Brum. N-D 100- Hai Bianca77! Hai blue_rain!

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns msilvy spune:

lia sa-ti traiasca puiutul frumos !

bea sa-ti traiasca printisorul !

fetelor , ce experiente ... bleahh !
n-as fi crezut ca in ziua de azi , inca mai sunt maternitati unde se comporta cu tine ca pe vremuri .
dar in final important este ca e totul bine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msilvy spune:

felicitari ioana -iasi ! bine ai venit bebe matei ! sa fiti sanatosi !

asteptam povestea nasterii .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaela.1975 spune:

Dana si Diana multumesc de raspuns. Asa ma gandeam si eu ca cele la pliculete sunt mai bune.

37

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

La naturiste mai gasesti anason sau chimen la punga de 250g, maruntit..si pui cu lingurita, apoi strecori.
Fetele care au facut cezariana, sau care urmeaza: v-ati facut tampoane de alea cu vata si pansament steril sau ati folosit absorbante? Eu la Stefan stiu ca am folosit absorbante always penru noapte, ca doar nu am avut nici o taietura nika la "dansa". Acum ma gandesc sa imi iau niste absorbante mai grosute, am vazut de la Seini lady pentru incontinenta urinara, sunt ca si astea normale, dar un pic mai groase.

diana35+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR in formula 2 in 1

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Diana eu mi-am luat absorbante de la mother care 50 de bucuati 9 euro.

Am finalizat si eu bagaju infarsit

am umblat azi toata ziua si sunt praf acum, ma doare spatele si burta de mor.As fi vrut sa ma apuc de calcat da nu mai sunt in stare asa ca o las pe maine.

Nici o veste de la Bianca?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristi07 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dianalaura

La naturiste mai gasesti anason sau chimen la punga de 250g, maruntit..si pui cu lingurita, apoi strecori.
Fetele care au facut cezariana, sau care urmeaza: v-ati facut tampoane de alea cu vata si pansament steril sau ati folosit absorbante? Eu la Stefan stiu ca am folosit absorbante always penru noapte, ca doar nu am avut nici o taietura nika la "dansa". Acum ma gandesc sa imi iau niste absorbante mai grosute, am vazut de la Seini lady pentru incontinenta urinara, sunt ca si astea normale, dar un pic mai groase.

diana35+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR in formula 2 in 1

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

buna intrebare! data trecuta mi-am facut dar acum nu imi vine. am luat always de noapte am si vata..daca e ceva imi fac acolo...peste 3 zileeeee....

Cristina cu Radu (3.12.2007) si bebe 2 (38 saptamani)

Mergi la inceput

ce acte aveti pregatite pt internare?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

wooww, cristina, acu' vad, 38 sapt. !! Cand e evenimentul? Nume la bb2?

nu stiu cat ajuta informatia, da' acum am folosit in spital tampoane normale, mai mari si groase (deci nu vata si tifon). De alea ne-au dat.

in al 9-lea cer ...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

wooww, cristina, acu' vad, 38 sapt. !! Cand e evenimentul? Nume la bb2?

nu stiu cat ajuta informatia, da' acum am folosit in spital tampoane normale, mai mari si groase (deci nu vata si tifon). De alea ne-au dat.

in al 9-lea cer ...

da...joi va fi intilnirea...si numele... probabil dupa ce il vad...nu avem nici macar un nume sa ne placa amandurora..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

bafta atunci ... si cu numele si cu nasterea!!

in al 9-lea cer ...

Mergi la inceput