe la nepoti si alte treburi). Eu sunt relativ ok....sunt in tratament cu Duphastone, al 2-lea ciclu, si am avut o problema, adica mi-a venit CM la 17 zile, sub tratament cu Duphastone. Binenteles ca am simtit inainte (eu am cateva scurgeri ce prevestesc venirea CM), am fost la medic (la R.Dumitrescu), mi-a facut echo si mi-a zis ca, chistul s-a mai retras si sa continui tratamentul, chiar daca imi vine CM????. Asta am si facut, CM mi-a venit, azi sunt a 4-zi si mai am 3 zile de luat Duphastone. Acum merg inainte, o sa astept sa vad cum imi vine CM (acum dupa ce termin Duphastone) si mai fac un ciclu tratament, dupa care ma duc la control......sincer am obosit, atatia medici, ma gandeam sa mai caut altul....dar altul o sa vina cu alta parere si ma va bulversa.....

Scuzati-mi polologhia (si putin off-topic), dar am simtit nevoia sa povestesc.

Bafta multa Samira, acum ca ai inceput stimularea. Mos Craciun, anul asta trebuie sa vina cu cel mai frumos cadou!

Imi pare rau ca nu am venit si eu la intalnire......poate data viitoare.

Va doresc multe reusite si multa putere celor care sunt la inceput de drum!

Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta70 spune:

Scuze....H.Mirela eu nu te stiu....cel putin dupa ID.
Am vazut ca ti-a raspuns altcineva de aceasta analiza AMH. Mie imi pare rau ca atunci nu am avut acces la atatea informatii si nu am stiut.....poate altfel ar fi fost facut protocolul de stimulare.....sau chiar mi-ar fi dat de inteles ca sansele mele sunt aproape nule.....si nu as mai fi cheltuit atatia bani.
Din pacate....la domeniul finante nu stau foarte bine, asa cum nici atunci nu stateam.

Bafta multa daca incerci...insa documenteaza-te inainte bine, sa faci toate analizele posibile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

hello girls
ce faceti???ce-i linistea asta pe aici???

pe mine ma enerveaza rau reclama asta de la Ikea,cu bradul si ornamentele
atata agresivitate ma convinge sa nu cumpar produsele din reclama.

violeta,multumesc pentru urari.
bafta multa si tie in tot ce intreprinzi si poate la urmatoarea intalnire te potrivesti cu noi.

lyly???ce vesti ai de la embriolog???

va pup...ne citim diseara.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemskaia spune:

ciao fetelor!
am citit ca ati scris aici de o gravidutza de la alt forum care are probleme din cauza anticoagulantului si ca schimbat fragmin cu clexane...
stiit ceva de fragminul asta? de ce l'a schimbat? mie mi s'a recomandat fragmin, ca cica se gaseste mai usor, dar nu mi'am pus problema ca ar fi diferente intre injectiile astea...doar sunt tot acolo, nu?
daca stiti ceva, m'ar ajuta

sau...la ce forum a postat fata asta? poate ma apuc si citesc singura

adi mamica viteaza, multumesc de urare!...ai niste copii taaare cumintei daca ai vreme sa arunci un ochi si pe forum ca eu am numa' unu' si....acapareaza tot, tot, tot si pe toti
da' o sa vezi tu singurica

va doresc multa, multa bafta in toate cele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

kemskaia Anastasia_7 a avut multe si diferite probleme la inceputul sarcinii, care nu tineau de coagulare. facand antiFxa i-a iesit o valoarea care arata ca trebuie sa reduca doza, Dr U i-a zis sa o dubleze, dr Avram i-a zis sa renunte de tot la el. A mers pe mana dr Avram care a monitorizat-o in continuare si cand D-dimerii si nu mai stiu ce alta analiza nu i-a iesit bine, prin trim II i-au reintrodus anticoagulant, de data asta Clexane, dar uite ca nu mai stiu sa iti zic exact de ce nu a fost tot fragmin. Acum are problemele cu sangerarile pe nas si gura, a oprit iar anticoagulantul, dar analizele arata ca i-ar trebui ... e cam intre ciocan si nicovala. Doctorii nu au avut nici o explicatie si nici o solutie, dar nu s-a pus problema ca e de la fagmin sau schimbarea anticoagulantului. oricum, la ea a fost ceva distanta intre cele 2 feluri.
Gasesti povestea ei la FIV dr Albu. De la un anumit moment nu a mai intrat asa de mult in detalii pt ca cineva de pe forum, care nu scrie la acel topic, s-a gasit sa o mustruluiasca pe PM ca face prea mult caz si ca femeile fac de secole copii si ce mare scofala. Asta am zis-o ca sa imi vars naduful ca m-a enervat la culme cand mi-a povestit ce mesaj a primit si ma gandesc ca daca sunt femei care raman insarcinate numai cand se uita la barbati si nu au parte de distractiile noastre, macar sa aibe bunul simt sa taca din gura nu sa arunce cu pietre in cineva pt care fiecare zi e o lupta pt a ajunge cu bine la finalul sarcinii. Ufff, am zis !

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorenaflore spune:

Buna fetelor,
azi o astept pe Lily sa-mi faca primul Menopur.Mi-a dat doza de 2. Samira zicea bine ca sunt virgina in Fiv.... acum nu prea stiu la ce sa ma astept, daca sunt pregatita, daca stiu ce mi se intampla! M-am bucurat ca am avut o perioada aglomerata inainte ca nu am avut timp sa ma gandesc prea mult si sa-mi pun prea multe probleme, dar acum ...

de la Budapesta,

LORI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cybele spune:

wow, ce poveste are si Anastasia cu anticoagulantul!
Qiao , ai dreptate sa te enervezi ! nici eu nu stiu cum as fi reactionat la asemenea vorbe, eu cred ca cine are tendinta sa judece ar fi bine sa o faca public, ca sa vada mai apoi si cum este sa fii judecat de altii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kemskaia spune:

QiaoBing...am inteles
dar, nu te necaji, am vazut de cateva ori pe forumul asta reactii si... reactii
io, sincer, cred ca fiecare poate sa scrie exact ce vrea, fix ce simte si nimeni sa nu se supere!!! sunt pentru exprimarea libera a sentimentelor si parerilor, desi.... totul poate fi interpretabil
stiu ca multi nu sunt de acord cu asta, dar....nah, am zis'o si io acu'!! si e doar vina ta

v'am tzucat

Mergi la inceput